icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadulik6
9. apr 2018

@ikonica drziim palce moja ale urcite to je vsetko v poriadku a hcg krasne rastie

dadulik6
9. apr 2018

@alilka ved to by bolo uz na case ms mas kedy dostat?

ikonica
9. apr 2018

Takze 204 cize super... Mam ist este na jeden v piatok... Sono az v 6tt.

dadulik6
9. apr 2018

@ikonica super gratulacia velikaaa ❤

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 noo okolo 18.4 ak dôjde na čas..

0507
9. apr 2018

@ikonica gratulujeeeem 🙂

dadulik6
9. apr 2018

@alilka to by som aj ja mala dostat ale uz teraz viem ze nedostanem a zase bude dlhy cyklus

martinade
9. apr 2018

@ikonica gratulujem 🙂

alilka
9. apr 2018

@ikonica no vidíš. Pekne stúplo 😉 spinenie už úplne prešlo?

ikonica
9. apr 2018

@alilka od soboty uz nic ;)
@martinade diky

ikonica
9. apr 2018

@0507 diky

ikonica
9. apr 2018

@dadulik6 diky

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 noo ja som mala byť už pôvodne po ovulke..dnes som 23dc..ale merala som teraz 3 dní bt(len či ovu bola,inak už nemeram) a stqle je dole..čiže na čas nedôjde..neviem či nebude ten cyklus 6tyzdnovy ako vždy po zákrokoch..ale radšej trocha neskôr ako by na čas lebo tam by mohol nastať problém že by som nestihla stimuláciu..

dadulik6
9. apr 2018

@alilka no ved to ze ja mam tiez stale nizke teploty aj ked mi ovu ff vyznacil ale asi este len pride

alilka
9. apr 2018

@dadulik6 tak ja som bt merala pár mesiacov vždy som aj otehu čiže aspoň to si viem rozoznať 😂 no už kedy ms dôjde. Uvidíme 😊

ikonica
9. apr 2018

Este obrazok :D

alison11
9. apr 2018

@ikonica Jej zo srdiečka Gratulujem 🙂 Nech len silnie palička a rastie drobátko 🙂

ikonica
9. apr 2018

@alison11 dakuejm... uz sa neviem dockat sona... dufam ze uz bude srdiecko... neviem kedy pojdem... najskor tak v piatok 20.4.

nikuska111
9. apr 2018

@alison11
@ikonica babulky gratulujem vám veľmi moc ... A ostatným držím palce

ikonica
9. apr 2018

@nikuska111 dakujem ;)

bona69
9. apr 2018

@ikonica gratulka❤️❤️❤️
Ja som si dnes objednala z netu čaj vitex,lebo som nikde nezohnala, ešte ani ovu nebola a už ma začali bolieť prsia,😣,no aby toho nebolo málo tak znova má po troch mesiacoch chytila mykóza a aj mm.ja už sa zbláznim z toho.

ikonica
9. apr 2018

@bona69 no drzim palce lebo vraj ten caj je brutal horky (neskusala som).... lepsi ucinok ma vraj tinktura.... hladaj drmek obecni ci nieco take.... ja som si objednavala kapsule na healthmonthly.com

bona69
9. apr 2018

@ikonica som sa práve rozhodovala či tinktúru alebo čaj,a objednala som čaj, tabletky mali ale až za nejakých 14€,tak skúsim čaj a keď bude taký hnusný tak objednám tie tabletky a kašľať už na tie prachy,hlavne že to zaberie.

ikonica
9. apr 2018

@bona69 moje stali 7,63 £/120 kapsul.... postovne som neplatila tusim...

butterfly333
9. apr 2018

@bona69 ved kúp vitex tabletky aj ja ich beriem

bona69
9. apr 2018

@butterfly333
@ikonica ok,tak objednávam tabletky 😀

hope40
9. apr 2018

@butterfly333 naco je dobre ten vitex 😊

katesocka
9. apr 2018

Tak ja mám dnes za mnou prvé dve tabletky clostilu. Objednala som sa do centra, mám ísť na ultrazvuk medzi 10-12 dc, keďže moja doktorka robí len utorky, tak mi to vychádza na 11 dc a hlavne dúfam, že nebudem mať ovuláciu ešte v ten deň, aby sme to IUI stihli ešte tento cyklus.

dadulik6
10. apr 2018

Stále cakam kedy konecne stupne teplota 🤨