icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
19. apr 2018

@alilka o dva tyzdne kontrola a podla toho mi nastavi liecbu dalej

ikonica
19. apr 2018

som normalna ked sa bojim zobrat ten duphaston?¿

alilka
19. apr 2018

@ikonica prečo sa bojíš?aj ja som ho brala..

ikonica
19. apr 2018

@alilka ja neviem ja to mam nejak nastavene blbo v hlave, ze mohol prispiet k strate prveho baba...lebo ho davaju jak lentilky... a bez vysetreni ci vobec treba,,, a ci zena nema problem s krvou (o ktorom ani len tusit nemusi)...proste taku haluz mam v hlave zakorenenu... a jeto umely hormon a ja mam respekt pred tymi vecami.... dost som spracovavala aj ten anopyrin ci fraxik ale toto uz berem v pohode....

alilka
19. apr 2018

@ikonica tak sa odnastav..ja som sa o Tom bavila s mojou dr..že mám trombofilny stav a duphaston zhustuje krv či mi neuškodí..že nie .pokiaľ to berem niekoľko týždňov .

ikonica
19. apr 2018

@alilka sak jej jasi ho nakoniec dam... zacnem dnes... vecer 😨bralaho aj kolegyna, kt. mala dva potraty a nakoniec jej zistili syndrom lepivych dosticiek a tiez misela pichat aj dufik brať a dalsiu kocenu krasnu donosila a uz aj porodila..... kebyze nespinim tak ho neberiem... ale takto budem musiet byt poslusna..

katesocka
19. apr 2018

@ceklis ano, viem ze to je riziko, ale hovorim si, ze keby som nebola na ultrazvuku ani by som o tom nevedela. Takisto nevieme, kolko vajicok z toho bude. Neverim ze by sa zadarili patorcata 🙂

8mirka8
19. apr 2018

@ikonica ja mam tento od kiwu wuki a je to 500mg tak si dávam 1x ráno pred jedlom.... Tak píšu aj na obale....a popri tom ešte kys.listovu...tu užívam už dlhodobo, rok a pol určite

ceklis
19. apr 2018

@katesocka držím palce ✊🏻 Ja by som sa rozhodla tak isto 👍🏻

katesocka
19. apr 2018

@ceklis dakujem pekne, pevne verim ze sa zadari 😊

ceklis
19. apr 2018

@katesocka držím palce, je tam veľká pravdepodobnosť že sa zadarí 👍🏻✊🏻✊🏻✊🏻 Daj potom vedieť 🙏🏻

katesocka
19. apr 2018

@ceklis urcite dam vediet 🙂

ikonica
19. apr 2018

@8mirka8 kazdy pripravok ma asi svoje davkovanie... ja som este k tomu brala gynex, femibion, silny b komplex a sporadicky zinok, cecķo a neviem co este....

ikonica
19. apr 2018

@katesocka tajne som dufala, ze to risknete... drzim silno paluchy...

katesocka
19. apr 2018

@ikonica dakujem velmi pekne bodaj by to vyslo 🙂

ikonica
19. apr 2018

@katesocka tak aspon jedno sa snad uvolni a aj oplodni ;) silno silno drzim paluchy 🙂))

martinade
19. apr 2018

@katesocka tak nakoniec to skúsite 🙂 super dufam ze vam to výjde

ikonica
19. apr 2018

@alilka tak.. uz je vo mne... nech sa deju zazraky :D

alilka
19. apr 2018

@ikonica no vidíš .ani nebolelo 😁

ikonica
19. apr 2018

@alilka no ked som ho zobrala v prvom tehu tak bolelo.. pol dna hlava... ale potom to preslo 😃

vy ste teraz v ako stadiu?

bona69
19. apr 2018

@8mirka8 aj ja beriem tento,a ty ako dlho ho už berieš?ja prvý cyklus.

katesocka
19. apr 2018

@ikonica @martinade dakujem dufam veru ze aspon jedno vajicko bude ok a vyjde to 😊

koukouroukou
19. apr 2018

@katesocka super, drzim palce

katesocka
19. apr 2018

@koukouroukou dakujem 😊

alilka
19. apr 2018

@ikonica my v nijakom zatiaľ 😁 cakam ms..

ikonica
19. apr 2018

@alilka kedy ma dorazit?

8mirka8
19. apr 2018

@bona69 aj ja ešte len prvý cyklus..... no neviem ci to už začali nejak účinkovať alebo co, ale mávam dlhé cykly... 41-46 dní, ovulku až cca 26-28 DC a tento mesiac ovulka hneď 17DC 😳, to som sa ešte ani nepripravila že idem sledovať hlien atď...a už bolo aj po nej.... Teraz som 21DC tak som zvedavá co a ako... teplota sa zatiaľ drží hore... uvidíme ☺️ bodaj by sa pošťastilo 🙏👶

alilka
19. apr 2018

@ikonica mala včera,podľa kalendára ale ovu sa omeskala čiže možno za týždeň..

ikonica
19. apr 2018

@alilka aha... no tak nech dojde cim skor ;) mna zacalo pred polhodkou silno pichat v podbrusku... ja nemozem byt jednoducho v klude :(

dadulik6
19. apr 2018

Tak graf takyto a dneska som zacala spinit takze chvala bohu toto nebude dlhy cyklus a vraciam sa do normalu dneska 34dc a mavala som 33