icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monbra
26. apr 2018

Ahojte, snazime sa o babo, vsetky predchadzajuce grafy boli taky standard - prva faza 36,2-36,5 a druha faza 36,5-37. Merim uz viac ako rok, cize mam celkom prehlad o mojom cykle. Tento mesiac je iny - aj teploty su ine, citim sa cudne, vobec z neho neviem nic vycitat - netusim ci ovulka bola alebo ide o anovulacny cyklus. Pritom podla hlienu by som povedala 19 DC, mala som aj typicke bolesti, ktore mavam. No MS neprisiel, kedze teplota nestupla, tak som sa na II ani netesila, test som nerobila. Mam bolesti podbruska ako pred MS. Stretli ste sa s tym niektora? 🙂

ikonica
26. apr 2018

@monbra ten graf me taky... odflaknuty.. vela prazdnych kruzkov... vela dni bez merania... z toho sa neda nic vycitat....ake dlhe mavas cykly? ak sa citis divne, preco netestnes? aj ked podla mna to na tehu nevyzera :/

ikonica
26. apr 2018

@monbra mozno skus dat este z minulejo mesiaca graf.... vyznacilo ti tam ovu?

monbra
26. apr 2018

@ikonica tie prazdne miesto su z toho dovodu ze sme boli na dovolenke mimo SR a tieto veci som riesit nechcela. Prikladam aj graf z januara, ten je poctivejsie vyplneny a vsetky ostatne su plus minus 1 den rovnake. Preco netestnem ? Vela sklamani, asi preto. Samozrejme ak MS nepride, testnem, chcela som len ci nahodou niekto nema skusenost s podobnymi teplotami a tak ;)

ikonica
26. apr 2018

@monbra tento je lepsi, ale asi testujes stale v inom case, preto tie prazdne kruzky.... no neviem na prvy pohlad mi prisiel ten aktualny graf ako anovulacny, ale to len pre tie chybajuce teploty... poovulacne teploty moc nenasvedcuju, ze by slo o tehu....

monbra
26. apr 2018

@ikonica uprimne -ked som zacala testovat asi pred 3 rokmi stale boli tie testy velmi podobne, potom som to neriesila a minuly rok som viacmenej opat zacala...to ze by som mala take nizke teploty v takomto case sa mi za tu dobu este nikdy nestalo, zvlastne 🙂 ale bolesti podbruska, take predmenstruacne mam v podstate uz asi 2,5 tyzdna..preto kazdy den cakam a nic...viem ze take nizke teploty nemozu byt tehu ;/

ikonica
26. apr 2018

@monbra len ci nemas iny problem... skoc radsej k dr... uz meska? kolko?

domci1203
27. apr 2018

Dobre ránko 🙂 ja dnes takto menej ako včera ale dúfam ze sa to udrží v tejto línii stále a neklesnem viacej

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ach, už po tebe neopakujem :( :D
Ja dnes takto

updatevani
27. apr 2018

Ja takto hmmm...asi uz teda ovu bola konecne vcera znova sme ju nestihli 😀

ikonica
27. apr 2018

@updatevani to nic.. bolo predtym aj dnes, tak to snad bude stacit

updatevani
27. apr 2018

@ikonica dakujem 🤗

0507
27. apr 2018

Ja dnes trosku hore

sonulienka13
27. apr 2018

Dobre ranko 🙂 vsetky ake krasne grafy a ja na prd☹ to urcite bude u mna IP 😂😂😂nechcem to zakríknuť.bolesti na mrchu nikde.ale uvidim.tie prídu ako blesk s jasného neba😂😂

martinade
27. apr 2018

Ja som klesla hlboko na čiaru, ale nejako mi nechce upload-nuť graf. Inak včera som mala bolesti, celkom intenzivne pichania v podbrušku, tak stale dúfam ze sa vyhnem tej operacii. 😖 🙏

updatevani
27. apr 2018

@martinade no drzim prsty nech ti vybehne hore ✊

tajkazanova
27. apr 2018

Baby no ja to vidím na ms bolesť brucha strašné pichanie preháňa má presne ako vždy pred ms 😭😭😭😭myslím si že zajtra to tu mam

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 ale este sa drzis hore, to je super 😊 ja trosicku nizsie, ale stale pomerne vysoko

8mirka8
27. apr 2018

Tak u mňa opäť žiadna šanca 🙁....uz nech príde mrcha, teraz by som si ju priala čím skôr... v stredu sme objednaní s mm na prvú konzultáciu a vyšetrenie do Iscare v Martine tak nech už mám vtedy po mrche 🙄....
Nový cyklus.... nová šanca 🙂☺️...
vám žienky držím silno palčeky ✊✊✊ nech si co najskôr nájdete //

majkaaaaaa
27. apr 2018

Tak asi nič z toho ... 😔

8mirka8
27. apr 2018

@majkaaaaaa ved si ešte krásne vysoko nad čiaru 😉 neboj.... Uvidíš aka bude zajtra teplota ✊😉

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ja sa nesťažujem, ved som v podstate stále rovnako 🙂 Toto mám prvýkrát takto ustáleny graf, väčšinou, teda vždy, ho mám skackavy. Takže zatiaľ je to dobré, to, že mám dnes o 0,01 menej ako včera neberiem vôbec tragicky 🙂
Ale inak, cítite niektorá nejaké akože príznaky? Asi to ešte nebudu :D ale by ma to zaujímalo 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 ja mam graf vacsinou takyto, takze este tomu nedavam mega velke nadeje. A priznaky ziadne, aj ked ma bolia na dotyk bradavky od ovulacie, ale to nedavam do suvisu 😊 ty nejake mas?

sonulienka13
27. apr 2018

@8mirka8 sne uplne rovnako na tom.

dorotajedna
27. apr 2018

Ahojte baby,sledujem vas velmi dlho len som neprispievala.kvoli okoliu,nemusi vsetko verejne o mne. Antikoncepciu neberiem uz skoro rok,mame doma uz skolkara len teraz to nejak nejde. Odkedy sa snazime,meram bazalku. Od januara ma sleduje gyn. Ovu prebehla len mi nedostatocne rastli folikuly,praskali male. Posledne dva mes som brala clostilbegyt a pekne rastu,mm ma ukazkovy spermiogram. Ms ma prist pondelok,utorok ale uz som nevydrzala dnes a spravila test.ani neviem,preco vam to tu pisem,drzim vam kazdej palce,asi potrebujem podporu nejaku vacsiu.niekoho kto chape ako mi den co den je

engbeng
27. apr 2018

Baby, moja LF má 14 dní, čo takýto pokles na 12 dpo a potom zas vyššia teplota? Nie je to chyba merania, sú to hormóny, lebo zodpovedali tomu úplne presne prsníky. Divné, ale už som vzdala testovanie po tých negatívnych testoch

arcanne2
Autor odpoveď zmazal
arcanne2
Autor odpoveď zmazal
dracik07
27. apr 2018

Ahojte, Minulý cyklus som mala ovu cca 10-11dc (podľa hlienu). Kedy by som mala začať testovať ovu testam?

majkaaaaaa
27. apr 2018

@8mirka8 síce ešte 3 dni do ms , ale už cítim že pride... 😒 zajtra mi tak bude klesať BT ako tebe, uvidis...