Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade ahoj,ja takto
@dorotajedna 13 deň state hore super
@alison11 dakujem ..aj tebe skore zotavenie ...aj ked to bude zo zaciatku tazke...nepriala by som to ani nepriatelovi ten pocit...
...ved nic vsetko ok...proste vraj sa to stava pri prvom tehu...
...akurat teraz ked sa nedari zistili zvyseny prolaktin..ale beriem agnucaston a nic...vtedy sa nam zadarilo na prvy sup .
@updatevani Prolaktín je zodpovedný za tvorbu mlieka,mňa momentálne bolia ešte dosť prsia zrejme tiež z prolaktínu po potrate,som zvedavá aký dlhý čas budem mať ešte v tele,kým je vtele tak sa nedá otehotnieť ☹.
@martinade dakujem,no test nic moc. Mam drmax ale zdajú sa mi cudne. Vcera sa mi tam zdal duch,dnes duch ale odfotit to nejde.len okom volnym.v utorok by som mala mat ms tak neviem veru....mozu drmax duchovat?
@dorotajedna tak ja v tom nemam skúsenosť. Pouzivam inu znacku a doteraz boli len biele
@alison11 vies co mna prsia strasne boleli vlastne od kerytu a mna vobec nenapadlo ze to mohlo byt tymto :/ az z HP som sa dozvedela co to vlastne je ... dufam, ze ty s tym problem nebudes mat a ostanes tehu hned ...mimochodom este co by som spravila inak bolo by asi aj to ze by sme si uz nedavail 3 mesiace od cistenia pauzu...
@ceklis ešte nie, akože nie je to silné, to určite nie, naozaj len na toaleťáku, inak nie, a ani tam toho neni veľa, len som ja som si myslela, že možno 2krát sa mi to takto objaví a mám pokoj, ale nie celý deň :/ No som len 9DPO, tak na test je ešte skoro aj kebyže to je uhniezdenie, tak asi ani zajtra ešte nič nebude vidieť :/ Ale ms to nemôže byť pre pána kráľa, veď l mávam tak 12-13 dňovú, to by bola niekde chyba.
Tak ja som si dnes spravila radost, kupila si 2 saty a suknu na leto. Ak som tehotna, tak ich budem nosit buduce leto a ak nie, tak mozem uz aj teraz 😊

@rula ďakujem ❤️