Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verculiatko1986 tíško gratulujem, nevolám ovu až ten 15dc? Ten pásikavý test máš one step?
@ceklis dakujem krasne 😘, ale takto sme to mali aj minuly cyklus a nic :( ... tak uvidime co to bude teraz...
@ceklis ano ten pasikavy je one step ten ukazoval aj posledne tri dni takto slabucko a na tom druhon mi silnela ciarka kazdym dnom....no a ovu... bolo to take diskutabilne, ale podla hlienua podla toho, ze mi teplota poklesla na tu istu teplotu ako minuly mesiac bola toho 12.teho....a aj podla grafu na womenzone....ten pokles 15.teho ktovie co to bolo...a ak bola ovu vtedy, tak sa nejakym zazrakom zadarilo 😀 teraz uz len s malou dusickou dufam, ze sa vsetko udrzi a ktovie kedy ma objedna doktor a co povie..
@engbeng taktiez gratulujem .. krasne sa to tu rozbehava ❤
@updatevani neboj.... z toho moze nieco byt... sak oni si tam na to vajo pockaju tie spermosky
@updatevani ale ved ste to stihli. Pred a po. Potvôrky dokazu prežiť par dní ..
@engbeng @verculiatko1986 gratulujem
@verculiatko1986 gratulujem 😊🤗 prajem nech čiaročky silnejú a nech je hlavne všetko v poriadku 😉💗
@engbeng
@verculiatko1986 gratulkaaa ;)
@updatevani Ja si na rpsia dávam studenú vodu tá ej dobrá nato aby sa zastavila tvorba kolostra a čiže aj prolaktín by sa mal z tým vytratiť z tela,ja plánujem po prvej ms začať snažilkovať pokiaľ bude chyba zo zrážanlivosťou alebo krvotvorbou tak snáď gyn. predpíše čo treba brať.
@evi38 U mňa to bola krv pred prvým tehu až po E vitamíne kyseline listovej som ostala so synom tehotná a potom som nebrala nič a tri odišli na azčiatku 5-6tt vtedy som kyret nepotrebovala vyčistilo sa samé a aj pred Samkom som E brala okrem inofolicu až potom ostal,teraz mi brali na zrážanlivosť aj na železo tak uvidím aké budú výsledky.
@ikonica A u vás bol problém z krvou ak sa dobre pamätám,že si si pichala fraxiparin,ak sa mýlim tak prepáč.Ten je na riedenie? ja mám opačný problém takmer som vykrvácala pri operácii tak mid ali inejkciu aby som tak nekrvácala a nakoniec som rpestala rkvácať už v piatok sem,tam akási zrazeninka vyjde pri cikaní a to je všetko.

@updatevani podľa mna ste pekne poistili 👍🏻 Takto to úplne v pohode stačí aj ked ste sa netrafili presne na ovu ✊🏻✊🏻 Držím silno palce