icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
24. apr 2018

@sandra151 vyzera to krasne 🙂...drzim palce!

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sonulienka13
24. apr 2018

@martinade Dakujeem este raz moooc 🙂

dorotik
24. apr 2018

@mili22 Ono ti to zatial vyzera tak trochu anovulacne. Ale nech este napisu skusenejsie baby.

bona69
24. apr 2018

Ahojte dievčatá,tak ja dnes čakám ms,brucho už bolí,od pol cyklu som začala brať vitex a super, žiadne bolesti prsníkov až včera trochu,inak boli od ovulky.od začnem s cajikmi a dúfam že konečne.
Dievčatá vam silno držím palce 💝💝💝 všetkým

martinade
24. apr 2018

@mili22 mne sa zda ze prvy anovulacny a druhy 20.4. Ovulka
Tam vidim to pravidlo 3 po 6
https://www.nutriklub.sk/clanok/bazalna-teplota

martinade
24. apr 2018

@mili22 ale v tej luteálnej faze by malo dojst k zvyseniu teploty mezi 0,2-0,5..

izy1661
24. apr 2018

Baby, ja budem mať asi skorej ms :( Som len 5DPO , ale úplne sa dnes celý deň cítim na ms, aj kŕče, také pichanie :( Ach, tak asi nič z toho zase

katesocka
24. apr 2018

@izy1661 a nemoze to byt roztahovanie maternice ci uhniezdovanie? Tusim niektore kocky pisali ze to tak mali tiez.

izy1661
24. apr 2018

@katesocka no neviem, podľa mňa tak skoro ešte nie :( Ale tak lf mávam 12-13 dňovu,tak nerozumiem, prečo tak skoro. Možno to nebola predsalen ovu :/ No uvidím ako sa to bude vyvíjať, ale teraz si prídem úplne na ms

sonulienka13
24. apr 2018

Boze mne prasknú prsia☹ zase bolia ako by ma skopal do nich niekto.a pichania v nich mam.take tažké su.ani dotknúť jedno.a muzik moj,ze nejako mi narástli.noo bodaj by.

bona69
24. apr 2018

@sonulienka13 ahoj zlatinko, silno držím palce ❤️❤️❤️nech ti to vyjde

katesocka
24. apr 2018

@izy1661 mna vcera vecer tiez trochu bolelo brucho. Nemysli hned na to ze to bude ms, ta je este daleko a ja verim, ze nepride 😊

izy1661
24. apr 2018

@katesocka prekutrala som internet a zistila, že to uhniezdenie čo si spomenula, býva tak na jednej strane maternice, čo by celkom na mňa sedelo, lebo práve to pichanie (nebolo to práve pichanie, ale inak to neviem nazvať) bolo práve takto na ľavej strane a to isté som mala aj minulý mesiac, keď som mala to biochemické, takže žeby? Len teda príde mi to po prvé skoro, a po druhé aj minulý mesiac som to mala na ľavej strane a nemyslím si, že by som dvakrát po sebe mala ovu z toho istého vaječníka. Ah :/ Ostáva len čakať. Ale poctivo pijem ananásovú šťavu každý deň hh 🙂

martinade
24. apr 2018

@izy1661 načo presne je dobrá ananasova stava?

katesocka
24. apr 2018

@izy1661 a to by malo pichat na tej strane z ktorej si ovulovala? Dnes ma pichalo na lavej ale ovu som mala z praveho. Inak ja neviem ci je to skoro, nechce sa mi teraz hladat ale uhniezdovanie nie je medzi 5-10 dc?

izy1661
24. apr 2018

@martinade
Po grepovom predovulačnom období prichádza ananásové poovulačné. Prečo je vhodné, aby sme toto ovocie konzumovali po možnom oplodnení vajíčka?

Obsahuje v sebe totiž enzým bromelín a práve ten pomáha k úspešnému uhniezdeniu embrya v maternici. S konzumáciou ananásu začnite 1-2 dni po ovulácii.

Grep mi nechutí, ale priznám sa, že minulý cyklus som ho tiež pila a mala som ukážkový hlien, za to tento cyklus som ho nepila a nebol skoro žiaden hlien(či to súvisí priamo s tým neviem 🙂 )

sandra151
Autor odpoveď zmazal
izy1661
24. apr 2018

@katesocka neviem na ktorej, na tých obrázkoch to tak vyzeralo, že sa to zahniezďuje na tej strane, z ktorej sa ovulovalo. Ja dúfam, že to tak nebude, lebo sa mi nezdá, že by som to mala 2krát z rovnakej strany. Ale uvidíme. No hej, aj to som našla, že to trvá 5-10 dní, ale že by sa to moje tak poponáhľalo :D

katesocka
24. apr 2018

@izy1661 inak zevraj v klude mozes ovulovat dva krat za sebou z toho isteho vajecnika. No jasne ze sa ponahla, nech je co najskor v brusku 😊

izy1661
24. apr 2018

@katesocka napadlo ma, že to môže byť skoro aj preto, že by to mohli byť dvojičky :D manžel má v rodine veľa dvojičiek. Už mi asi šibe, na čo všetko myslím 🙂

martinade
24. apr 2018

@izi1661 Díky za vysvetlenie, tak a idem tiež na to. Dnes 2 DPO 🙂

izy1661
24. apr 2018

@martinade 🙂 nie je za čo, snáď pomôže, držím palce 🙂

martinade
24. apr 2018

@izy1661 diky napodobne aj tebe 🙂 a vlastne každej z nás

katesocka
24. apr 2018

@izy1661 aaaa dvojickyyy ja by som to aj brala a mozno tentoraz mam teoreticky vacsiu sancu na to. Kym to teda nebudu u mna patorcata 😂😂😂

izy1661
24. apr 2018

@katesocka :D :D hahaha, vážne no :D to by bol potom moc moc plodný mesiac

katusikkk
24. apr 2018

@izy1661
Ja som mala 13 x z laveho vajecnika ovu,potom 2 x z praveho a zas asi zacina lava strana.Na Ivf som mala viac vajicok na lavej.

izy1661
24. apr 2018

@katusikkk čiže by to bolo možné, že mám druhýkrát po sebe z toho istého? Tak potom to som teda ešte viac zvedavá! 🙂

katusikkk
24. apr 2018

@izy1661
Jasne ze moze.Ked jasom 13 x z jedneho 😬

izy1661
24. apr 2018

@katusikkk oj, tak potom by sa aj teoreticky mohlo jednať o to uhniezdenie, keď som toto isté mala aj minulý cyklus 🙂