icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ale inak tak ako som nedočkavá, tak tak sa aj veľmi bojím, cítim sa o niečo inak, než zvyčajne v tejto fáze cyklu, ale keď to zase nevyjde, tak potom keď niekedy naozaj budem, tak to budem pripisovať kadečomu, len nie tehu asi :D

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 ja som teraz kukla na nete, tak dr. max v bratislave na hlavnej stanici ma na sklade este 5 kusov, uvidim ci aj v pondelok budu mat, to si ich mozem cestou do roboty alebo z roboty kupit. A pepino to je tento na obrazku? Tych maju v Bille pri mojej robote neurekom, tak aj ten si mozno kupim.
Citis sa tehotne? Zevraj niektore zeny to jednoducho citia 😊

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 tento si myslela?

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ano tento 🙂 No ja som si ho kupovala buď v tescu alebo d DMke 🙂
No, bojím sa, že ja sa tak cítim pravidelne a nič z toho. A stále si namýšľam, že aaa takto som sa ešte nikdy necítila, takže ja už neviem Cítim, že by som mala dostať ms, lenže tak sa cítim už od utorka cca. Lenže to bruško čo ma bolí, respektíve len tá jedna strana, môže byť kľudne cysta.. alebo nejaký zápal, to by vysvetľovalo aj tú zvýšenú telesnú teplotu, keď som neni vôbec chorá. Neviem, musím proste počkať čo bude ďalej. Ale tento mesiac aj poctivo pijem/jem ten ananás, a všeobecne mám tento cyklus vyššie teploty, na 36,9 som sa dostala asi raz, max dvakrát aj to len tak že šup hore jeden deň a na druhý už zase dole. Takže neviem, dúfam, že to bude tak ako si želám, ale to vie len pán Božko a ja to možno zistím budúci týždeň 🙂 To už musím nejako vydržať 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 vydrzis uvidis. Ono toto je asi pri kazdej snaziacej sa zene. Vsetky hladame priznaky (a niekedy aj tam kde nie su). Ja sa snazim to brat tak, ze napr. bolia ma prsia/brucho/zuby, to vsetko mozu byt aj priznaky na ms. A radsej sa pripravujem na to, ze ms dostanem, aby som nebola prilis sklamana.

izy1661
27. apr 2018

@katesocka mňa napr prsia vôbec nebolia :( Čo som si posledné mesiace odsledovala, tak cca týždeň pred ms som začala mať citlivé bradavky, a teraz nič :( Tak neviem či sa mi zas všetko zmenilo, alebo ovu nebola a tým pádom neviem ani kedy bude ms.

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 tu je moj posledny graf

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 od posledneho poklesu som uz nemerala...jednak uz mi to potvrdila krv a po druhe nechcela som sa zbytocne rozrusovat.....

izy1661
27. apr 2018

@ikonica jasné, to je pochopiteľné 🙂 Len ja som myslela skôr tak cez deň len tak nameranú teplotu, že či bola vyššia než normálne, alebo tak rovnako

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 aha... tak mme sa to drzalo takokolo 37 furt.... ta podpazusna teplota

sonulienka13
27. apr 2018

@ikonica zlatko dala si mi nádej.ja mam tiez taky pokles 26dc.tak uvidim.🙏🙏😍🤞🤞

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 kazdy mesiac a cyklus su ine. Mna niektore mesiace obcas bolia prsia/bradavky na dotyk. Potom ma mesiace neboleli a teraz bolia zase. Brucho ma tusim teraz boli kenej ako inokedy, ale aj to je take individualne

ikonica
27. apr 2018

@sonulienka13 drzim palce

izy1661
27. apr 2018

@ikonica furt znamená aj mimo tehu, alebo len vtedy? Lebo ja mám teraz od stredy teploty cez deň okolo 37,2-37,5°C

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 aha no... mimo tehu.... kym nedosla mrcha hybalo sa to od ovuly do ms na tejto rovine 37 a ked dosla mrcha slo to dole....

hope40
27. apr 2018

@updatevani a ja berem vsetko naraz a plno inych veci / vitaminy 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka teraz mi manžel napríklad povedal, že mám kŕčok veľmi nízko a to som ani neležala, žebyyyyy

lily183
27. apr 2018

Prosim poradite mi? myslela som, ze ovu test bol pozitivny vcera, ale dnes je este tmavsi aj ked teplota dost stupla... ako je to mozne? bola, ci nebola ovu? 😐
Dakujeem

ikonica
27. apr 2018

@lily183 pozri moj graf vyssie..tiez mi klesla, vystupila, zasa klesla a zas isla hore...mas malo udajov po menzese.,

ikonica
27. apr 2018

@lily183 inac pozitivny ovulak som mala 15,16 dc

lily183
27. apr 2018

@ikonica ano... to som sa nechcela nejako stresovat tak som ani nemerala, chcela som si len ovu potvrdit, no ale teraz neviem... asi teda ju mam len cakat 🙂... ty si mala ovu test pozitivny tiez dva dni?

ikonica
27. apr 2018

@lily183 hej bezne mam dva dni po sebe silne ciary.... inac 14 dc bol pokles ale ovula este nemohla byt lebo som mala na jednom vajecniku 16mm folikul a na druhom 16 a 14 mm folikul... cize fakt musela,byt az neskor...

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 noooo jaaa ti hovorim ze verim v to ze to vyslo 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ja pevne verím, že nám to vyšlo obom ( a budem ešte radšej, keď to vyjde aj ostatným 🙂 ) aby som mala s kým tehulkovať :D Ale zatiaľ sa určite nejdem radovať. Nemám ešte pádny dôvod, je predsalen 8DPO :/

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 to by bolo super keby nam to vyslo obidvom a vlastne veru co najviac z nas by mohlo mat zento cyklus uspesny 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka presne tak 🙂 Pozerám túto diskusiu len tak zbežne(grafy, testíky) od začiaktu a veruže, jedna tehu baba mala tiež asi 4 dni cca rovnakú teplotu(presne 5-8DPO), potom na 9DPO jej to ešte kleslo dokonca(to keď sa mne zajtra stane tak budem asi trocha psychicky zrútená :D ) a nakoniec bola tehu 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 inak ja budem tiez sklamana ked mi v najblizsich dnoch co i len trochu klesne teplota aj ked viem, ze to nic neznamena. Ja zvyknem byt rano pri merani normalne nervozna ze aka teplota bude. Obcas uz rozmyslam, ze bude lepsie, ak prestanem merat.

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ja tiež, dnes keď som si merala, tak som si v duchu hovorila, že nech to prosím prosím je nad 36,9°C. No asi je do dobré len n určenie ovu, ďalej je to už len na nervy celkom :D

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 presne moje myslienky. Asi (ak to teraz teda nahodou nevyslo) od buduceho mesiaca budem merat len na potvrdenie ovu. Teda hlavne preto, lebo mi niekedy ta teplota pred ms neklesne a potom som viac sklamana ked ms pride.

izy1661
27. apr 2018

@katesocka musíme veriť, že to nebud treba, a že to tentokrát vyjde 🙂