Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani A dĺžka ms a intenzita?Zmenili sa?
@alison11 prvu ms som mala 13 dnovu a bola velmi silna do 9 dna sa do slova zo mna lialo...ale potom uz co tyka dlzky a inezity ms bola ako pred ...akurat menej bolestivejsia ... No len castejsie sa mi stava napr ze 3dni dojde skor alebo neskor dokonca uz asi zo 2x som mala s 5 dnovym vykyvom...cize nie je taka presna ako bola...vlastne som rok od kerytu..
@martinade aha ďakujem skúsim teda radšej tak
Ahojte 🙂 moc moc držím všetky palce nech teploty poslúchajú 👍🏻👍🏻👍🏻
Pridávam svoj graf, špecificky lebo zatiaľ som tu po ivf žiaden nenašla 🙈 tak snáď sa podarí, tak veľmi veľmi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Pekný dnik všetkým 🌹❤️
@updatevani Ďakujem za skúsenosť,moc vám rpajem aby sa vám už zadarilo a hlavne zdravé z krvi u teba sa niečo zistilo?
@evi38 Ďakujem za skúsenosť,moc držím palce aby sa vám zadarilo zdravé a všetko bolo ok,u vás sa niečo zistilo z krvi?
Ja rozmýšľam,že pojdem po výsledkoch z cytológie za obvodnou ak by nič nezistili tak na hematológiu.
@izy1661 ahoj, podľa mna je to uhniezdovanie. Ja som take krvavé zilky mala pred zistením tehu a aj teplota na to vyzerá. Uvidis zajtra, kŕče na ms sú úplne normálne, ja som len počítala hodiny do ms a vždy na záchode že čo sa ešte nepustili a potom mi napadlo spravit test a boli tam krásne čiarky. Keď tak si daj magnezium a veľa sa nenamáhaj. ✊🏻✊🏻✊🏻
@ikonica fuuu no budem to musiet prekonzultovať s lekárom ako to spraviť aby som si bola ista že nie som tehu na laparke a kyrete v piatok. Piatok bude 12 DPO, 26DC. Takže budem o 106 testovat v stredu a vo štvrtok. Ale asi si zbytočne robim starosti. Ked som doteraz neotehotnela tak asi ani tento cyklus.

@evi38 Juj,to až tak rozhádzalo?A zmenilo,uf tak som fakt zvedavá ako to bude u nás prebiehať a dĺžka a intenzita sa veľmi zmenila či nie? myslím ms.