icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
16. apr 2018

@dadulik6 dúfam že sa zadarí 🙏🙏🙏.. 🤔

ladylili
16. apr 2018

baby inak mali ste niektora ze vam klesla bt a ms ste nedostali?

cindy11
16. apr 2018

@ladylili su dve možnosti bud dostaneš k večeru alebo zajtra alebooooo zajtra opäť stupnes s teplotou ✊🏻

ladylili
16. apr 2018

@cindy11 joj uz som azcala krvacat z nicoho nic ale apson viem ze teda ked klesne v ten den dojde len este mi neprisdlo tak to poobede 🙂

izy1661
16. apr 2018

Čo myslíte ? Je to ešte negatívne? Kedy sa snažiť? Alebo už bola ovu?

alison11
16. apr 2018

@sonulienka13 A pred včerom? Nám sa podarilo tak že sme pred ovu dva dni mali len sexík.

katka8817
16. apr 2018

Ahojte ženušky moje idem sa k vám posťažovať, odkedy som po neúspešnom OPU, kvôli nedozretým vajíčkam, tak mám pocit akoby na mňa lekári kašľali, čím si zlepšiť úspešnosť IVF aj OPU a hlavne niečo na dozrievanie vajíčok, prosím poraďte, budem veľmi vďačná🙏

ikonica
16. apr 2018

@katka8817 gynex, inofolic, pyridoxin,,vitex

podkovickaa
Autor odpoveď zmazal
katka8817
16. apr 2018

@podkovickaa ja som ho mala na 17 DC, čiže 12 deň stimulácie

vyvka
16. apr 2018

Sice to sem nepatri ale dufam ze sa tu....najde dobra dusa Ktora mi bude vediet pomoct ... chcela by som vediet Kolko stoji IUI na slovensku ? Zijem v UK
Ak sa mi do Leta nepodari ... otehotniet tak mam sancu na IVF jeden pokus zdarma .. vobec neviem teda aky je rozdiel medzi IVF a IUI bola by som rada ak By bol niekto ochotny ... mi to vysvetlit a ci teda .. by mi bolo schvalene iui na slovensku kedy nato posielaju zeny az ked uz niet inej cesty alebo ako to vlastne funguje snazila som sa nieco vygooglit no zistila som len tolko ze spermie sa vstrieknu do maternice to je vsetko ..
Dakujem 🙂

sunflower109
16. apr 2018

Graf takýto a včerajší test...dnes som nerobila lebo mám celý deň hnedý výtok alebo špinenie či čo a myslím že nič z toho už :(

peknykvietok
16. apr 2018

@sunflower109 graf máš krásny a na teste vidím dušíka, veeeľmi Ti prajem, aby Ti to vyšlo ako si praješ 😉🙏😍
akú dlhú mávaš lf?

sunflower109
16. apr 2018

@peknykvietok mám rôznu od potratu je to rôzne ale od laparky sa mi to ustalilo na 28-29cyklus posledné tri mesiace väčšinou od 14-18dc bola ovu...no ja tým testom neverím ani trocha tie čiarky sú kade tade

sunflower109
16. apr 2018

@peknykvietok človek si praje vždy aj spraví čo môže no ostatné je v rukách Božích 😍

peknykvietok
16. apr 2018

@sunflower109 .....ale ja som sa pýtala na lf - luteálnu fázu, to je od ovulácie, po menštruáciu, tá by mala byť nemenná, mení sa len dĺžka pred ovuláciou.... a k tým testom nooo, je to tak, ja som tiež viackrát mala ešte silnejšiu čiarku a nakoniec z toho nič nebolo.....

peknykvietok
16. apr 2018

@sunflower109 ináč hnedý výtok na začiatku tehotenstva je dosť častý, ak nedostaneš riadne ms, tak urob test zajtra, ak si tehu, tak určite bude silnejší, no najlepšie by bolo z tej istej značky, aby si to vedela porovnať

kufea
16. apr 2018

@katesocka aspoň sa nestresujes meraním a testami. ;)

kufea
16. apr 2018

@vyvka IUI stojí cca 120 + lieky a nie je hradeny poisťovňou.k Oplodneniu dochádza u ženy, kým pri umelom v miske 🙂 IUI nepotrebuješ aby ti niekto schvaľoval.

vyvka
16. apr 2018

@kufea ale tak baby mi pisali ake IVF je riskantne
A co vsetko sa moze ... stat :(
Tak mozno IUI je lepsie nakolko to nieje az taky Velky zasah

katesocka
16. apr 2018

@kufea Tak baterky v teplomery som už vymenila, čiže zajtra meriam zase 🙂 Aj keď už len zo zvedavosti, či mi bude sedieť ovulácia podľa teploty aj podľa ultrazvuku. Najhoršie je, že sa vlastne ani nesnažíme tento cyklus prirodzene, keďže pre IUI by mali byť spermie čerstvé a netuším, kedy bude ovulácia, tak sme bez sexu.

sunflower109
16. apr 2018

@peknykvietok bazalku nemeriam dlho len polroka ale to som mala väčšinou anovulak s cykly takže bola veľmi dlhá lebo som mala neskoro ms ale čo som si odsledovala cca12-13 dní

sunflower109
16. apr 2018

@peknykvietok tak uvidíme čo bude ak do rána nebude červená armáda naplno tak spravím

dracik07
16. apr 2018

Ahojte, chcem zacat s meraním bt a chcem sa spýtať ktorá stránka je lepšia na zaznamenávanie teploty.
A ešte z ktorej stránky (najlepšie slovenskej) objednávate ovu testy
Ďakujem

engbeng
16. apr 2018

@alison11 2 dni pred ovu? To rada čítam, lebo my sme sa tento mesiac akosi netrafili lepšie, blbý víkend... Tak dúfam

koukouroukou
17. apr 2018

@katka8817 vyskusaj vceliu matersku kasicku. Ja som ju 2x uzivala a 2x som asi po 3 mesiacoch uzivania otehotnela.

koukouroukou
17. apr 2018

@sunflower109 mas tam druhu slabu ciarku a graf je perfektny. Urcite urob rano dalsi test a // bude silniet. Spinenie na zaciatku je ok. Telo sa pripravovalo na ms ale dostalo impuls aby sa ms nerozbehla naplno.
Ja som tak tiez mala, asi 4 dni spineni ale // silneli a spineni pomalu ustalo.

sonulienka13
17. apr 2018

Dobre ranko.nie je to bohvie co ale dufam ze sa budem len hore držať uz 🙂

julianka007
17. apr 2018

Ahojte, tak u mňa to zas začalo byť zaujímavé... Aj keď ťažko povedať kedy bola ovulka...ale myslím, že tak ako ju označila... Vtedy som cítila pichanie v pravom vaječníku... Tak dúfam, že to vyzerá nádejne...🙏🙏

sunflower109
17. apr 2018

@peknykvietok
@koukouroukou tak nabehla ms v noci som sa zobudila na silne kŕče 😑