icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
28. apr 2018

@tajkazanova posledne 4 dni mas prazdne krúžka. Nemeriaš v rovnaky čas? Ktovie ake by boli hodnoty / graf pri plných krúžkach.

updatevani
28. apr 2018

@martinade 👏 oooo silno drzim prsty 🤗

martinade
28. apr 2018

@updatevani 😘 dakujem 🙏
Ale necítim sa nijako zvlasne, ani nemam žiadne extra príznaky. Okrem bolesti vo štvrtok a včera a pred 3 dňami som prechrapala poobedie až do rána.

martinade
28. apr 2018

@updatevani ano 16 ovulka, teda ak zajta budeš mať teplotu vyššiu ako v pevej fáze.

tajkazanova
28. apr 2018

@martinade vieš čo ja som doteraz znacila v menstruacnom kalendari tej app a teraz som začala v tejto väčšinou vstávam 6-30 alebo do 7:00 tak sa budim ale a keď inak tak si odpocitavam za každú hodinu 0.1

martinade
28. apr 2018

Baby, za ako dlho sú výsledky z krvy na hcg? Do par hodín? Do druhého dňa? V živote som nemala ten test tak neviem.

ikonica
28. apr 2018

@martinade ja som si bola odniest krv do laborky sama a vysledok bol do hodky

martinade
28. apr 2018

@tajkazanova a ha takže ked si upraviš teplotu tak čas si neupravuješ...
Ale doporučujem si radsej privstať zmerať teplotu v ten istý čas a znovu íst spať. Neviem ako u iných ale u mna v realite neplati pravilo 0,1. Tak sa snažím merať v tú istu hodinu.

martinade
28. apr 2018

@ikonica super diky

kufea
28. apr 2018

@martinade presne, ani u mňa

martinade
28. apr 2018

@ikonica ak si dám spravit hcg test v 10DPO alebo v 11DPO bude uz vidno vysledok či som alebo nie som tehotná?

ikonica
28. apr 2018

@martinade ale musela som na neho cakat... nepovedia ti do telefonu ani mailom... ale v splne mi rano zobrali krv a poobede volali vysledok...

martinade
28. apr 2018

@sandra151 @engbeng @dorotajedna baby ako ste vy na tom dnes s grafom?

0507
28. apr 2018

@updatevani podla mna ano

ikonica
28. apr 2018

@martinade ak ten pokles bol ip tak ano, ak to bol ip tak aj skor ako na 10dpo... hcg v krvi sa moze objavit az po uhniezdeni a v moci az nejake dva tri dni na to.... u mna to tak fungovalo... teda to a mocom....

martinade
28. apr 2018

@ikonica a cez utrazvuk to nebude vidno ze? No nič asi v stredu skocim za lekárom po radu...

katesocka
28. apr 2018

@izy1661 podla mna to mozem mat krv/spinenie z uhniezdovania. Ja som prehodnotila rozhodnutie spravit test v utorok, kupim ho len ak bude v pondelok teplota aspon 37

alison11
28. apr 2018

Ahojte žienky,ktoré mali kyret mám na vás otázku po akom čase vám došla prvá ms?Ďakujem

sandra151
Autor odpoveď zmazal
updatevani
28. apr 2018

@alison11 mne po 5 tyzdnoch dosla

0507
28. apr 2018

@sandra151 vyzera to dobre, testovala si?

izy1661
28. apr 2018

@katesocka ale veď si stále pekne hore 🙂 Uvidíš a ja tiež. Ak mi zajtra teplota nevystúpi tak to bude zlé

evi38
28. apr 2018

@alison11 je mi ľúto, že ste prišli o bábätko...MS po kyrete mi prišla po 23 dňoch, cykly som dovtedy mala 25-27 dni, odvtedy sa snažíme 7 mesiacov a nič a to všetky detičky som mala vždy na 1 x

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katesocka
28. apr 2018

@izy1661 ja viem, len to je to co sme sa vcera bavili, trochu klesne a nadeje mi zacnu odchadzat. Uvidis, zajtra stupnes 😊

martinade
28. apr 2018

@sandra151 držím pršteky nech nedojde

0507
28. apr 2018

@sandra151 tak malo by byt, ale je to dost individualne, niekomu ukaze // az po tyzdni meskania

lily183
28. apr 2018

@ikonica dnes som mala rovnaku teplotku ako vcera 36,7 tak neviem 🙂... my sa tiez snazime rook a este nic :(... velmi drzim palce, aby sa babatko krasne vyvijaloo a neboj sa, vsetko dopadne v poriadku a o chvilku sa budete tesit z krasneho babulka 🙂

8mirka8
28. apr 2018

Ahojte kočky. Ja hlásim 1DC 😖 kŕče na hovado... No aspoň ze prišla dnes a nie deň pred vyšetrením v centre (t.j. streda)
Štartujeme znova, nový cyklus nová šanca 😊 ostatným držím palčeky ✊💗

domci1203
28. apr 2018

@sandra151 ja podobne som 11dpo teplota hore pekne a testy negatívne :/