icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
20. apr 2018

Dievčatká neide to nejak pomaly hore, keby že som tehu, teplota stúpa rýchlo , však? Či ?

katusikkk
20. apr 2018

@majkaaaaaa
spermija doplava k vajicku najskor za 5 -9 dni,takze telo este nemoze vediet ze je tehu aj keby bolo.

majkaaaaaa
20. apr 2018

@katusikkk ufff už som sa baaala že čo nestúpa poriadne... 😁 dúfam že to už vyjde 🙏🙏🙏

ikonica
20. apr 2018

@alilka tak z gyn hladiska som vraj ok, poslal ma na chirurgiu... Uz som chora z tych lekarov, najma ked sa tvaria ze ano verime vam a v duchu si myslia ze som hypochonder... :(

hope40
20. apr 2018

@majkaaaaaa ja som takto pomalicky isla as do 9dpo potom bolo ip a znovu hore to bol moj vitazny ale bohuzial neuspesny 😐 mas to be dobrej ceste drzim silno palceky tebe ❤

majkaaaaaa
20. apr 2018

@hope40 Oj moja to mi je veľmi ľúto 😔 viem vtedy sme spolu písali že sa vam podarilo, mrzí má to. Aké je super že to skúšate znova ❤️Držím ✊✊✊✊ silno silno🙏🙏🙏

ikonica
20. apr 2018

@hope40 ja neviem asi 13 dpo slabucko

alilka
20. apr 2018

@ikonica poznám to veľmi dôverne .ja tiež stále lietam po lekároch a po takých j ktorých som v živote ešte ani nebola .

ikonica
20. apr 2018

@alilka cakam na usg brucha... Rano som jedla, vediet ze sem pojdem, nejem...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
20. apr 2018

@sandra151 zmeniť v nastaveniach ff prepocítavanie ovu

1. isť do settings
2. Klinúť na detector/override settings
3. A zmeniť z recommended na research
Možnože ti ff upraví graf

sandra151
Autor odpoveď zmazal
martinade
20. apr 2018

@sandra151 myslím že sa to automaticky prenastavy na recommended

sonulienka13
20. apr 2018

Tak ja dnes mierny pokles.

8mirka8
20. apr 2018

Holky, prečo mi vlastne ešte nezačalo odpočítavanie dni? 🤔🙄

dorotik
20. apr 2018

@katusikkk 5-9 dni trva uhniezdenie vajicka, nie jeho oplodnenie, ak sa nemylim 🙂.

ikonica
20. apr 2018

@alilka tak vyzera to najskor na podrazdeny slepak :/

bona69
20. apr 2018

@ikonica juuj,tak dúfam že sa ukľudní a budete v pohode ❤️

ikonica
20. apr 2018

Aj ja toto vysedavamie po doktoroch je na..... Dnes som uz u stvrteho a dufam ze uz dalsieho neuvidim... A ze to crevo sa da do kludu... To asi z tych makovych pirozkov...

@bona69

hope40
20. apr 2018

@sandra151 nechaj vsetko tak jak mas iba vymaz tie posledne dve w a prehodi ovulku 😊

hope40
20. apr 2018

@majkaaaaaa dakujem ti moja mila 😍 dnes som 11dpo 1-2 do ms bojim sa teztovat duufam ze ms nedorazi 🤗

myjusiatko
20. apr 2018

@8mirka8 to je iba vo VIP.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ceklis
20. apr 2018

Ahojte 🙂 prosím prosím, vysvetli mi niekto ako je možné že mi graf vyznacil ovu takto hneď dnes ráno len na základe poznamky o pozitívnom ovu teste?

ceklis
20. apr 2018

@hope40 sprav test ✊🏻🌹

alison11
20. apr 2018

@ceklis Ďakujem,nuž už jeto fajn prešlo to špinenie,už tak sa snažím odychvať kedy sa len dá,tak dúfam,že bude všetko ok a 2.5. sa opítam lekára ke´d tam budem.
@katesocka Tak držím palčeky aby sa ujalo aspoň jedno a bolo všetko ok 🙂

hope40
20. apr 2018

@ceklis to roby iba ak predpoklada ze ovulacia bola koly tomu pozitivnemu testu ale nie hlien ono to zmeni casom na zaklade dalsich info. 😊

alison11
20. apr 2018

@hope40 Držím moc palčeky 🙂 A tentokrát aby ste dotiahli do úspešného konca 🙂

alison11
20. apr 2018

@ikonica To pichanie je super,aspoň vieš že sa babulko zavŕtava do sliznice maternice to sú prvé príznaky po uhniezdení 🙂Ja som z toho vedela,že je to tam 🙂