icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alilka
19. apr 2018

@ikonica úplne tá chápem..ale určite bude všetko dobré 😉

ikonica
19. apr 2018

@alilka no neviem je to dost silne.... ach neviem ci nepojdeme na pohotovost :(

alilka
19. apr 2018

@ikonica keď sa bojíš choď..

ikonica
19. apr 2018

@alilka ked to neprejde do pol hodky, tak asi pojdeme...

ikonica
19. apr 2018

@alilka uz je lepsie... dala som magnezko tak povolilo cosi....

bona69
19. apr 2018

@8mirka8 ja dnes 22dc,ja mávam tak 24-28dnove cykly,toho mesiaca k vitexu beriem aj gynex,kyselinu listovú,vit.e,zinok,zatiaľ pociťujem asi vďaka vitexu že má nebolia prsia, držím ti palce 💝💝 ako dlho sa snažíte?my už 13mesiac

alilka
19. apr 2018

@ikonica super..no vidíš .možno je to normálny proces 😁😉

ikonica
20. apr 2018

@alilka snad... uz to citim ovela menej aj ked este stale nieco....

alilka
20. apr 2018

@ikonica aj so PN ?čo chodíš normalne do práce?

ikonica
20. apr 2018

@alilka teraz som mala tyzden dovcu.. a v pondelok zas robota...

alilka
20. apr 2018

@ikonica jaaaj..ja asi ukončím PN a preložím ivf..hrozne dusivo kašlem,už má aj mandla boli..🤔

ikonica
20. apr 2018

@alilka ach jaj 😢.... no musis si to zvazit... ak sa citis fakt zle radsej to odloz..

mna napadla taka haluz.. moze byt zena tehotna normalne a zaroven aj mimomaternicovo? ze jedno dieta je na spravnom mieste a druhe inde?

ikonica
20. apr 2018

tak citam,,ze to je mozne :/ ja len rozmyslam, co ma tam moze tak boliet.... heterotopic pregnancy

alilka
20. apr 2018

@ikonica asi aj bude lepšie keď tomu dám trocha čas..aj po fyzickej aj psychickej stránke..teraz som hrozne napudena do práce 😁😂 neviem ci sa to tak dá..ale nerozmýšľaj nád somarinami zbytočne..určite je všetko ok..😉

ikonica
20. apr 2018

@alilka no kebyze nemam tie bolesti, tak nad tym nedumem... ako neber ma prosim ako citlivku, ze teraz sledujem kazdy prd... ale myslim ze vacsina by s tym uz bola vcera na pohotovosti.... lebo to bolo silnejsie ako menstruacne krce a stale to boli....len sa bojim ist k doktorovi, ze na mna bude kukat jak na debila....

alilka
20. apr 2018

@ikonica vôbec tá tak neberiem..úplne tá chápem..máš právo mať strach..veď si už o jedno prišla a dosť dlho ste sa snažili nato aby si k tomu bola ľahkovážna..😙 choď k dr keď máš ten pocit že chces..nech si myslí čo chce..pekne mu vysvetli že si nevieš dať rady a máš strach..nech sa na teba pozrie..pre pokoj duše tebe a pre dobro drobca..vôbec nerieš čo dr.. jednoducho tam choď..😉

ikonica
20. apr 2018

@alilka no mmi mi nakazal tam ist... neviem ci zavolam najskor sesticke... ach preco ja nemozem mat kluuuud

ikonica
20. apr 2018

@alilka boli malen prava strana tesne nad a pod lonovou kostou.. sak aj ty si sa smiala ci nebudu dvojicky ked tak hcg rastie... ja viem od toho sa nemozem odrazat...

ikonica
20. apr 2018

tak som tam volala a sestra ze radsej nech pridem...

8mirka8
20. apr 2018

@bona69 aj ja beriem ešte popri Vitexe, kys.listovú, zinok, vitamín C, a kotvičník tbl....presne, ani mňa zatiaľ vôbec prsia nebolia a to teda bolievali statočne 😖...ďakujem pekne 😇 aj tebe držím palčeky 🙏, až to čím skôr vyjde 😍 a ukážu sa // 😉
my sa snažíme už rok...

hope40
20. apr 2018

@8mirka8 citala som ze vitex zmiernuje bolesti prs ja tiez som zacala vitex a prsa nic jak keby sa nechumelilo tak davam za vinu vitexu 🤔

ikonica
20. apr 2018

@hope40 ja som bola len rada ze neboleli... mala som zopar cyklov kedy boleli od ovuly do ms cele dva tyzdne o cislo vascie a nabite.... potom mi zistili aj zvyseny prolaktin... vitex ho znizuje... a ja som nemala bolesti prs cely cyklus az okolo mrchy trosicku a to som uz aj bola tehu... naplno ma zacali boliet asi v utorok....

hope40
20. apr 2018

@ikonica cize na kolky dpo ta zacali boliet ? Ja som 11dpo BT hore do ms este 1-2 dni bojim sa testovat 🤤 pobolieva ma v podbrusku a PMS mam take mierne

alilka
20. apr 2018

@ikonica no kto vie..ale tak v maternici keď bolo jedno tak asi len jedno..no ale kto ich vie či sa nehrajú na schovky 😂😂

snehulienka82
20. apr 2018

@hope40 no, drzim palce, ja som sa tiez bala testovat, ale u mna z dnesnej teploty je to jasne... uz vcera som to tusila, ale ta dnesna to definitivne rozhodla. tu mam graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...

8mirka8
20. apr 2018

🙏🙏🙏.... len nech sa stále drží hore 🤗

dadulik6
20. apr 2018

Zase ziadna zmena 2 dni meska od vcera velmi slabo spinim tak cakam kedy sa rozbehne sice som nikdy pred ms nespinila ale zmena je zivot 🤔

hope40
20. apr 2018

@snehulienka82 😐 jaj moja vidim ale ms este nedosla ? Ja mam takyto no uvidim ako sa zachova dalej ... dakujem ti drzim palceky aj tebe aby sa skoro zadarilo u mna tiez 😊

0507
20. apr 2018

U mna to vyzera na ovu vcera, len skoda, ze sa nedalo poistit ☹

katesocka
20. apr 2018

Este nevyznacene, ale myslim ze ovu bola vcera. Tento cyklus som mala hlien fakt asi len hodinu za vsetky dni, inak sucho ako na Sahare 😁