Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 bodaj by si mala pravdu 🙏 aj tvoj graf je tento mesiac nádherný ...
@katesocka @sonulienka13 babule silno drzim palceee 🙏
@sonulienka13 drzim palce, ale zatial to vyzera velmi dobre
Dakujeem zlatenka.noo uz by sa nam všetkým patrilo.len zatial sa netesim.je skoro a nic to nemusí znamenať.Aj ked by to bolo krasne.Muzik ma dnes narodky,moj otec meniny,tak to by bolo ze uplne krasne 💕💕💕❤️❤️🙏
@verculiatko1986 vyzera to super 🙂. Aj si testovala?
@0507 ešte nie, budem až toho 27. ak neklesne teplota, aby som predišla sklamaniam... 🙂
@verculiatko1986 tak drzim palce!
@0507 dakujem veľmi pekne 🙂 uvidíme teda, hádam to výjde...držím palce aj ja 🙂
@verculiatko1986 Noo krasny grafik🙂 drzim palceeee ✊️🤞🤞🤞🤞🙏
Babulkyyy,prosim.zajtra rano vstávam uz o 3:00.ideme do Poľska.a vzdy meriavam o 4:20.ako sa to ráta prosim?? Dakujeem.
@sonulienka13 čo hodina to 0.1
K tvojej o 3 rano zmeranej teplote pripočítaj za hoďku a pol.
@martinade dakujeem 🙂 takze ak nameram náhodou o tretej 36,54 tak priratam.takze to bude 36,55.ze?? 😂😂😂dakujeeem moooc.som jak hotentot.
@sonulienka13 hodina a pol (20 mim zaokrúhlene) je 0,15
Teda ak nameraš 36,54 a pripočítaš 0,15 vysledok bude 36.69
@martinade Anoo anooo 🙂 dakujeeem moooc zlatko 😘😘😘😘🙏🙏🙏
@sonulienka13 ešte sa raz kuknem do pravidiel či som to nepoplietla 🙂
@sonulienka13
Nepoplietla 🙂 tvoja namerana teplota bude nižšia, takže treba pripočítať. Ale daj si tam poznamku že si teplotu upravovala. Ajtak to bude iba orientačná teplota...
Ahojte, prosim o radu skusenych žienok.Tiez si meriam teplotu a akosi mam chaos v tych grafoch.Viete mi vypocitat kedy som mala ovulaciu?prikladam aj grafy .V marci som ovulaciu nejak nepostrehla aj ked mi ju graf urcil na 2.aprila.13- 17 aprila som mala spinenie hnede , no striedalo sa to s tmavo cervenou krvou.tak som to v grafe oznacila ako menzes no po skonceni spinenia som zacala mat priznaky ovulacie.hlavne hlien a aj teplota mi stupala.a zas klesa.Viete mi niekto vyhodnotit tie grafy? Cykly mam tak 38-40 dnove

A ja dnes takto. Na chlp presne rovnako ako vcera 😁