icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tinka0000
14. apr 2018

Baaby, mozemw skusat??

martinade
14. apr 2018

@semisa podľa mňa ovulka bola 11.4.pravidlo 3/6 u teba sedí

semisa
14. apr 2018

@martinade Dakujem a prosim ťa to je ake pravidlo? nepoznám to 🙂

vyvka
14. apr 2018

Baby aku aplikaciu si mam stiahnut ak si chcel znacit aku mam bazalku ?? Taku v ktorej sa budem vediet vyznat

Tie vase mi nic nehovoria 😁😁😁 chcella by som zacat .. si meriat

vyvka
14. apr 2018

A este jedna otazka Baby budem rada ak ..mi poradite
Docitala som sa ze bazalka sa meria hned po prebudeni
Vzdy v rovnakom case... takze ak zacnem meriat bazalku o 8 rano tak kazdy den to musi byt o 8 rano ??

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
14. apr 2018

@vyvka pripadne staci zapisovat casy, aj s tym sa da pracovat. Ako dojciaca meriaca matka som fakt nemohla merat kazdy den rovnako. Tak som merala vzdy po prebudeni a zapisovala casy a z grafu sa pekne dalo citat.

vyvka
14. apr 2018

@myjusiatko mno premna meriat stale rovnaky cas je nemozne .... pol hodinovy rozdiel by tam urcite bol ma to potom nejaky efekt ... na tu teplotu ??

vyvka
14. apr 2018

@sandra151
Ak +\-
Bude rozdiel v merani pol hodka .. tak to vadi ??

myjusiatko
14. apr 2018

moze mat, nemusi. Ale to, ze budes zapisovat casy je dostacujuce, aby to slo vyhodnotit.

vyvka
14. apr 2018

@myjusiatko
Da sa to zapisovat niekde v apke ci?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
myjusiatko
14. apr 2018

@vyvka ano

vyvka
14. apr 2018
arthemiis
14. apr 2018

Ako riešite meranie bazalky tie ktoré robite nočné ?

domci1203
15. apr 2018

Môžem mať 5dni stále rovnako teploty? Bud mam 36,8 alebo 36,7

sonulienka13
15. apr 2018

Dobre ranko,dievcence co by ste povedali prosim vas?? Dakujeem 🙂

alison11
15. apr 2018

@sonulienka13 Ahoj ovu test si robila? Je možné že bude ovulka a zajtra stúpne.Držím moc palčeky a z mužom si to dnes užite.

alison11
15. apr 2018

@tinka0000 ÁNo ovulačný test ukazuje 24-48hod. dopredu tak sa snažte aj dnes.

semisa
15. apr 2018

Baby konecne mi ovu aj oznacilo ale vsetky teploty mam merane okolo 6 a dnesna je az o pol 9 ... takze je skreslena a ked dam nizsiu na dnes ... ovulka mi uz neukazuje. Tu dnesnu by som nemala pocitat?

kufea
15. apr 2018

@vyvka je to individuálne, u mňa neplatí čo hodina to plus 0,1. Zapisuje časy, ak nemeriam každé ráno v rovnaký čas.

vyvka
15. apr 2018

@kufea ako dlho musim meriat aby som pekne vedela vycitat kedy mam ovulku atd .... staci ak zacnem po skonceni ms ..a hned ten cyklus v strede .. uz budem vediet kedy je a kedy nie ovulka ?

kufea
15. apr 2018

@semisa vieš si zadat i čas? Mne sa tak párkrát hlavne cez víkendy stalo, že som odmeriala o šiestej a ešte si dobre pospala do deviatej - desiatej a rozdiel teplôt nesedel podľa pravidla co hodina to 0,1. Ak to nemas odsledovane, k dnesnej teplote si pripíše i čas. Zajtra a pozajtra budeš vidieť aká sú teploty.

semisa
15. apr 2018

@kufea mam aj cas zapisany na kazdy den

kufea
15. apr 2018

@vyvka áno po skončení. Na isto to vieš 3dpo ak nie je anovulacny cyklus. To uz kas tych 6 nizkych a 3 vysoke teploty za sebou. Čím viac toho sledujes tým je to presnejšie.

kufea
15. apr 2018

@katesocka i merias bt?

ladylili
15. apr 2018

Tak baby, dneska som mala dostať pred 4 dnami som mala pokles som špinila, po tom zase stuplo až vysoko vtedy som nespinila na druhy den na to som zase začaala špiniť až do dnes. ale nie silno len keď sa utriem. ( menzes vždy dostanem cez noc tak zatiaľ nič. ) MS vždy dostanem v deň keď mi klesne na 36,9 aspoň. tak neviem už len počkať fakt či to dojde alebo ráno na teplotu...

vyvka
15. apr 2018

Budem rada ak mi poradite
Zijem v zahranici ale mamka
Cestuje na slovensko
Co by mi mala v lekarni kupit ?? Nejake kvapky vytaminy ??
V uk toho moc nieje co by pomohlo k oplodneniu a co maju na slovensku netusim