icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
6. apr 2018

@hope40 mala si tam moc vysoku teplotu toho 29.3. Preto nechce vyznacit...

hope40
6. apr 2018

@cindy11 ja len neviem ci este pit alchemilkovy cajik kedze sa pije iba do ovulky irituje ma to 😐 dakujem 😊

hope40
6. apr 2018

@cindy11 uz bolo 3 dni po nie? 🤔 dakujem ❤

dadulik6
6. apr 2018

@0507 mne dneska oznacilo ovu ale myslim ze zle vtedy som mala husty biely hlien...drahy bol od piatku chori tak sme sa nedalo snazit... podla mna bola vcera (mala som silne pichanie v podbrusku aj krize bolia od 19dc) uvidim este ake budu dalsie teploty ale nedavam tomu moc sancu

cindy11
6. apr 2018

@hope40 aké mávaš pred ovu teploty. Ja by som povedala ze doznaní na 14,15dc. Skús vynechať tu jednu vysokú teplotu 😊

cindy11
6. apr 2018

@dadulik6 ani FF si nie je istý lebo hlien máš inokedy dobrý ako teploty. Ak pôjdeš este hore este moze presunúť. Ale aj creamy hlien moze byt plodný. Niekto iny ani nema.

0507
6. apr 2018

@dadulik6 tak snad ju este preznaci

cindy11
6. apr 2018

*oznaci @hope40

sonulienka13
6. apr 2018

Ahooojte bambulky moje🙂 dlllho som tu nebola.Prajem Vám kraaasny dnik aky je u nas.Krasny slnečný.Ja stale na pnke☹

dadulik6
6. apr 2018

@cindy11 ale ja mavam hlien cez ovu bud je egg alebo vacsinou vodovy ... tak uvisim ake budu dalsie teploty 😉

dadulik6
6. apr 2018

@sonulienka13 ahoj mojaa a coze ti je ked si pn?

snehulienka82
6. apr 2018

@hope40 ja si myslim, ze sa nic nestane, ked to budes pit aj cely cylkus. neboj.

alison11
6. apr 2018

@snehulienka82 Držím vám moc palce ja vám sem snažilky pridávam dnešnú foto našej baby 🙂
Sme dnes 7tt a 3dni 12mm 🙂

alison11
6. apr 2018

@sonulienka13 Ahoj držím palčeky a skoré zotavenie prajem.

snehulienka82
6. apr 2018

@alison11 gratulujem.vydrzte do stastneho konca. 🙂

ikonica
6. apr 2018

@alison11 gratulka... A to uz vies pohlavie ze pises ' nasej baby'

snehulienka82
6. apr 2018

@ikonica asi myslela baby ako babatko. nie? 🙂

alison11
6. apr 2018

@snehulienka82 Ďakujem dúfam,že aj na ďalej bude všetko ok 🙂
@ikonica Ja viem a cítim že je to dievčatko 🙂 Moje vlasy sú hrozné padajú amstnejú aj pleť mám mastnú a to som mala suchú a z vyrážkami a pri chalanoch som mala vlasy husté stačilo raz za týždeň umyť a pleť hladkú a pri nich som vracala od 6tt do 17tt a teraz len z kyseliny som dokopy 2x vracala. 🙂 A vlani nám Zana vyveštila na marec tohto roku že počneme dievčatko a aj moja tety veštila prsteňom dávnejšie že 3tie budeme mať dievčatko 🙂.

alison11
6. apr 2018

@snehulienka82 vyššie čítaj ja verím že je to dievčatko 🙂

hope40
6. apr 2018

@cindy11 No tento mesiac prekvapujuco nizsie ako obycajne vid ... ten zeleny ked som otehotnela 😊skusim discard tu vysoku 😊 dakujem ❤

hope40
6. apr 2018

@snehulienka82 😊no hej a co ked vystreli z motyki 😉 nevadi ju pit kym zistim ci vystrelila 😊 💙💚💛

martinade
6. apr 2018

@alison11 😍 srdečná gratulácia 👏

cindy11
6. apr 2018

@dadulik6 jasne, ja som to myslela všeobecne 😊

cindy11
6. apr 2018

@hope40 tak to este urcite stupnes ✊🏻

alison11
6. apr 2018

@martinade Ďakujeme 🙂

dadulik6
6. apr 2018

@alison11 jeeej krasne rastiete ❤

ssslnieckooo
6. apr 2018

Tak baby mám po odbere krvi a HCG mám na 29 deň necelých 23. Takže u mňa to rastie poriadne pomaly. Ale aspoň mám istotu aj ja 🙂

ikonica
6. apr 2018

@alison11 moj muz povedal ze vyrabal chlapca... Aj podla cinskeho kalendara to tak pisu... Mne je jedno co to bude, len nech bude zdrave. Nech vobec nejske bude konecne ;)

alison11
6. apr 2018

@dadulik6 Ďakujem to hej ešte 15.3. bol len vak 🙂je to zázrak z malinkého sotva mm bunky narastie behom 9mesiacov 3,5kg a 50cm človiečik 🙂 a neviem sa dočkať o 10tt prvých pohybov 🙂
@ikonica No chlapi to vedia môj brat tiež toto zahlásil keď čakali lebo jeho žienka chcela dievča a nakoniec brat mal pravdu 😀. Môj muž chce dievča a aj ja keď už to rastie vomne tak nech je už aj dievčatko a aj svokra by bola prešťastná aj moja sestra ona má len 17 a je posledná ženského rodu u nás a u svokry jej dcéra 37ročná 🙂 máme samých chalanov od 1,5roka do 17rokov.

alison11
6. apr 2018

@ssslnieckooo Neboj pomaly ale isto 🙂 zanedlho sa nenazdáš a budeš ako ja 🙂Mne to veľmi rýchlo ubehlo ale aj možno preto že ja z mojimi synmi som mala behačky po lekároch a ešte sa to neskončilo utorok k zubárovi a 24 na Kramáre idem so starším a potom 11.5. za psychologičkou tak až po 11.5. budem mať viac času na bruško a malinkú medzi tým 2x do poradne ešte.A cez prázdniny zas so synmi 🙂a ani sa nenazdám a príde posledný trimester.