icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
30. apr 2018

@katesocka krasny graf...drzim palce

dadus_ka
30. apr 2018

@chmurkaxy no zacala som citit stitnu zlazu v krku tak predpokladam ze to bude z jodu podla toho co som citala. Asi budem brat len kyselinu listovú a kaslem na ostne....ale nechapem ze nebola ovulacia. Minuly mesiac uz som v tomto obdobi bola po, podla grafu vyzerala ze uz bola ked vystupila ale potom uz len nízke teploty 😞

dadus_ka
30. apr 2018

@chmurkaxy ale doteraz som nemala so stitnou nic, ziaden problem.

katesocka
30. apr 2018

@0507 no veru je, ale u mna je to taky bezny, takmer pravidelne mam taketo vysoke teploty, tak si nerobim az zak velke nadeje 😊

alison11
30. apr 2018

@evi38 dnes som si začala bt merakeďže neviem kedy by mi mala prvá ms doraziť.A výsledky z cytológie budem mať až 17.5. čo je vyše pol mesiaca. Som zvedavá či na anémniu a zrážanie krvi výsledky či pošlú ku gyn.alebo domov či k obvodnej.

0507
30. apr 2018

@katesocka zajtra testujes?

katesocka
30. apr 2018

@0507 ak ostane teplota hore, tak ano. Dufam v pekny darcek, zajtra mame s muzom 9. vyrocie (odkedy sme zacali spolu chodit)

verculiatko1986
30. apr 2018

@alison11 budú mi brať krv určite 🙂 moj doktor to robí vždy, aj ked bolo len najmenšie podozrenie na tehotenstvo keď mi prišla veľmi slabá menštruácia a bola som na kontrole a aj keď som mala brať urologické antibiotiká dávnejšie a vedel, že máme nechránený styk s partnerom, tak hneď bral krv na Hcg, či náhodou... takže z krvi bude zisťovať a potom uvidíme, dakujem za držanie prstov 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
dadus_ka
30. apr 2018

@sandra151 neskusala a dakujem za tip 🙂 a ty si mala problem s anovulacnym cyklom? My sa snazime od decembra co som vysadila hak ale ovulku sledujem od minuleho cyklu tam bola a pekne ukazala na grafe ale teraz to vypadá ze nebude. Pricom vcera som mala take bodave bolesti v podbrusku a v posve ze som nemohla ani chodit ani sedet ani nic akurat ma skrucalo. Nechapem co to mohlo byť a trvalo to asi hodinu.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
katesocka
30. apr 2018

@sandra151 dakujem, tebe snad vyjde dalsi cyklus 😊

dadus_ka
30. apr 2018

@sandra151 mrzi ma ze sa nepodarilo :(

martinade
30. apr 2018

@sandra151 ou tak to som nečakala. Je mi to ľúto :(

domci1203
30. apr 2018

@sandra151 a vyzeralo to tak nádejne :(to mi je ľúto držím palce ďalší cyklus

alison11
30. apr 2018

@verculiatko1986 Tak super,tak nech vyjdú výsledky pozitívne 🙂

0507
30. apr 2018

@izy1661 ahoj...ty ako?

monika20111990
30. apr 2018

Ja somsom len 5DPO ale myslim si ze to ani tento mesiac nevide☹

alison11
30. apr 2018

Ahojte baby!prišla som sa trošku vyplakať vám,dnes švagriná porodila a svokra,prišla veľkou novinkou aký je malý krásne bábätko...proste si vôbec neuvedomuje ako ma to hrozne bolí... viem mám dvoch synov ale proste mi chýba naše malinké ktoré nikdy nebudem môcť držať v náručí ☹. Je to také kruté....
Prajem Vám každej aby ste toto zažiť nemuseli nikdy...

martinade
30. apr 2018

@alison11 veľa si želám a ist čoskoro budeš držať vytúžený uzlíček 😘

izy1661
30. apr 2018

@0507 ja som celé zle moja zlatá :( ja som dnes normálne dostala ms, čo ja proste nechápem tomu. Ale tento cyklus bol aj tak nejaký zvláštny podľa mňa 🙂 Ale nezúfam, mám nádej. Budem meniť gynekológa, lebo tento so mnou nebol ochotný nič spraviť, zobral mi raz krv kde určil nízke amh a viac nič. A to ani neviem čo bol správny deň cyklu . Neviem koľkokrát sa má brať behom cyklu krv, ale určte nie raz, veď sa tie hodnoty počas cyklu menia. Ja vlastne ani neviem že či mávam ovu, podľa teploty asi hej, ale potvrdené to nemám. Potom podľa teploty, kedy mala ovu prebehnúť mi to nevychádza, pretože minulý cyklus som mala lf 12 dňovú, pred tým cyklus 13 dňovú a tento cyklus ani neviem, keďže od 8DPO som špinila a na 11DPO mám normálne už ms. Takže niečo určite nebude v poriadku a myslím si, že to nebude len tým nízkym amh a že keď sa na mňa niekto naozaj lepšie pozrie, že to možno konečne dobre dopadne 🙂

martinade
30. apr 2018

@alison11 veľa síl želám... Som chcela napísať

ikonica
30. apr 2018

@izy1661 moj gyndos bral 3x... na 7,14 a 21 dc...co mi pride divne, lebo zacinat by sa malo skor... v CAR mi chceli brat len raz a to medzi 2-5 dc... asi vedia preco... vraj vtedy najlepsie ukaze vsetky hormony v akom su stave....

ikonica
30. apr 2018
0507
30. apr 2018

@izy1661 och, to ma mrzi, tvoj graf vyzeral fajn...no nic, drzim palce do noveho cyklu 🙂

katesocka
30. apr 2018

@izy1661 mne bral gynekológ raz na začiatku cyklu (medzi 2. - 5. deň ak si dobre pamätám). V CAR im stačili tie výsledky a už brali krv len kvôli AMH.

izy1661
30. apr 2018

@ikonica akože bral mi ju asi 4- 5DC a okrem nižšieho amh mám všetko úplne v norme. Mm má spg tiež v norme, takže neviem. Ja ale ani ms nemavam normálnu, takže niekde bude určite chyba :/

ikonica
30. apr 2018

@izy1661 neviem.... skus gynex a vitex...toje to co mozno mme zabralo... mozno nie...ja som za rok poskusala hocico... a mozno pomohlo, ze sme sli do centra a uz som sa ukludnila, ze oni nam uz nejako pomozu... ale z toho gynexu som bola taka kludnejsia, lepsie sa mi spalo.. mozno by si mohla skusit... mozu to aj muzi brat....