icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
28. apr 2018

@rula ďakujem ❤️

dorotajedna
28. apr 2018

@martinade ahoj,ja takto

izy1661
28. apr 2018

@ceklis
@ikonica
neviem, na mňa je tej krvy trošku viac, než by som si predstavovala pri uhniezdení čo som som si o tom prečítala kade tade :/ Normálne krvavé niťky, krvavé :( To nie je len špinenie, ale normálna krv

martinade
28. apr 2018

@dorotajedna 13 deň state hore super

updatevani
28. apr 2018

@alison11 dakujem ..aj tebe skore zotavenie ...aj ked to bude zo zaciatku tazke...nepriala by som to ani nepriatelovi ten pocit...
...ved nic vsetko ok...proste vraj sa to stava pri prvom tehu...
...akurat teraz ked sa nedari zistili zvyseny prolaktin..ale beriem agnucaston a nic...vtedy sa nam zadarilo na prvy sup .

alison11
28. apr 2018

@updatevani Prolaktín je zodpovedný za tvorbu mlieka,mňa momentálne bolia ešte dosť prsia zrejme tiež z prolaktínu po potrate,som zvedavá aký dlhý čas budem mať ešte v tele,kým je vtele tak sa nedá otehotnieť ☹.

dorotajedna
28. apr 2018

@martinade dakujem,no test nic moc. Mam drmax ale zdajú sa mi cudne. Vcera sa mi tam zdal duch,dnes duch ale odfotit to nejde.len okom volnym.v utorok by som mala mat ms tak neviem veru....mozu drmax duchovat?

alison11
28. apr 2018

@ikonica A ako dlho ste sa snažili potom a po akom čase od čistenia?

martinade
28. apr 2018

@dorotajedna tak ja v tom nemam skúsenosť. Pouzivam inu znacku a doteraz boli len biele

updatevani
28. apr 2018

@alison11 vies co mna prsia strasne boleli vlastne od kerytu a mna vobec nenapadlo ze to mohlo byt tymto :/ az z HP som sa dozvedela co to vlastne je ... dufam, ze ty s tym problem nebudes mat a ostanes tehu hned ...mimochodom este co by som spravila inak bolo by asi aj to ze by sme si uz nedavail 3 mesiace od cistenia pauzu...

ikonica
28. apr 2018

@alison11 zacali sme po prvej mrche... kyret bol vo februari, v marci sme opatrne zacali snazilkovat, v aprili uz trosku viac... a podarilo sa az teraz.....

domci1203
28. apr 2018

@sandra151 to aj máš veru ukážkový graf 🙂ale tak pokiaľ nedorazi madam červená tak stále je šanca 🙂

evi38
28. apr 2018

@alison11 ďakujem veľmi pekne a aj Vam prajem, aby sa skoro zadarilo a do úspešného konca... z krvi nezistili nič, všetko ukážkové a Dr. rovno povedal, že po prvej ms sa môžeme snažiť a odvtedy nič

ikonica
Autor odpoveď zmazal
ikonica
28. apr 2018

@alison11 vo februari 2017 podotykam... cize nam to trvalo rok kym sa zadarilo :/

izy1661
28. apr 2018

@ikonica tak už to nie je vôbec normálna krv, už to je len také hnedasté, neni toho veľa, ale je. Ale kŕčok vyzerá, ako keby mala prísť ms, tak neviem, či toto špinenie má sprevádzať taký kŕčok a potom znova stvrdne a pôjde nižšie, alebo je to predzvesť ms :/

ikonica
28. apr 2018

@izy1661 no asi budes musiet pockat ako sa to vyvinie....

izy1661
28. apr 2018

@ikonica a myslíš, že je ešte nejaká šanca? :/

ceklis
28. apr 2018

@izy1661 ja som trochu spinila a doktor mi dal duphaston a potom to prešlo. Testy si skúšala?

izy1661
28. apr 2018

@ceklis ešte nie, akože nie je to silné, to určite nie, naozaj len na toaleťáku, inak nie, a ani tam toho neni veľa, len som ja som si myslela, že možno 2krát sa mi to takto objaví a mám pokoj, ale nie celý deň :/ No som len 9DPO, tak na test je ešte skoro aj kebyže to je uhniezdenie, tak asi ani zajtra ešte nič nebude vidieť :/ Ale ms to nemôže byť pre pána kráľa, veď l mávam tak 12-13 dňovú, to by bola niekde chyba.

ceklis
28. apr 2018

@izy1661 daj si to magnezium a vylož nohy, zajtra skús spravit test na 10dpo už väčšinou nejaký duch je a ak áno a budes špiniť, chod v pondelok lekárovi, možno ti dá ten duphaston a prejde to. Pokial to nie je krv, naozaj sa nemusíš báť. Držím palce. Veľmi ✊🏻

izy1661
28. apr 2018

@ceklis nie, už to nie je krv, a aj to čo bola, tak len také nitky 🙂 Nemám doma magnézium :( A nemám pri sebe obchod ani lekáreň kde by som to mohla kúpiť :( Kúpim zajtra(podľa teploty). No hej, ale ak dnes bol ip(ak teda vôbec bol), tak nebude zajtra ešte skoro testovať?

ceklis
28. apr 2018

@izy1661 neviem :( moja kamoska mala poradného ducha už na 8dpo. Ale to je ozaj veľmi individuálne. Uvidis tu teplotu aká bude.

izy1661
28. apr 2018

@ceklis no, uvidíme, ale skôr nebudem zajtra ešte testovať, nechám to buď na pondelok alebo utorok, podľa teploty 🙂

ikonica
28. apr 2018

@izy1661 kym nedojde reguelrna mrcha, tak je sanca vzdy ;)

izy1661
28. apr 2018

@ikonica vôbec to neni mrcha, práve že to ustupuje, ako intenzitou tak aj farbou. Uvidím zajtra, ale zajtra by test asi ešte nič neukázal, či?

ikonica
28. apr 2018

@izy1661 ved hovorim, ze kym nedojde ozajstna mrsina, tak mas sancu... testuj v pondelok rano ;)

katesocka
28. apr 2018

Tak ja som si dnes spravila radost, kupila si 2 saty a suknu na leto. Ak som tehotna, tak ich budem nosit buduce leto a ak nie, tak mozem uz aj teraz 😊

ikonica
28. apr 2018

@katesocka a mozno ich budes nosit tento rok a tehotna... brusko nerastie az tak extremne rychlo .... teda komu ako ... ja som za mesiac schudla 3 kg bez toho aby som sa o to nejako snazila.....

katesocka
28. apr 2018

@ikonica no uz teraz su mi cez brucho len tak tak, kedze ho mam nonstop nafuknute 😁😎