icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

izy1661
23. apr 2018

@katesocka ja som si najprv myslela, že tento mesiac bude anovulák, lebo podľa všetkého , som minulý mesiac mala biochemické :/ teda, piatok mi vyšiel pozitívny tt a v nedeľu už došla ms. Ale podľa teploty by mala prebehnúť. Hlien som mala síce pár dní skorej než by mala podľa teploty byť ovu, ovu test mi vyšiel na 95% rovnaká druhá čiarka ako prvá minulý pondelok, tak mi to moc nesedelo, že až vo štvrtok by bola ovu, ale o to lepšie, lebo vo štvrtok sme mali sexík 🙂 Tak už treba len čakať a veriť, že tento mesiac nám to vyjde 🙂

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 no ja som tentoraz mala hlien akurat tak dva dni pred ovu aj to asi len hodinu dokopy, inokedy ho mam par dni. Nastastie teplota mi ovu aj potvrdila, presne podla ultrazvuku z 11dc to aj vyslo na 13. Budeme si drzat palce a verit ze tento mesiac je ren pravy 😊

izy1661
23. apr 2018

@katesocka ja som hlien mala tiež len chvíľku, ale bolo to asi 2 či 3 dni pred ovu. No nič, nevyjde tento mesiac vyjde ten ďalší 🙂 Už proste musí!

martinade
23. apr 2018

Dnes mam za sebou pohovor s lekárom, kedže o týždeň v piatok je naplánovaný kyret, laparoskopia a zisťovanie prechodnosť vajíčkovodov. Hormonalny profil ok, nieco zvyšené ale to je ževraj stresové. Zajtra MM spermiogram. Ale ajtak dúfam že tento mesiac to výjde. Stále dúfam, že sa tej operacii vyhnem. Dnes 13DC a 1DPO. Teda dúfam 🙏

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 no ja pevne verim ze z tych 5 folikulov aspon jedno vajicko som mala a ze sa uchyti. Ak nie, buduci mesiac by sme mali ist na inseminaciu (tentoraz bez clostilu)

izy1661
23. apr 2018

@katesocka tak šanca je určite a nie malá 🙂 Treba veriť! Držím palce 🙂 Snáď v máji si každá z nás nájde pozitívny tt 🙂)

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 urcite ano ja tomu verim 😊

izy1661
23. apr 2018

Hm, teraz ma tak napadlo, nebudete mi vedieť niekto poradiť? Že či nízke amh určuje len kvantitu, alebo aj kvalitu ? Pretože ak aj aj, tak potom chápem, prečo mi to už 2krát dopadlo tak ako dopadlo :(

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 ak dobre viem tak len kvantitu. Aspon ja som to tak pochopila ked som si o tom citala. Teoreticky mnozstvo ovplyvnit nevies, ale kvalitu ano.

izy1661
23. apr 2018

@katesocka tak dúfam, lebo okrem toho mám zatiaľ všetko v norme. Ak sa do júna nepodarí otehotnieť, tak idem na laparku . Manžel bol na spg, ale má o niečo menej morfologicky dobrých spermií, ale na to množstvo by to malo byť podľa mňa ok, a tiež aj podľa môjho gynekológa a centra kde si ho bol robiť. Tak preto som nevedela, že či aj kvalitu, lebo ak nie (čo som samozrejme radšej) tak potom neviem prečo. Väčšinou sa trafíme buď deň pred alebo v deň ovu :/ Tak neviem čo spraviť iné

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 a ake mas amh? Ja som pri prvom odbete mala 0,71 mesiac na to 1,12. Muz ma spermiogram v poriadku. Inak uz aj ja sa chystam na laparku, ktovie ci mam priechodne vajickovody

izy1661
23. apr 2018

@katesocka prvýkrát mi brali krv na hp december 2016 a vtedy mi vyšiel len 0,51 , tento február 0,56 :/ takže dosť nízke

izy1661
23. apr 2018

@katesocka to aby sa nám obom tento mesiac pošťastilo, aby sme nemuseli ísť pod nôž 🙂 najbližšie až o 9 mesiacov :D

engbeng
23. apr 2018

@majkaaaaaa nie, ja som vôbec nespinila, ale je to individuálne

katesocka
23. apr 2018

@izy1661 no mas nizsie ako ja, ale vsak zeny otehotneli aj s ovela nizsou hodnotou. Jooooj inak to by bolo super lebo veru ma ta laparka nejako nelaka 😁

ceklis
23. apr 2018

@izy1661 ja som mala v 2015 hodnotu 0,23 a lamali nadomnou palicu 😒 a podarilo sa mi otehotnieť keď ma poslali domov pred vyšetrením na priechodnosť keď videli veľký folikul. Krutia nad tým aj teraz, že ako je to možné a odporúčajú darované vajíčka

izy1661
23. apr 2018

@ceklis a si teraz tehotná? Alebo už máš dieťa? 🙂
No bodaj by to bolo dobré, nerozumiem ako v takom mladom veku aký mám ja mám tak málo vajíčok :(

majkaaaaaa
23. apr 2018

@engbeng upokojuješ ma 😁😁😁 aspoň maličkú nádej mám 🙏🙏🙏

ceklis
23. apr 2018

@izy1661 vtedy keď ma poslali domov, podarilo sa. Teraz ma dva roky. Aktuálne riešime druhé 🤪 no tak ako vtedy, doktori len krútia hlavou, že sa môžem rozlúčiť s druhým :( že moje vajíčka sú na prd, tak skúšame kadečo. Uvidíme. Držím moc palce a hlavne nikdy nestrácat nádej ✊🏻✊🏻✊🏻

izy1661
23. apr 2018

@ceklis nestrácam, i keď prvý moment, keď som to zistila, som si poplakala :/
Vzdy som chcela veľkú rodinu, ale teraz budem nesmierne ďakovať Bohu aj za to jedno <3 Len nech sa nám všetkým, ktoré po ňom túžime, splní naše prianie 🙂

dadulik6
24. apr 2018

Mam to spinenie brat ako ms?

izy1661
24. apr 2018

Tak ja dnes takto 🙂

domci1203
24. apr 2018

Ja dnes takto 🙂

0507
24. apr 2018

Ja takto

sonulienka13
24. apr 2018

Dobre ranko.Tak ja takto dnes.

majkaaaaaa
24. apr 2018

A ja dnes takto ...

0507
24. apr 2018

@sonulienka13 super...kedy testujes?

miadomi
24. apr 2018

@dadulik6 ja som na tom podobne, nebrala som to ako MS

sonulienka13
24. apr 2018

@0507 zlatik nikdy radsej 🙂 alebo az ked nepride.

sonulienka13
24. apr 2018

@majkaaaaaa pekne sa drzkas hore 🙂 len tak dalej 🙂