icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
8mirka8
27. apr 2018

@majkaaaaaa ja žiadne priznaky, že by ms mala prísť 😒 ...dúfam, že ma prekvapí a milostivá si príde deň pred vyšetrením😖 to ma už šlahne ....lebo už som takto 2x musela vyšetrenie odvolať....dúfam, že aspoň dnes večer, alebo aspoň zajtra....

izy1661
27. apr 2018

@katesocka mne bolo včera večer ťažko na žalúdok a stále ma pobolieva ľavá strana podbruska. Neviem či si kontrolujes aj krcok, ale ja ho mam dost nízko a je dost tvrdý, ale to sa tiez môže zo dňa na deň zmeniť, takže vlastne nič moc :/

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 nekontrolujem takze sa v tom vobec nevyznam 😊 no uvidime, uz len par dni a zistime, na com sme 😊

martinade
27. apr 2018

Tak dnesny graf, pokles

sandra151
Autor odpoveď zmazal
izy1661
27. apr 2018

@katesocka nedockava som už riadnee

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 aj ja, normalne royslam ze si v pondelok kupim test a v utorok na 12dpo ho skusim spravit , s muzom budeme mat v ten den 9. vyrocie co sme boli a ak to naaaahodou vyslo, bol by to pekny darcek 😊

martinade
27. apr 2018

@sandra151 budem iba dufať 🙏 tento mesiac som aj kinderwunsch použila po prvy krát 😁

martinade
27. apr 2018

@katesocka alebo pekné darčeky ;)

katesocka
27. apr 2018

@martinade jooooj alebo veru darceky 😊 ale tak snad maximalne dva 😇

martinade
27. apr 2018

@katesocka presne min 1 max 2 🙂 úplne stačia

izy1661
27. apr 2018

@katesocka tak držím palce 🙂 ja tiež mám v pláne utorok testnut, ale podľa toho, aká bude teplota

katesocka
27. apr 2018

@martinade tak tak, viac si naraz ani neviem predstavit. Aj ked, clovek nikdy nevie 😊
@izy1661 no aj u mna bude zalezat od teploty, ale zas mne sa zvykne teplota drzat hore niekedy az do ms, tak sa az tak podla toho neviem riadit 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka mne sa posledný cyklus držala na 36,7 (pre u mňa do tohto cyklu úplne ovulačná teplota) a prišla ms, takže ani ja sa nebudem na to spoliehať, len chcem vedieť skôr ako to bude prebiehať, že či klesne, ostane rovnako, vystúpi a tak 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 tak tak aj ja. No veru kupim si ten test v pondelok. Len neviem aky, pocula som ze Dr. Max duchuju...

izy1661
27. apr 2018

@katesocka no, s tým by som chcela poradiť aj ja. lebo mne takto duchoval pepino test a teda ani neviem, či som ho mala brať pozitívne minulý cyklus, alebo nie.

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 no mojou druhou volbou bol pepino 😁
Dievcata co nam poradite, aky test je najlepsi?

izy1661
27. apr 2018

@katesocka akože druhá ciarka bola vidieť len keď som presvietila ten test(neboli to tie kanaliky), tak neviem

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 no veru ktovie. Ja som este na teste druhu ciarku nemala v ziadnom stave tak sa v tom nevyznam.

izy1661
27. apr 2018

@katesocka uvidíme 🙂 snáď budeme mať novorocnych chrobacikov 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 snaaad ano stale tomu verim 😊

alison11
27. apr 2018

@dadulik6
@martinade
@ceklis
@rula
@0507
@8mirka8
@katesocka
@sonulienka13
@ikonica
@izy1661
@hope40
@engbeng
@bona69 Ste zlaté moc Ďakujem už som ok včera ma operovali a už som doma,fyzicky je to už fajn,mala som horúčku preto sa ponáhľali hneď spraviť,bolo mi strašne zle záchranka ma vzala,už sa cítim fajn,len na duši je väčší bôľ..ale som rada,že mám synov a pre nich musím byť silná a fit 🙂.
Vám všetkým prajem aby ste čískôr mohli držať svoje uzlíky lásky❤❤❤🍀🍀🍀🍀👶👶👶👧👧👦👦

ikonica
27. apr 2018

@katesocka
@izy1661 mne sa tento mesiac osvedcil gs mamatest 🙂

katesocka
27. apr 2018

@ikonica to je ten co je tazko zohnat v lekarni? Ci sa mi to s niecim myli? 🤔

ikonica
27. apr 2018

@katesocka hej... preto som si objednala na eshope lekarnedr max. ked tam bola akcia 2+1zadarmo...dala som si to dorucit na pobocku lekarne, tak som neplatila postovne...

martinade
Autor odpoveď zmazal
izy1661
27. apr 2018

@ikonica ja som si dnes (išli som okolo lekárne, tak som to nevydržala, ale testovať budem až budúci týždeň - dúfam :D ) a kúpila si takéto.
Mimochodom, ty si si v dobe, keď si zistila, že si tehotná merala aj telesnú teplotu? Ak áno, aká bola? Pretože ja tú moju mám už tretí deň nad 37 a chorá vôbec nie som, tak tomu nerozumiem

katesocka
27. apr 2018

@ikonica no to uz asi nestiham aby mi do pondelka dodali, skusim aj tak niektoru lekaren
@izy1661 no tak ty si mamatest zohnala 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka u nás ho našťastie majú v pohode dostať 🙂 Ale najradšej som mala pepino, lacné a keď si tehu tak ti aj tie ukážu, a keď nie, tak ani clearblue ti neukáže vytúžené 2 čiarky. Ale nechala som si odporučiť v lekárni a zobrala som rovno aj taký aj taký, aspoň budem mať rovno 4 kusy 🙂