icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
29. apr 2018

@updatevani podľa mna ste pekne poistili 👍🏻 Takto to úplne v pohode stačí aj ked ste sa netrafili presne na ovu ✊🏻✊🏻 Držím silno palce

ceklis
29. apr 2018

@verculiatko1986 tíško gratulujem, nevolám ovu až ten 15dc? Ten pásikavý test máš one step?

ceklis
29. apr 2018

@engbeng gratulujem 😍

engbeng
29. apr 2018

@ceklis ďakujem!!😙

updatevani
29. apr 2018

@ceklis dakujem krasne 😘, ale takto sme to mali aj minuly cyklus a nic :( ... tak uvidime co to bude teraz...

verculiatko1986
29. apr 2018

@ceklis ano ten pasikavy je one step ten ukazoval aj posledne tri dni takto slabucko a na tom druhon mi silnela ciarka kazdym dnom....no a ovu... bolo to take diskutabilne, ale podla hlienua podla toho, ze mi teplota poklesla na tu istu teplotu ako minuly mesiac bola toho 12.teho....a aj podla grafu na womenzone....ten pokles 15.teho ktovie co to bolo...a ak bola ovu vtedy, tak sa nejakym zazrakom zadarilo 😀 teraz uz len s malou dusickou dufam, ze sa vsetko udrzi a ktovie kedy ma objedna doktor a co povie..

updatevani
29. apr 2018

@engbeng taktiez gratulujem .. krasne sa to tu rozbehava ❤

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ikonica
29. apr 2018

@updatevani neboj.... z toho moze nieco byt... sak oni si tam na to vajo pockaju tie spermosky

ikonica
29. apr 2018

@katesocka kedy testujes?

martinade
29. apr 2018

@updatevani ale ved ste to stihli. Pred a po. Potvôrky dokazu prežiť par dní ..

dadus_ka
29. apr 2018

@sandra151 toto je ukazkovy graf to musi byt tehu. Hcg stupa pomalicky ale ms ti uz meska ze?

martinade
29. apr 2018
martinade
29. apr 2018

@sandra151 aku mas zvycajne dlhu lut.fazu? 12-13 dní? Čítala som ze par zienkam test neukazal nič ale ajtak bol tehu.

katesocka
29. apr 2018

@ikonica zajtra kúpim test a ak bude v utorok teplota ešte hore, tak skúsim, aj keď 12 dpo môže byť ešte skoro 🙂

8mirka8
29. apr 2018

@verculiatko1986 gratulujem 😊🤗 prajem nech čiaročky silnejú a nech je hlavne všetko v poriadku 😉💗

ikonica
29. apr 2018

@katesocka tesim sa na //

8mirka8
29. apr 2018

@engbeng gratulujem 🤗😊 nech čiaročka silnie 😊😊😊

katesocka
29. apr 2018

@ikonica bodaj by si mala pravdu 🙂

ikonica
29. apr 2018

@engbeng
@verculiatko1986 gratulkaaa ;)

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
29. apr 2018

@sandra151 a nemohla byt ta ovulacia toho 5dpo? Ak mas doma ovu test skus si utobit ten. Ten uz by mohol byt pozitivny.

dadus_ka
29. apr 2018

@sandra151 ak by bola ovu toho 5dpo tak by sedela aj lut. faza 12dni.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
29. apr 2018

@sandra151 ano vyzera to ako ip len ma tak napadlo ze ci nahodou...skoda ze si nerobila aj ovu testy na potvrdenie. Ale inak ak budes mat cas skus si kupit ovu test a spravit si ho aj pocas dna.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
izy1661
29. apr 2018

@katesocka držím palceky !!! 🙂

katesocka
29. apr 2018

@izy1661 ďakujem a ja držím palce aby zajtra išla teplota vyššie 🙂

alison11
29. apr 2018

@updatevani Ja si na rpsia dávam studenú vodu tá ej dobrá nato aby sa zastavila tvorba kolostra a čiže aj prolaktín by sa mal z tým vytratiť z tela,ja plánujem po prvej ms začať snažilkovať pokiaľ bude chyba zo zrážanlivosťou alebo krvotvorbou tak snáď gyn. predpíše čo treba brať.
@evi38 U mňa to bola krv pred prvým tehu až po E vitamíne kyseline listovej som ostala so synom tehotná a potom som nebrala nič a tri odišli na azčiatku 5-6tt vtedy som kyret nepotrebovala vyčistilo sa samé a aj pred Samkom som E brala okrem inofolicu až potom ostal,teraz mi brali na zrážanlivosť aj na železo tak uvidím aké budú výsledky.
@ikonica A u vás bol problém z krvou ak sa dobre pamätám,že si si pichala fraxiparin,ak sa mýlim tak prepáč.Ten je na riedenie? ja mám opačný problém takmer som vykrvácala pri operácii tak mid ali inejkciu aby som tak nekrvácala a nakoniec som rpestala rkvácať už v piatok sem,tam akási zrazeninka vyjde pri cikaní a to je všetko.