Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dnes mam za sebou pohovor s lekárom, kedže o týždeň v piatok je naplánovaný kyret, laparoskopia a zisťovanie prechodnosť vajíčkovodov. Hormonalny profil ok, nieco zvyšené ale to je ževraj stresové. Zajtra MM spermiogram. Ale ajtak dúfam že tento mesiac to výjde. Stále dúfam, že sa tej operacii vyhnem. Dnes 13DC a 1DPO. Teda dúfam 🙏
Hm, teraz ma tak napadlo, nebudete mi vedieť niekto poradiť? Že či nízke amh určuje len kvantitu, alebo aj kvalitu ? Pretože ak aj aj, tak potom chápem, prečo mi to už 2krát dopadlo tak ako dopadlo :(
@katesocka tak dúfam, lebo okrem toho mám zatiaľ všetko v norme. Ak sa do júna nepodarí otehotnieť, tak idem na laparku . Manžel bol na spg, ale má o niečo menej morfologicky dobrých spermií, ale na to množstvo by to malo byť podľa mňa ok, a tiež aj podľa môjho gynekológa a centra kde si ho bol robiť. Tak preto som nevedela, že či aj kvalitu, lebo ak nie (čo som samozrejme radšej) tak potom neviem prečo. Väčšinou sa trafíme buď deň pred alebo v deň ovu :/ Tak neviem čo spraviť iné
@majkaaaaaa nie, ja som vôbec nespinila, ale je to individuálne
@engbeng upokojuješ ma 😁😁😁 aspoň maličkú nádej mám 🙏🙏🙏
@izy1661 vtedy keď ma poslali domov, podarilo sa. Teraz ma dva roky. Aktuálne riešime druhé 🤪 no tak ako vtedy, doktori len krútia hlavou, že sa môžem rozlúčiť s druhým :( že moje vajíčka sú na prd, tak skúšame kadečo. Uvidíme. Držím moc palce a hlavne nikdy nestrácat nádej ✊🏻✊🏻✊🏻
@sonulienka13 super...kedy testujes?
@0507 zlatik nikdy radsej 🙂 alebo az ked nepride.
@majkaaaaaa pekne sa drzkas hore 🙂 len tak dalej 🙂

@katesocka ja som si najprv myslela, že tento mesiac bude anovulák, lebo podľa všetkého , som minulý mesiac mala biochemické :/ teda, piatok mi vyšiel pozitívny tt a v nedeľu už došla ms. Ale podľa teploty by mala prebehnúť. Hlien som mala síce pár dní skorej než by mala podľa teploty byť ovu, ovu test mi vyšiel na 95% rovnaká druhá čiarka ako prvá minulý pondelok, tak mi to moc nesedelo, že až vo štvrtok by bola ovu, ale o to lepšie, lebo vo štvrtok sme mali sexík 🙂 Tak už treba len čakať a veriť, že tento mesiac nám to vyjde 🙂