Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@chmurkaxy no zacala som citit stitnu zlazu v krku tak predpokladam ze to bude z jodu podla toho co som citala. Asi budem brat len kyselinu listovú a kaslem na ostne....ale nechapem ze nebola ovulacia. Minuly mesiac uz som v tomto obdobi bola po, podla grafu vyzerala ze uz bola ked vystupila ale potom uz len nízke teploty 😞
@alison11 budú mi brať krv určite 🙂 moj doktor to robí vždy, aj ked bolo len najmenšie podozrenie na tehotenstvo keď mi prišla veľmi slabá menštruácia a bola som na kontrole a aj keď som mala brať urologické antibiotiká dávnejšie a vedel, že máme nechránený styk s partnerom, tak hneď bral krv na Hcg, či náhodou... takže z krvi bude zisťovať a potom uvidíme, dakujem za držanie prstov 🙂
@sandra151 neskusala a dakujem za tip 🙂 a ty si mala problem s anovulacnym cyklom? My sa snazime od decembra co som vysadila hak ale ovulku sledujem od minuleho cyklu tam bola a pekne ukazala na grafe ale teraz to vypadá ze nebude. Pricom vcera som mala take bodave bolesti v podbrusku a v posve ze som nemohla ani chodit ani sedet ani nic akurat ma skrucalo. Nechapem co to mohlo byť a trvalo to asi hodinu.
@verculiatko1986 Tak super,tak nech vyjdú výsledky pozitívne 🙂
Ahojte baby!prišla som sa trošku vyplakať vám,dnes švagriná porodila a svokra,prišla veľkou novinkou aký je malý krásne bábätko...proste si vôbec neuvedomuje ako ma to hrozne bolí... viem mám dvoch synov ale proste mi chýba naše malinké ktoré nikdy nebudem môcť držať v náručí ☹. Je to také kruté....
Prajem Vám každej aby ste toto zažiť nemuseli nikdy...
@0507 ja som celé zle moja zlatá :( ja som dnes normálne dostala ms, čo ja proste nechápem tomu. Ale tento cyklus bol aj tak nejaký zvláštny podľa mňa 🙂 Ale nezúfam, mám nádej. Budem meniť gynekológa, lebo tento so mnou nebol ochotný nič spraviť, zobral mi raz krv kde určil nízke amh a viac nič. A to ani neviem čo bol správny deň cyklu . Neviem koľkokrát sa má brať behom cyklu krv, ale určte nie raz, veď sa tie hodnoty počas cyklu menia. Ja vlastne ani neviem že či mávam ovu, podľa teploty asi hej, ale potvrdené to nemám. Potom podľa teploty, kedy mala ovu prebehnúť mi to nevychádza, pretože minulý cyklus som mala lf 12 dňovú, pred tým cyklus 13 dňovú a tento cyklus ani neviem, keďže od 8DPO som špinila a na 11DPO mám normálne už ms. Takže niečo určite nebude v poriadku a myslím si, že to nebude len tým nízkym amh a že keď sa na mňa niekto naozaj lepšie pozrie, že to možno konečne dobre dopadne 🙂
@izy1661 neviem.... skus gynex a vitex...toje to co mozno mme zabralo... mozno nie...ja som za rok poskusala hocico... a mozno pomohlo, ze sme sli do centra a uz som sa ukludnila, ze oni nam uz nejako pomozu... ale z toho gynexu som bola taka kludnejsia, lepsie sa mi spalo.. mozno by si mohla skusit... mozu to aj muzi brat....

@katesocka krasny graf...drzim palce