Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bona69 no ja som tiez stale mala priznaky vselijake... kazdy mesiac som mala pocit, ze som tehotna... tri cykly po sebe ma nehorazne boleli prsia od ovuly po ms... az ked prisa ms ulavio sa mi... mala som ich aj o cislo vacsie a tvrde...hovorila som to gynovi aj endokrinolozke a oni ze nic, ze je to normalne.. ja viem co je pre mna normalne predsa.... prsia ma bolievali max tyzden pred ms ale nie takou intenzitou.... potom po roku od potratu konecne gyn privolil na hormonalny profil a bum tam skoro dvojnasobny prolaktin...poslal ma s tym na endokrino nech ma ona preklepne.. a ona ze s tym nic nebude robit lebo to je stresogenne podmienene strachom z odberu (ktory po roku behania po roznch vysetreniach uz nemam)... tak som sa na nich vyprdla a isla svojou cestou...nasadila som mastodynon a vyssie davky pyridoxinu a zinku, na dalsi cyklus vyenila mastodynon za vitex a gynex a prsia uz boli kludne,ozvali sa malinko pred ms minuly cyklus.... aj celkovo som mala taky pokojnejsi priebeh pms..neviem ci mi to ten prolaktin znizilo, sla som na prvu konzultaciu do centra neplodnosti, mala som ist na odber na hp medzi 2-5 dc no mrcha uz nedosla ;) mozno pomohlo to, ze som sa ukludnila, ze v centre uz nam nejako pomozu, mozno ako povedala setricka stacilo nadychnit sa vzduchu v centre a uz som 'vyzdravela'... mm siel naspg... nasli mu teratozoospermiu (97% poskodenych) takze to, ze sa zadarilo povazujem za maly zazrak 🙂
@ikonica a ten pyridoxin si načo brala? Ja som bola už 3xpri svojej aby somnou dačo robila,a ona že z gyn.hladiska je všetko ok, snažte sa,v decembri kázala ešte do mája a keď nič tak že potom ma pošle do car,a mm na spermiogram. Tak uvidíme ako to bude, ešte skúsim gynex,a potom už asi fakt len tie Košice ostávajú.a tebe blahoželám k babulke, hlavne nech všetko bude ok.❤️❤️
@bona69 na spg chodte kludne aj hned,0este lredtym ako zacnu vysetrovat teba... do splnu... spravia vam za 15 eciek... nie je na co cakat...pyridoxin tiez kvoli prolaktinu a tusim aj pomaha na vajecniky, nech sa netrvocia cysty a pod (ja neviem ci sa mitvorili, ale jeden cyklus som skoro letela na pohotovost pred ms.... podla mna mi vtedy asi praskla cysta, ale nemam to nicim podlozene)... studovala som hlavne zahranicne stranky... kupila som silny bkomplex a k nemu ste brala pyridoxin 2x denne.... a dakujem... snad budem mat zamtra spravne hodnoty hcg... a snad je babulo tam kde ma byt.....
@lily183 dakujem...no aj napriek teplote sme asi na tom rovnako lebo robila som rano test a negativny 🙂
@updatevani ja som si tiez robila a na 100x upravovala... skus si ho aj ty dat do čiernobiela, vtedy sa mi na mojom nieco mari, ale ci to je ciarka... hmmm, tazko povedat
@lily183 ooo mne sa tam nieco mari u teba 😊😊😊....ja nemam ani naznak...co mas za test?
@updatevani dakujem krasne, ale takto nejako to mam kazdy mesiac a nikdy nic cize ja to asi moc uravujem az sa na mne mobil zlutuje :D... a teesty su z dmky baby top test 🙂
@lily183 ved uvidis zajtra moze kludne teplota vystupit este 😉budem drzat prsty...ja sa nejako necitim ani na ms a na tehu tak v stredu sa rozhodne...
@bona69 no to sa teda mohlo pomenit rapidne... moj mm ma pomerne zdravy zivotny styl, nepije, nefajci, dost sa pohybuje a vidis... je to od neho trochu sebecke... vysvetli mu, ze ty budes musiet horsie vysetrenia mozno podstupit a on len odovzda jednu vzorku.. chlalpi sa boja, ze by nahodou siahol niekto na ich muznost... ze by sa dozvedeli nieco, co nechcu vediet... drzim palce, nech ho spracujes ;)
Viete mi poradiť kde na ff zaznacim v grafe zle nameranu teplotu? Zistila som ze teplomer ktorým som merala cely cyklus zle meria.Zajtra ho nahradim novým.
@ikonica som 37 Dc ,ale ja mam dlhé cykly a ovu testy boli pozitivne teraz 34 a 35 dc ,aj hlien a krcok sledujem a všetko pekne sedí len teplota nesedela.Doma máme viac teplomerov a všetky mi ukazali rovnaku teplotu len ten ktorým meram bt nameral o 0.7 °C menej .Baterka je nová ,ale vždy sa zaseklne na rovnakej teplote a ani nezapipa ,potom sa vypne .No len rano som rozospata sem tam pritom zaspim tak som si to nevsimla

@dadulik6 Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)