Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
určite pôjdeme do toho tak o 2-3 mesiace
Tak už som si aj porevala a povedala si že ideme o 2-3 mesiace do ďalšieho boja, vitamínky objednané😉
@katka8817 myslela som dnes na teba, ze aj napisem... no cely den som nemala cas sem pozriet
dokelu, mrzi ma to
netusia co to sposobilo? a mozem sa opytat aku stimulaciu si mala? soft ci klasicke ivf? ja idem na to tento mesiac asi a budem nesmierne stastna ked bude jedno zrele vajko
drzim palce o tie 2mesiace moooooc moc
ahojte baby, prosim prosim, neviete mi nahodou niektora poradit? :( v pondelok 18dc, doktorko v centre nasiel dominantny folikul 20mm a aj sliznica ze 8mm, ci kolko... a povedal ze do 24hodin bude ovu (tento mesiac som to s teplotami odflakla lebo sa mi zdalo, ze som presvihla ovu a tak som prestala merat)... dodal mi nadej doktorko, ze ved mozno na ten 18dc ked povedal aj ovu bude a tak sme ostodvesto tutumutu... a dnes 20dc a ja som dostala ms :D to co?
to preco? :(
to takto je normalne? resp. mohol mat doktorko pravdu, nejaka ovu ze mozno aj bola a trebárs aj vajco bolo a oplodnilo sa a teraz co,.... nestihlo docestovat do maternice, v ktorej sa pustila ms... je nejaka moznost pravdepodobnost ze by som otehotnela?
mne ide len o to, ze chcem zacat stimulaciu na ivf a neviem co teraz... jasne, zajtra som objednana do centra, tak som sama zvedava co povedia
sorry za to rozpisanie, len som uplne mimo z tohto krátkeho cyklu
@katka8817 to ma mrzi ☹ nabuduce to urcite vyjde.zlato dlho som tu nebola tak neviem.a mas porobené vsetky vyšetrenia???

@katka8817
Bola si dnes na vyber?Ja som ti tu minule pisala,ze podla mna velmi skoro ti to robili.A nemala nic velke,alebo prazdne folikuli bez vajicka?