icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katusikkk
11. apr 2018

@katka8817
Bola si dnes na vyber?Ja som ti tu minule pisala,ze podla mna velmi skoro ti to robili.A nemala nic velke,alebo prazdne folikuli bez vajicka?

dadulik6
11. apr 2018

@0507 tak ale velmi mala.... a este k tomu aj te teploty takze uplne minimalna 🤔

katka8817
11. apr 2018

@katusikkk mala som 2 nezrelé vajíčka

katusikkk
11. apr 2018

@katka8817 😢
Idete dalsi pokus?Ja uz asi nie.Ja som mala 4 vajka.Dve sa oplodnili a len jedno sa dozilo vkladu.

katka8817
11. apr 2018

určite pôjdeme do toho tak o 2-3 mesiace

sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadulik6
11. apr 2018

@sandra151 bud nemerias v rovnaky cas alebo zapisujes v inom vase teploty do grafu

katka8817
11. apr 2018

Tak už som si aj porevala a povedala si že ideme o 2-3 mesiace do ďalšieho boja, vitamínky objednané😉

ceklis
11. apr 2018

@katka8817 myslela som dnes na teba, ze aj napisem... no cely den som nemala cas sem pozriet
dokelu, mrzi ma to
netusia co to sposobilo? a mozem sa opytat aku stimulaciu si mala? soft ci klasicke ivf? ja idem na to tento mesiac asi a budem nesmierne stastna ked bude jedno zrele vajko
drzim palce o tie 2mesiace moooooc moc

ceklis
11. apr 2018

@katusikkk ty nevymyslaj :D das pauzu teraz v lete a na zimu este jeden pokus dajteeeee, ved co... nejako bolo, nejako bude, nie?

ceklis
11. apr 2018

ahojte baby, prosim prosim, neviete mi nahodou niektora poradit? :( v pondelok 18dc, doktorko v centre nasiel dominantny folikul 20mm a aj sliznica ze 8mm, ci kolko... a povedal ze do 24hodin bude ovu (tento mesiac som to s teplotami odflakla lebo sa mi zdalo, ze som presvihla ovu a tak som prestala merat)... dodal mi nadej doktorko, ze ved mozno na ten 18dc ked povedal aj ovu bude a tak sme ostodvesto tutumutu... a dnes 20dc a ja som dostala ms :D to co?
to preco? :(
to takto je normalne? resp. mohol mat doktorko pravdu, nejaka ovu ze mozno aj bola a trebárs aj vajco bolo a oplodnilo sa a teraz co,.... nestihlo docestovat do maternice, v ktorej sa pustila ms... je nejaka moznost pravdepodobnost ze by som otehotnela?
mne ide len o to, ze chcem zacat stimulaciu na ivf a neviem co teraz... jasne, zajtra som objednana do centra, tak som sama zvedava co povedia
sorry za to rozpisanie, len som uplne mimo z tohto krátkeho cyklu

katka8817
11. apr 2018

@ceklis mala som klasické IVF

alison11
11. apr 2018

@ladylili Určite je to tam kde to má byť držím palčeky 🙂

ikonica
11. apr 2018

@ceklis to bolo asi ovulacne krvacanie... vajicko cestuje do maternice cca 6 dni a az potom sa usadi....

ikonica
11. apr 2018

@ceklis no este by som poistila den dva....

ladylili
11. apr 2018

@alison11 skusilq wom aj po ober ale je negat . Uvidime rqno

alison11
11. apr 2018

@ladylili hcg testy na začiatku ukazujú len z ranného moču.až pozdejšie ukážu aj z denného.

ladylili
11. apr 2018

@alison11 dakujem 🙂 no kazdopdne necham sa prekvapit bude co bud len som nedockava

bona69
Autor odpoveď zmazal
bona69
11. apr 2018

@ikonica ahojky, môžeš mi poradiť ako si brala ten vitex, myslím v ktorej časti cyklu, dakovam

sonulienka13
11. apr 2018

@katka8817 to ma mrzi ☹ nabuduce to urcite vyjde.zlato dlho som tu nebola tak neviem.a mas porobené vsetky vyšetrenia???

ikonica
11. apr 2018

@bona69 no ja som mala poslednu mrchu 7.3.a zacala som brat od 9.3. vecer kedy mi dosiel balik... a to cele tri tyzdne...potom ma byt tyzden pauza a ides dalej...

ikonica
11. apr 2018

@bona69 jaj pockaj ty sa pytas na vitex...ten som brala tiez tak... myslela som ze sa pytas na gynex..obe som brala rovnako ale pri vitexe nemusis robit pauzu... ono su rozne nazory na to, ale ja som to brala takto....

ikonica
11. apr 2018

@bona69 a cyklus predtym som brala cely cyklus mastodynon v ktorom je tiez vitex....

bona69
11. apr 2018

@ikonica ďakujem ti,dnes došiel balík,tak zoberiem hneď zajtra ráno, pravdepodobne dnes aj ovulka,tak uvidíme čo z toho bude 😀❤️

ikonica
11. apr 2018

@bona69 no pekne to ber... ked to nepomoze v tomto cykle, tak v dalsom.... citam ze tam treba aj viac mesiacov brat, kym sa dostavi ucinok.... len ja neviem ci toto prave u nas zabralo... skor zvlastna konstelacia hviezd a to ze som sa ukludnila.....

ceklis
11. apr 2018

@ikonica práveže sa mi to zdá akoby sa spustila ms :( čo už. Uvidíme čo povie zajtra doktorka. O tom ovulacnom krvácaní som čítala, ale asi to nie je take intenzívne :(

ikonica
11. apr 2018

@ceklis no tazko povedat... lekarka by mala vidiet ci bola ci nie.... a to krvacanie... mozno poraneny krcok z tutumutu? neviem...

kufea
11. apr 2018

@katka8817 to ma mrzí. Kde chodíte? Ako ti to vysvetlili že nič nedozrelo?

kufea
11. apr 2018

@ceklis mávam silné ovulacne krvácanie i dva dni