icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. apr 2018

@martinade este to moze kludne vyskocit... kedy necakas mrchanu?

0507
7. apr 2018

@ikonica asi to tak skusim aj ja, snad zaberie 🙂

ikonica
7. apr 2018

@0507 drzim palce... mozno skus brat ako pisala katesocka... ale ja som nemala ziaden
problem... este som k tomu brala 2x denne vitex, pyridoxin femibion, zinok.. ale tie vitaminy len kedy som si spomenula a nie kazdy den vsetko...

0507
7. apr 2018

@ikonica ani ja nemam ziadny problem, akurat sa nedari babo uz od leta

ikonica
7. apr 2018

@0507 skor som myslela to, ze ktorasi tu pisala ze jej bolo z toho zle...nemyslela som nejaky zdravotny problem....

0507
7. apr 2018

@ikonica aha, chapem...a vitex kapsule? 2x denne?

ikonica
7. apr 2018

@0507 hej vitex 400 mg 2 x denne ale ja som to brala preto, ze mi zistili svyseny prolaktin a vitex by ho mal znizovat...

martinade
7. apr 2018

@ikonica nečakám ju v utorok... Ak sa to teraz nepodarí čaká kyret a laparoskopia 😥

ikonica
7. apr 2018

@martinade kyret? mas vysoke endometrium?

martinade
7. apr 2018

@ikonica hmm neviem 😁
Bola som za lekárom a som mu povedala ze sa nejako nedarí otehotienieť tak navrhol ako prvé kyret a laparoskopiu kvoli veku...
Ale zobral aj krv na hormonalny profil, výter, sono spravil ktorý je ok, este chlap pojde na spermiologiu o 2 tyzdne..
Ale ako prvé navrhol kyret a laparoskopiu.

ikonica
7. apr 2018

@martinade ale komplet kyret???? mne v oktobri 2016 navrhol neco ako hysteroskopiu ci co... ze mi zoberie vzorku zo sliznice lebo som ju mala nejaku neprevidelnu ale nakoniec sa zadarilo v decembri.... ale komplet kyret???? laparka to chapem...

ikonica
7. apr 2018

@martinade a aky to mas vek? ja 36

lily183
7. apr 2018

@updatevani jooj, tak to tak obdivujem... ja som jasna vec, ze robila, aj ked mi teplota klesla ma to neodradilo :D, ale niiic... ms by mala-nemala prist v utorook.. a mna pichalo na lavej strane bruska par dni dozadu no a vcera som citila prsia... ale teda ta ranna teplota tomu nenasvedcuje 🙂

snehulienka82
7. apr 2018

@ikonica po kyret je maternica akoby zapalena a lahsie sa vajicko uchyti. Mozno preto navehol taketo riesenie

ikonica
7. apr 2018

@snehulienka82 ved hej... ono sa to tusim robi aj pri endometrioze

bona69
7. apr 2018

@ikonica môžem sa opýtať v ktorej časti cyklu si brala vitex? ďakujem

ikonica
7. apr 2018

@bona69 cely

ikonica
7. apr 2018

@bona69 a cyklus predtym som brala kvapky mastodynon... tiez je tam vitex

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
7. apr 2018

@ikonica @snehulienka82 ano, presne preto to navrhol.

bona69
7. apr 2018

@ikonica ďakujem,tak dúfam že v pondelok zoženiem a začnem brať i keď od 12dc.

ikonica
7. apr 2018

@bona69 skus...lepsie neskor ako vobec nic neskusit ;)

ikonica
7. apr 2018

@martinade tak ti odtava len doverovat lekarovi...

ikonica
7. apr 2018

@bona69 ak nezozenies priamo vitex kapsule tak sa pytaj v lekarni na na agnucaston....mne ho ponukali bez receptu za nejakych 7-9 eur... uz nepamatam....ja mam ten od swansonu z healthmonthly

updatevani
8. apr 2018

Dnes

lily183
8. apr 2018

@updatevani tak... mne to zostalo :/... tebe drzim velmi velmi palce 🙂

martinade
8. apr 2018

Ja dnes takto.... Ale teplota je upravovana o 1,5hod. Nejako som rano nepocula budík...

dadulik6
8. apr 2018

Dobre ranko zienky mam otazku vcera som isla spat o 2 hodiny neskor cize som spala kratsie meriavam o 4.30 kazde rano teplotu som mala 36.38 z postele som nevstala a zaspala som zobudila som sa o dve hodiny cize vlastne presne o ten rozdiel a skusila som znovu odmerat teplota bola 36.67 tak teraz neviem aku mam zapisat 😞😞😞

ikonica
8. apr 2018

@dadulik6 a dokopy si spala kolko hodin do tej 4:30? ja by som asi brala teplotu nameranu o 4:30 ale ja zas nie som odbornik na BT

martinade
8. apr 2018

@dadulik6 má sa zapisovať prvá nameraná teplota. Včera som si tiež 2x za sebou merala, kde rozdiel bol o 0,2 ale zapísala som si nižšiu prvú nameranú teplotu.