icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dadus_ka
28. apr 2018

Baby a ako to je s uvolnenym vajickom? To sa uvolnuje v ten den kedy je najnizsia teplota pred zvysenim alebo az ten dalsi den kedy je uz teplota zvysena? Som z toho debil a snazili sme sa včera to mi klesla a dnes uz vystupila tak mame aj dneska? A dneska ma aj brucho boli.

ceklis
28. apr 2018

@dadus_ka nooo ☺️ Podľa mna sa vajíčko uvoľňuje v moment ovulácie, keď praskne folikul a keď je ta teplota najnižšia (teda pre tým rapídnym zvýšením). Vajíčko potom putuje vajcovodmi do maternice a vtedy je vlastne možnosť celého oplodnenia (niekde sa píše že je schopne oplodnenia 12hodin a niekde zevraj 12-24), takze vlastne aj ten deň stupnutie teploty je asi možnosť oplodnenia, len asi menšia.

dadus_ka
28. apr 2018

@ceklis aha dakujem za vysvetlenie 🙂 takze dneska moze byt ze ma boli brucho pretoze putuje vajicko do maternice? Dnes rano som mala to rapidne zvysenie a vcera pokles.

ceklis
28. apr 2018

@dadus_ka nooo, neviem 🙂 mna boli brucho presne keď asi praskne ten folik, resp aj pár dni predtým. Uvidis podľa dalších teplôt, nemôže byt ovu dnes? Určite meraj a uvidis. Držím palce, skúste tutumutu aj dnes pre istotu

dadus_ka
28. apr 2018

@ceklis neviem ci dnes. Rano som mala 36,9. Skusali sme lenze predtym sme boli na oslave a manzel ked si vypije tak dokazeme ficat celu noc ale sa neurobi 😂😂😂

domci1203
29. apr 2018

Dobre ránko 🙂

martinade
29. apr 2018

🐝 breee ranko, dnes pokles

engbeng
29. apr 2018

@martinade toto by som ako pokles nevidela, skôr ako normálne výkyvy, si vysoko nad ciarou

engbeng
29. apr 2018

U mňa dnes stále neklesla! Dnes mám v izbe trochu teplejšie, ale aj tak...🙂

izy1661
29. apr 2018

No, u mňa to nevyzerá moc pozitívne

engbeng
29. apr 2018

@izy1661 akú dlhú mavas lutealna fázu?

izy1661
29. apr 2018

@engbeng 12-13. Len ten pokles bol sprevádzaný slabým spinenim, tak som si myslela, že to je uhniezdovanie, ale ta dnešná teplota to moc nedokazuje

engbeng
29. apr 2018

@izy1661 ale ze by tak skoro klesala teplota? Mne zvycajne klesne v deň ms, ale tak všetko je možné

martinade
29. apr 2018

@engbeng asi čas na testovanie 🙂

izy1661
29. apr 2018

@engbeng mne klesá dokonca až ms, takže je to určite divne

engbeng
29. apr 2018

@martinade ja som tento cyklus minula 3 digitálne testy, lebo som nechcela hľadať neexistujúce čiarky, už nemám testy, ale najneskôr zajtra ráno kúpim ☺️

engbeng
29. apr 2018

@izy1661 uvidis zajtra. Nechcem davat falosne nadeje, ale moze vystupit este...

izy1661
29. apr 2018

@engbeng jasne, treba byť realista, môže, ale aj nemusí :( 🙂

martinade
29. apr 2018

@engbeng každopadne to vyzerá veľmi nádejne

0507
29. apr 2018

U mna dost nizka teplota

dadus_ka
29. apr 2018

Akoto ze po zvyseni takto klesla? Este sa mi nestalo aby po zvyseni az takto rapidne klesla dole. Co to mohlo sposobit?

katesocka
29. apr 2018

U mna stale pomerne rovnako.

meredith83
29. apr 2018

Ahojte. V akom rozpati mavate pred ovulacne teploty. Mne to dost stagnuje. Vcera som mala 36.5 a dnes 36.75. Test vcera bol negativny takze ovulacie nebola. Ja sa trocha obavam kedze som citala ze BBT teploty pred ovulaciou by mali byt 36.2-36.5 a vyssie mozu poskodit kvalitu vajicka...

lily183
29. apr 2018

@dadus_ka mne sa stalo dnes uplne to iste, este nikdy sa mi to nestalo, aby vystupila a potom opat klesla pod 36,7.. som sklamana..

ceklis
29. apr 2018

@dadus_ka neviem čo to mohlo spôsobiť, ale podľa tejto teploty nebola ovu :( aké dlhé cykly mávaš?

updatevani
29. apr 2018

Tak ovu bola 16 dc a zas sme nestihli 😀tak nist na buduce ...😊

dadus_ka
29. apr 2018

@lily183
@ceklis nechápem to bola som si ista ze uz ovu prebehla podla mokra tam dole a bolesti a aj teploty. V toto obdobie mavam vzdy ovu a mam tak cca 37dnovy cyklus. A islo to presne ako minuly cyklus. Tiez som mala po ovu prve navysenie na 36,9 a islo hore no a teraz to takto kleslo. :(

verculiatko1986
29. apr 2018

Ahojte 🙂 u mna takto....tak uz len dufat, ze teploty sa udrzia a ciarky budu silniet a nic zle sa nestane. 🙂 🙂

updatevani
29. apr 2018

@verculiatko1986 gratulujem 😊

engbeng
29. apr 2018

Baby, trasu sa mi ruky, mám pozitívny test po 5 sekundách