icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
28. apr 2018

@evi38 Juj,to až tak rozhádzalo?A zmenilo,uf tak som fakt zvedavá ako to bude u nás prebiehať a dĺžka a intenzita sa veľmi zmenila či nie? myslím ms.

alison11
28. apr 2018

@updatevani A dĺžka ms a intenzita?Zmenili sa?

updatevani
28. apr 2018

@alison11 prvu ms som mala 13 dnovu a bola velmi silna do 9 dna sa do slova zo mna lialo...ale potom uz co tyka dlzky a inezity ms bola ako pred ...akurat menej bolestivejsia ... No len castejsie sa mi stava napr ze 3dni dojde skor alebo neskor dokonca uz asi zo 2x som mala s 5 dnovym vykyvom...cize nie je taka presna ako bola...vlastne som rok od kerytu..

tajkazanova
28. apr 2018

@martinade aha ďakujem skúsim teda radšej tak

evi38
28. apr 2018

@alison11 u mna bývala ovu na 8-10 DC, po kyrete 13-14 DC, teraz už od 4 cyklu 9-11 DC... ms prvé mesiace so zrazeninami, teraz už ok, ale bábätko nikde, grafy pekne, do plodných dni sa trafime a nič

sandra151
Autor odpoveď zmazal
tajkazanova
28. apr 2018

Baby môže to niečo znamenať mám dostať MS no mala som len biely hustý v. na nohavičkách môže to znamenať tehu alebo predzvest MS teplotou som strašné klesla :( bolesti som mala ako na MS

ceklis
28. apr 2018

Ahojte 🙂 moc moc držím všetky palce nech teploty poslúchajú 👍🏻👍🏻👍🏻
Pridávam svoj graf, špecificky lebo zatiaľ som tu po ivf žiaden nenašla 🙈 tak snáď sa podarí, tak veľmi veľmi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pekný dnik všetkým 🌹❤️

ceklis
28. apr 2018

že zabudla som pridať graf 😂

domci1203
28. apr 2018

@sandra151 každej stúpa hcg inak 🙂 držím palce silno aby si si nasla o pár dní dve čiarky 🙏 ❤️

sandra151
Autor odpoveď zmazal
martinade
28. apr 2018

@8mirka8 to mi je ľúto...

dadus_ka
28. apr 2018

Vcera bola ovulka? Dnes rano uz 36,9

ikonica
28. apr 2018

@martinade cez ultrazvuk asi az ked mas nad 1000 hcg aj to asi len vacok...

ikonica
28. apr 2018

@alison11 po 4 tyzdnoch

martinade
28. apr 2018

@dadus_ka ak sa 2 dni udrží teplota hore, tak áno

ikonica
28. apr 2018

@lily183 dakujem 🙂 a tiez drzim palce ;)

ikonica
28. apr 2018

@ceklis drzim silnoooooooo paluchy nech to vyjde... ;)

alison11
28. apr 2018

@updatevani Ďakujem za skúsenosť,moc vám rpajem aby sa vám už zadarilo a hlavne zdravé z krvi u teba sa niečo zistilo?
@evi38 Ďakujem za skúsenosť,moc držím palce aby sa vám zadarilo zdravé a všetko bolo ok,u vás sa niečo zistilo z krvi?
Ja rozmýšľam,že pojdem po výsledkoch z cytológie za obvodnou ak by nič nezistili tak na hematológiu.

martinade
28. apr 2018

@ikonica ďakujem

ceklis
28. apr 2018

@ikonica dakujeeem veľmi veľa. 😘

ikonica
28. apr 2018

@martinade ked som bola v prvom tehu u dr. na sono..uz mi testy ukazovali duchov ale realne asi prvy den meskania tak pozeral pozeral a hovori... moc skoro ste prisli... keby som to nehladal, tak tam nic neuvidim, ale zda sa, ze sa tam ide nieco diat :D

izy1661
28. apr 2018

@ikonica ahoj, myslíš, že v tom mojom grafe je dnes ip? Ale inak dnes mám tiež pár kvapiek krvy sem tam a úplne sa cítim (až na kŕče) ako počas ms :/ Je to ok?

ikonica
28. apr 2018

@izy1661 moze byt ;) drzim palce nech sa ti teplota drzi hore a o par dni si najdes //

ikonica
28. apr 2018

@izy1661 ja som tu tiez opisovala podobne veci..je to niekde od str 1000

engbeng
28. apr 2018

@martinade ahoj, u mna teploty stale hore, zajtra by mala prísť ms. Mám nádej, že nepríde? :D

ceklis
28. apr 2018

@izy1661 ahoj, podľa mna je to uhniezdovanie. Ja som take krvavé zilky mala pred zistením tehu a aj teplota na to vyzerá. Uvidis zajtra, kŕče na ms sú úplne normálne, ja som len počítala hodiny do ms a vždy na záchode že čo sa ešte nepustili a potom mi napadlo spravit test a boli tam krásne čiarky. Keď tak si daj magnezium a veľa sa nenamáhaj. ✊🏻✊🏻✊🏻

rula
28. apr 2018

@ceklis myslim na teba, aj zajtra v kostolikutom budem🙌

martinade
28. apr 2018

@ikonica fuuu no budem to musiet prekonzultovať s lekárom ako to spraviť aby som si bola ista že nie som tehu na laparke a kyrete v piatok. Piatok bude 12 DPO, 26DC. Takže budem o 106 testovat v stredu a vo štvrtok. Ale asi si zbytočne robim starosti. Ked som doteraz neotehotnela tak asi ani tento cyklus.

martinade
28. apr 2018

@engbeng super teploty su hore, držím ✊ nech nejdu dole