icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
8. apr 2018

Myslite ze uz bola ovu? Lebo poovulacne teploty mavam vyssie

ikonica
8. apr 2018

@sandra151 zkusala som.. kinderwunsch z dm... ale 0bodov.. a okrem toho mm to neznasal... aj ked som ho neupozornila, ze som si ho aplikovala, vzdy na to prisiel a hneval sa 🙂

zuji
8. apr 2018

@sandra151 ahoj; my sme skusili minuly mesiac prvykrát a otehotnela som; 5 mesiacov sme sa snažili 🙂)) žial potratila som :((ja ho teda odporučam

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katka8817
8. apr 2018

Ahojte žienky, zajtra ma čaká 3 kontrola USG, vo štvrtok na kontrole doki predĺžil stimuláciu o dva dni čiže zajtra som 15 DC, 13 deň stimulácie a ak zajtra bude všetko o.k., tak v stredu ma čaká OPU, skoro mi stimulku zrušil, no dal tomu ešte šancu a pridal ešte injekcie na dva dni, takže dnes končím so stimulkou a zajtra ráno sa uvidí, držte mi silno palce🙏🙏🙏

ceklis
8. apr 2018

@katka8817 katka a nevedia preco ta stimulka nezaposobila tak ako ocakavali? ja mam nastavenu stimulku a strasne sa bojim, ze foliky neporastu
drzim moc palce nech to dopadne tak, aby si mala co najviac dozretých vajicok
kolko ich tam vdaka stimulke narastlo?

martinade
8. apr 2018

@dadulik6 ja si myslím že áno. Tento mesiac aj ja mám nejake nižšie teploty ako inokedy ale pripisujem to posunu času 😁

katka8817
8. apr 2018

@ceklis nevedel mi to povedať, na každej strane som mala po jednom

dadulik6
8. apr 2018

@martinade tak ja mavam poovulacne 36.6 a vyssie ale tak uvidime no ,😉 co z toho bude

updatevani
9. apr 2018

Ja uz ocakavam ms 😊

dadulik6
9. apr 2018

@updatevani to ma mrzii ale pokial neprisla je nadej ved si este nad ciarou 😉

martinade
9. apr 2018

Ja zajtra ju neočakávam... Teplota pada

dadulik6
9. apr 2018

Ja dnes takto ... stale nizke teploty dalsi divny cyklus toto

lily183
9. apr 2018

Ja sa nejako neviem dostat zatial ani hore ani dole 🤔

updatevani
9. apr 2018

@dadulik6 nedosla este ale uz sa tak citim ze prilezie...oficialne by mala dojst v stredu ale neviem ci to nebude aj skor 🤨

dadulik6
9. apr 2018

@updatevani tak hadam dalsi cyklus sa podari ,😉

katka8817
9. apr 2018

Ahojte, tak výsledok z dnešného USG, celkom fajn, endometrium 8 mm, ľavý vaječník: 18 mm folikul, pravý vaječník 15 a 10 mm folikul, vraj ešte do stredy dorastú, takže dnes večer o 21.30 inj. Ovitrelle a v stredu ráno o 8.30 OPU, držte mi palce nech tam je nejaké zrelé vajíčko🙏

butterfly333
9. apr 2018

@katka8817 držím teda palčeky. Aj niečo berieš na vajíčka nejaké vitamíny či hormóny? Ja mam ten istý problém amh v norme no kvalita nič moc.

katka8817
9. apr 2018

@butterfly333 bola som stimulovaná 12 dní, Gonal 225 a Luveris + som brala Macu, kotvičník zemný, inofolic, koenzým Q10, D vitamín a kyselina listová

butterfly333
9. apr 2018

@katka8817 ten gong je niečo ako clostilbegyt? Ten beriem druhý cyklus pri prvom som brala aj inofolic combi no zatiaľ nič. No skúsim ešte ďalší cyklus s clostilom aj inofolic plus skúsim. Tiež beriem vit d3 kyselinu listovú tu na predpis aj anopyrin aj bromelain vitex no všetko možné

alilka
9. apr 2018

@ikonica ahoj..tak ako výsledky?zakukujem sem od rána 😉

dadulik6
9. apr 2018

@alilka dnes som na teba myslela co noveho?
@ikonica veru aj ja stale kukam ci si nepridala prispevok 🤗

0507
9. apr 2018

@ikonica aj ja som zvedava 🙂

katusikkk
9. apr 2018

@katka8817
Tak drzim palce.Ja som mala 7 folikulov,ale iba v 4 boli vajicka.
Podla mna lekar mohol este den pockat.Ten 15 a 10 mm je dost maly.

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 ahoj..nové dokopy nič..čakám na schválenie ivf a na ms ..aby som mohla do toho padnúť 😁

dadulik6
9. apr 2018

@alilka este neschvalila poistovna? Silno ti drzim palce uz sa musi podarit ✊☺

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 ešte nie..oni na tá majú 10 pracovných dní tak sa teda netrhaju..🤔

dadulik6
9. apr 2018

@alilka ved to je u nich tak ked nieco potrebujes ty maju kopu casu ale ked nieco od nas tak to chcu hned do sekundy...

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 no jasné..všade to tak funguje..no ale snáď tento týždeň to už schvália..😉

ikonica
9. apr 2018

Do pol hodky by mali volat... Sedim na skoleni ;)