icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
17. apr 2018

@0507 no podla apky 5+5 ale lekar mi este ziaden tyzden nedal... Nevedel pomerat :/

ikonica
17. apr 2018

5+6 pardon

alison11
17. apr 2018

@ikonica Zaujímavé,mne pri 5+6 už pri prvom v roku 2010 lekár vedel povedať aj miery plodu,niekoľko milimetríkov mali len do pol cm.A podľa ovulky Ti to tak aj sedí? Nemôžeš byť o niekoľko dní menej?

0507
17. apr 2018

@alison11 aj mne uz vedel pomerat, aj srdiecko bilo...tak ale je to dost individualne, nie?

katesocka
17. apr 2018

@alison11 @ceklis Vsak prave aj mne sa to zda byt zbytocny cyklus takto. Minuly som mala sotva 1 vajicko bez tabletiek (lavy vajecnik). Teraz s clostilom 5 na pravom. Buduci cyklus budem zase bez liekov tak som zvedava. A veru aka je pravdepodobnost ze vsetkych 5 bude ok? Musime sa o tom s muzom porozpravat (on ma inak spermie v poriadku). IVF sme zamietli, aj kvoli penuazom aj kvoli tomu, ze sa na neho necitim.

ikonica
17. apr 2018

@alison11 ovula bola na 17dc... Podla hcg z piatku by uz asi malo byt vidiet. Takze ratam aj so zlou variantou :/ neviem ti viac povedat... Mam ist o tyzden na sono zas...

ssslnieckooo
17. apr 2018

@ikonica ahoj, tak ja mám dnes tiež po prvom sone. Podľa sona som 5+2 a podľa PM 5+4. Akciu zatial doktorka nevidela, iba gestačný vačok. Dnešné HCG mám 3067. Takže sme na tom dosť rovnako 🙂.

ikonica
17. apr 2018

@ssslnieckooo ostava len cakat... Drzim palce ;)

ssslnieckooo
17. apr 2018

@ikonica ja si myslím, že sa nemáš čoho obávať. Mne doktorka povedala, že je všetko v poriadku a keď som sa pýtala na srdiečko, že to je ešte príliš zavčasu. Hlavné je, že HCG stúpa a že už bolo vidno aspoň gestačný vačok. Podľa mňa môžeš byť v kľude, keď medzi nami je v tehotenstvee rozdiel cca 2 dni a sono bolo skoro rovnaké. Mysli pozitívne a samo držím palce 🙂

ikonica
17. apr 2018

@ssslnieckooo hej snazim sa.. Mam ale uz za sebou jeden potrat a problemy s krvou....

ceklis
17. apr 2018

@ikonica neboj, držím palce aby všetko bolo ok, ak je vidieť gestacny vak je to na dobrej ceste. Mne našli srdiečko až v 7tt sa mi zdá a možno aj neskôr. Moc moc prajem nech je všetko v poriadku

kufea
17. apr 2018

@katesocka krása ze taka uroda, Skoda ze to pojde navnivoč. By som skúsila to ivf, vychadza to fakt draho? Ale ked sa necitis tak nie je o čom. Ale neskúšali by sme, predsa len asi vedia co hovoria. Aby si hlavne seba neohrozila.

kufea
17. apr 2018

@ssslnieckooo @ikonika super baby, o chvilu prebalujete ;)

ikonica
17. apr 2018

@ceklis dakujem...

katesocka
17. apr 2018

@kufea drahe ako drahe, doktorka hovorila okolo 700 eur plus 120 pre nich ako pre centrum. Peniaze by sme aj mali, ale nie som s tym az tak stotoznena. Jaj takuto dilemu mi dat, ja neviem, ci nerisknut prirodzene. Je to riziko aj pre mna aj pre deti (ak by sa ich zadarilo viac), ale laka ma to 🤔

ceklis
17. apr 2018

@katesocka najviac je skoda tych folikov :( preto by som asi rozmyslala nad vyberom, oplodnenim a ked tak nech to zamrazia, hm? aspon budete mat "poistku" do buducnosti
ci blbost?

koukouroukou
17. apr 2018

@katka8817 daj si kazde rano len malinko, nema to dobru chut ale da sa zvyknut 🙂 ja som si davala iba polovicku z tej lyzicky. Inac najlepsia kasicka je id poctiveho vcelara no je to aj dost drahe.

ssslnieckooo
17. apr 2018

@kufea ďakujem, ja som po prvom úspešnom braní clostilu, pregnylu a následne utrogestanu. A vyšlo to. Ani som neverila. Každej tu z nás prajem rovnaký výsledok 🙂

peknykvietok
17. apr 2018

@sunflower109 jooooj, škoda, lebo graf si mala ozaj krásny, robievaš aj ovulačné testy, ak áno, tak asi Ti to sedí s teplotou?

katesocka
17. apr 2018

@ceklis uz je to jedno uz som to zamietla. Keby som suhlasila uz by som dnes musela mat aj s muzom obehane predoperacne vysetrenia aby stvrtok mohli spravit odber.

martinade
17. apr 2018

@dadulik6 včera si stúpla na grafe, tak som dúfala že sa ti udrží teplota hore. Ale graf ti vyznačil ovu, tak asi anovulak to nie je...

martinade
17. apr 2018

@ikonica držím pršteky 🙂

lucuska85
17. apr 2018

@koukouroukou ahoj. Ja som zacala uzivat medik s vcelou materskou kasickou, jednu lyzicku denne nalačno. Kolko sa ma brat nevies? Dakujem 😊

dadulik6
17. apr 2018

@martinade ale po dnesnej teplote mi ju odznacilo ... 😔

alison11
17. apr 2018

@0507 Ja neviem,ja som tak vedela že najskôr od 5tt vidieť plod vo vaku.
@katesocka Ja som pri clostylbegyte ani raz neotehtonela a to som mávala 2 folíky mesačne som chodila na folikulometriu,tak ja by som riskla ako tu písala jedna je možné že nie je v každom dozreté vajíčko.
@ikonica Nerátaj z ničím zlým,veď ms nemáš,držím palce.

katesocka
17. apr 2018

@alison11 ja som clostil brala prvy krat. Folikulometriu mi robili prvy krat minuly cyklus (bez liekov 1 folikul) a tak doktorka predpisala clostil nech mam aspon 2. Moje telo sa rozhodlo, ze ich bude 5 😂

snehulienka82
17. apr 2018

@majkaaaaaa asi sa lze skopiroval link, tak este raz: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...

sunflower109
17. apr 2018

@peknykvietok áno sedí mi teplota s ovu testami...čo už no neverila som tomu testu lebo tých čiarok som mala už habadej podobných na iných testoch,a bolo to rovnako ze prišla na,same biochemicke :(

peknykvietok
17. apr 2018

@sunflower109 tak ale aj tak dobre, že už mávaš ovulačné cykly, keď predtým si mala anovuláky.... budem na Teba myslieť v

peknykvietok
17. apr 2018