icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
30. apr 2018

@izy1661 Ja sa chystám zase brať od budúceho cyklu macu a kotvičník. Mali by byť na zlepšenie kvality vajíčok a keď už ich mám málo, tak nech sú aspoň dobré 🙂

ceklis
30. apr 2018

@katesocka že malo?!? 🙈 veď si mala teraz až 5. Držím moc palce aby sa aspoň jedno uchytilo a nemusela si riešiť ani macu ani kotvicnik. Mimochodom, kde to kúpim? 😂

katesocka
30. apr 2018

@ceklis No bolo len 5 folikulov. Či v nich boli vajíčka, to neviem. A aj to bolo vďaka clostilu, inak minulý cyklus som mala len 1 folikul 🙂 A objednávala som odtiaľto https://www.otehotnenie.sk/p/506/bio-maca-perua... to sú rovno obidve v nejakej akciovej ponuke 🙂
A ďakujem, aj ja dúfam, že aspoň 1 sa uchytilo, som zvedavá ráno na test 🙂

katesocka
1. máj 2018

Dobre rano dievcata. Teplota u mna o trochu nizsia, test samozrejme biely 😔 Idem si radsej este lahnut.

katusikkk
1. máj 2018

@katesocka
Normalne tam vidim nejakeho ducha 😀

katesocka
1. máj 2018

@katusikkk obcas ho zazrem aj ja, ale len na fotke 😁

0507
1. máj 2018

Rovnako

0507
1. máj 2018

@katesocka no neviem, ale mne sa tam nieco zda

katusikkk
1. máj 2018

@katesocka
Ved este zajtra moze vyliezt.Daj tomu sancu 🙆

updatevani
1. máj 2018

Pridavam moj graf 🙂

tuqanqa
1. máj 2018

@katesocka ALE JA TAM VIDIM SLABY TIENIK!!!

chmurkaxy
1. máj 2018

caute baby, začala som opäť merať. síce ta nesystematicky niektoré dni, lebo buď spim malo alebo prerušovane, vtedy nemeriam vôbec. zajtra ideme na týždeň na dovcu,tak uvidíme,či sa bude dať.

martinade
1. máj 2018

Môj dnešný graf. Ešte nikdy som nevystupila 2x tak vysoko. A dnes v noci moje telo akoby bojovalo s nejakou chorobou. O 2 v noci som sa zobudila na zimnicu. Rychlo som sla pre deku, lebo pod hrubou perinou ma tiaslo. Asi po 15 min ako som s zahriala som dala deku preč. Rano o 5 budík zvoni a ja som bola uplne spotená a takisto aj o 7:30 ked som sa zobudila. Neviem co si mam o to myslieť.... Žeby na mna sla choroba? Ale necítim sa chorá.

updatevani
1. máj 2018

@martinade zeby tehu ? 🙂

martinade
1. máj 2018

@updatevani to absolutne neviem. Nikdy som nebola tehu. 😁 ale davam si minimalne sance kedze lekar mi hned navrhol laparku ale na druhej strane nadej zomiera posledná 🙂

martinade
1. máj 2018

@updatevani včera som mala krémovy s egg white vytok, doteraz 3 dni pres ms som mala tuto kombinaciu, tak si moc iluzie nerobim.

chmurkaxy
1. máj 2018

@martinade ja som tiež v tehu mala také výkyvy. aha.

updatevani
1. máj 2018

@martinade no ja som raz bola a mne bola priserena zima a ja som sa nevedela ohriat 🙂 ...v podstate to uz zacalo predtym ako vobec ms zacala meskat a nechapala som co mi tak je...

martinade
1. máj 2018

@updatevani @chmurkaxy dakujem baby za podporu 😘 moja nadej sa o trošku zvýšila

ceklis
1. máj 2018

Ja takto dnes a včera test 🤷🏼‍♀️🙏🏻 Zdá sa mi tam duch, no dnes test úplne biely 😒 tu teplotu hore drží asi len ten progesteron

rula
1. máj 2018

@ceklis este nezufaj, uplne vypni, uvar nieco dobre, chodte na vylet, pockaj na krv. Myslim na Teba🙏

ikonica
1. máj 2018

@ceklis je tam nieco, grafik pekny,,, uz len cakat ostava... testovala si stale s rovnakou znackou testu?

martinade
1. máj 2018

@ceklis držím ✊

domci1203
1. máj 2018

Ahojte. Tak ja stále vo vysoko. 14dpo. Minulý cyklus LF 16dpo čiže počkám ešte 2 dni

ceklis
1. máj 2018

@ikonica práveže stále one step a tam nič, teda ja vidím duchov asi všade 😂 na tomto je ten 👻 taký krajší 😂, toto je dr.max, tak kúpim zajtra a skúsim. Ďakujem za podporu 😘

ceklis
1. máj 2018

@rula ďakujem, idem von a skúsim na to nemyslieť.

alison11
1. máj 2018

@martinade Ďakujem veľmi pekne moc dúfam,že to tak bude,už lne sa musím zregenerovať a vyčkať výsledky až 17.5. budem vedieť všetky výsledky ☹ je to dlhé a ešte sa aj čistím,ale aspoň sme sa zmužom dohodli,je za ak je to len krv tak by sme vitamíny brali a bolo by.
@ikonica Ďakujem.A ty ako sa držíte?Si na pn-ke?A tie lieky máš až do pôrodu užívať?Tu niekedy som čítala,že ku koncu ak má žena vysoký krvný tlak musí skôr porodiť cisárskym ,vraj spôsobujú vys. tlak niektoré lieky na krv.Prajem Ti čo najmenej ťažkostí v tehotenstve a aj šťastný rýchly pôrod 🙂.

alison11
1. máj 2018

@martinade To môže byť aj z tehotenstva,že sa tvoje telo musí vysporiadať so zmenami aj hormonálne čiže tá zimnica a potenie tiež k tomu patrí a keď sa telo vyrovná z tehtoenstvom tak Ti bude viac teplo ako zima 🙂.Držím palčeky.

alison11
1. máj 2018

@ceklis Držím palce aby o prád ní bola zreteľná druhá čiarka.

martinade
1. máj 2018

@alison11 😘ďakujem alison, tebe držím pršteky nech všetko je skoro v poriadku po kyrete a rychlo si nasla //