icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
29. apr 2018

@verculiatko1986
@engbeng Gratulujem kočky tak nech čiaročky silnejú a babulky rastú a ste zdravé vy aj babulky 🙂

ikonica
29. apr 2018

@alison11 mne sa to zistilo az po potrate,hoci cast poruchy je vrodena a cast ziskana... ja to mam take zvlastne na jednej strane slkon k tvorbe zrazenin a na druhej sklon ku krvacavosti... aspon tak mi to nejak lekarka hovorila... ale mam antifosfolipidovy syndrom... mam sklon vytvarat mikrotromby a tie mozu byt prizinou upchatia mikrocievok medzi mnou a plodom a ono sa tak prestane vyzivovat a odumrie.... brala som rok anopyrin a teraz v tehu si picham fraxiparin...

alison11
29. apr 2018

@ikonica Tak to máš zložité.Ja uvidím čo mi zistia podľa výsledkou a ako mi to vysvetlia a potom aj k obvodnej zájdem nech pozrie čo mám v karte zroku 2010 čo som na hemetológiu chodila vtedy sa to u mňa riešilo a viem že E som brala pred Emkom a po troch potratoch pred Samkom. zrejme tam musí byť chyba stále keď sa mi nedarí bez toho otehtonieť a aj vynosiť.

domci1203
29. apr 2018

Môj dnešný 12dpo. Čiarka nabehla hneď ako test bol mokrý ešte. Včera tento istý test negatívny bol. Dúfam že je to prava čiarka.

ikonica
29. apr 2018

@domci1203 drzim palce, nech silneje 🙂

domci1203
29. apr 2018

@ikonica ďakujem pekne 🙂 🙂 🙂 dúfam ze bude a je to prava čiarka lebo včera ten istý test bol negatívny

ikonica
29. apr 2018

@domci1203 ak ten pokles predvcerom bol uhniezdenie, tak vcera ti ani nemohlo ukazat... v moci sa hcg prejavi az 2-3 dni po uhniezdeni.. v krvi skor...

alison11
29. apr 2018

@domci1203 Držím palce nech silnie 🙂

ikonica
29. apr 2018

@domci1203 ja som mala IP na 9dpo a prveho jemnunkeho ducha na 11dpo

dadus_ka
29. apr 2018

@domci1203
@ikonica podla mna ten pokles 6dpo je ip uhniezdenie

majkaaaaaa
29. apr 2018

1dc mna už porazí !!!!

ikonica
29. apr 2018

@dadus_ka asi hej... zle som pozrela graf... ale u mna to bolo tak ako pisem... zo zaciatku byva pokles tiez aj ked nie taky hlboky kvoli zmene hormonov... zacne stupat progesteron ci take nieco som citala na ff..

domci1203
29. apr 2018

@dadus_ka a až teraz y ukázalo ducha? Lebo od vtedy som testovala ako trafená stále a každý jeden negatívny ako lusk až dnes slabulinky dusik hneď po namoceni

domci1203
29. apr 2018

@ikonica aj kamarátka tiež vravela ze 2 dni dozadu si myslí že bol IP. Uvidíme zajtra aká bude teplota a pozajtra až ďalší test aby som sa nestresovala.

domci1203
29. apr 2018

@alison11 ďakujem pekne 🙂

dadus_ka
29. apr 2018

@domci1203 ked stupa pomaly hcg moze byt kludne duch az teraz 🙂

tajkazanova
29. apr 2018

1Dc 😭

domci1203
29. apr 2018

@dadus_ka dúfam ze o 2dni bude lepšia čiarka 🙂 a teplota vysoko

martinade
29. apr 2018

@sandra151 skús sem hodiť test, možnože niektora z nas nieco uvidí. Inak ja nikdy nič nevidím ak sa lovia duchovia....

tuqanqa
29. apr 2018

@domci1203 prajem nech silnie.

kufea
29. apr 2018

@martinade tak isto :D oči očím a nič.

ceklis
29. apr 2018

@martinade nájdeš 👻? Prosiiim 🙏🏻

sandra151
Autor odpoveď zmazal
martinade
29. apr 2018

@ceklis veď som pisala že ja nikdy nic nevidím. Aj kde niektoré baby napíšu ze vidia, ja nie...

martinade
29. apr 2018

@ceklis asi sa mi niečo marí, ešte ze si dala tú šípku, inak by to bolo u mna 0 bodov 😂

ceklis
29. apr 2018

@martinade 😂😂😂 to som kreslila mužovi, aj tak nič nevidí a podľa mna asi tam nič nie je :(

majkaaaaaa
29. apr 2018

@tajkazanova ja som tiež tak dnes dopadla. Brucho má boli nenormálne, som dnes ako na ihlách s náladou ...

sonulienka13
29. apr 2018

Babyyyyyy,jezisenko.Gratulujeeem vam všetkým!!! Uprimne s celého srdca!!! Az sa mi chce plakat od stastia.Ja som vedela,ze sa proste slniečko na vas usmeje.tak uz nech je vsetko tak ako ma a anjelickovia nech su čoskoro u vas v naruci😍😍😘😘❤️❤️❤️🙏🙏🙏