icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

snehulienka82
12. apr 2018

@lucuska85 aha,uz vid im vyssie. Traba aby isiel, nech viete na com ste

ikonica
12. apr 2018

@lucuska85 hmmm tak je najvyssi cas....

ikonica
13. apr 2018

dnes dalsi odber babulky.... drzte palce, nech je to aspon 840

dadulik6
13. apr 2018

🤨🤨 nazblaznenie toto

ladylili
13. apr 2018

Včera pokles a spinenie ( uz som si bola ista ze dneska teplota este klesne q uz to pride ( vzdy zacinam spinit 2-3 dni pred ms ) mam dva dni do ms . Necitim sa na ma popravde . Bolest prs mam ale to mam vzdy a picha ma v pravo. Inak nic ze by mi bolo zle ( obcas zaboli brucho ako na ms a vtedy uz utekam na wc ) v noci som si dals ak vlozku . No ja som velmi zvedava ale taku teplotu som este nemala :-O som v šoku fakt. Uvidime zajtra teplotu este v pribehu dna 🙂 dufam neklesne lebo taka tpelota

ikonica
13. apr 2018

@dadulik6 mozno zajtra klesne a potom sup horeeeeeee... asi este nebola ovula....

dadulik6
13. apr 2018

@ikonica ved to ja som si tym viac menej ista ze este nebola zase dlhy cyklus strasne ako ma ten potrat rozhadzal 😭

dadulik6
13. apr 2018

@ladylili krasna teplota drzim palce a kedy planujes testovat?

ladylili
13. apr 2018

@dadulik6 asi v sobotu teda zajtra alebo v nrdelu ked ma prist me teda uvidim podla teploty 🙂 ak neklesne testnem ak moc klesne pod 37 napriklad tak nic ak nad ostane testnem

dadulik6
13. apr 2018

@ladylili drzim palce aby neprisla ✊🤗

ladylili
13. apr 2018

@dadulik6 moc dakujem a ty ako? vidim ze teplota klesla. kolko sa uz snazite??

0507
13. apr 2018

@ikonica drzim drzim 😃

dadulik6
13. apr 2018

@ladylili zatial to nejako nesilime ovu sme sa vzdy snazili vyhnut a ked to teraz v januari vyslo zacali sme sa tesit ze by bolo super mat uz dieta len to nedopadlo dobre a od vtedy mam totalne rozhadzany cyklus predtym som mala ako hodinky 33 dni hned pekne rano prisla trvala 5 dni a koniec ... krvacanie (potrat) som mala 7 dni uplne silny a prva ms trvala 2dni a teraz cakam na druhu uvidime no

alison11
13. apr 2018

@lucuska85 Moja nám sa najstarší zadaril po vyše 3rokoch a to som chodila na folikulometriu a brala clostilbegyt nakoniec som mala dupľovaných rozmerov vajčeníky ☹ boľavé zmenila som lekára ten poslal muža na spermiogram ten mal len 40% životaschopných a nasadil mi duphaston na úpravu cyklu a po takmer 10 mesiacoch užívania už keď sme sa rozhodli že ak do decembra nič tak začneme vybavovať adopciu to bol október 2010 a koncom mesiaca som zistila že čakáme bábo 🙂 Medzi synmi nám 3 odišli na začiatku 5-6tt a po braní 1,5 mesiaca Inofolica keďže Duphaston nezabral už som bola rozhodnutá dať syna do škôlky a ísť pracovať nuž ostala som tehtotná z druhým synom 🙂 A teraz tiež už som mala ísť podpísať zmluvu a zistila som týždeň pred že som tehotná...hoc toto sme vôbec už nechceli,ale mali sme predpovedané tretie dieťatko dievčatko.Už sme sa z tým zmierili.

lucuska85
13. apr 2018

@alison11 krasny pribeh. Ja si myslim ze to vyjde ale z nejakeho dovodu asi este nieje ten spravny cas pre nas. Ja som stimulacie a hormony nechcela v ziadnom pripade brat. Inofolic som skusala no nepomohol, femibion otras, gynex som vybrala dve flasky. K tomu vsetkemu som brala aj alchemilku. Teraz papam iba vceliu matersku kasicku a budem pit alchemilku ale merat nebudem. Tak snad ten volnejsi priebeh dopomoze 😊

ikonica
13. apr 2018

@lucuska85 vies ale zbytocne by si tlacila do seba stimulky ak nevies v akom stave su spermie... Zacnite tymto...

lucuska85
13. apr 2018

@ikonica ano vieme, budeme riesit aj to.

ikonica
13. apr 2018

1311 juchuuuu ;)

dadulik6
13. apr 2018

@ikonica jupiiiiiiiii tesiiim sa ❤

alison11
13. apr 2018

@lucuska85 Môjmu mužovi pomohol vitamín ACE+zinok na spermie od Walmarku skús muža na vitamíny nahovoriť prípadne ak už nieto tento výrobok aj E je na kvalitu buniek aj na pohlavné ako u mužov aj u žien pri druhom len to bral muž 🙂.

ladylili
13. apr 2018

@dadulik6 🙂 drzim palce a radsej ptoratako neskor problemy ( vlastna skusenost) 🙂

dadulik6
13. apr 2018

@ladylili ved to jasne ja som sa tiez bala ze mimomaternicove alenchvala bohu ani kyret nebolo treba

lucuska85
13. apr 2018

@alison11 berie on vitaminiky, zinok,selen, vitamin e a multivitamin. Ved to pride snad 😊

katusikkk
13. apr 2018

@alison11
Lenze ked je nejaky vazny problem,tak nepomoze nic.Moj bral vsetko od vymyslu sveta a po roku diagnoza ta ista.Mozno este trosku horsie.
Aj keby sa mu to po roku o 100 % aj zlepsilo,tak aj tak hodnoty by boli stale take,ze prirodzene by to neslo.
IVF nevyslo a tak nech sa stane co sa ma .🍀

normab
13. apr 2018

Dievcata posledny cyklus merana teplota..ovula bola 😊 potom ide teplomer do suflika 😁 vsetkym drzim palciska ✊

alilka
13. apr 2018

@ikonica noo ale to nás nejaké moc..na jedno 😁 žeby 2 budú?😂😂

ikonica
13. apr 2018

@alilka no kto vie... sak som mala dva folikuly 16 mm a jeden 14 mm tak boh vie kolko sa ich o par dni uvolnilo :D

ikonica
13. apr 2018

ach... v utorok idem na prve sono 😵

ikonica
13. apr 2018

Este testy

alilka
13. apr 2018

@ikonica áno áno viem,pamätám sa 😉 ja som dnes bola tiež v splne 😊 tu je moja "zásoba"..všetko injekcie 🤦🤦