icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
2. máj 2018

@updatevani podľa mňa je to individualne. Včera som si pozerala kopec grafov na ff a teploty boli rozne. Ja sice iba 4-5 mesiac meriam ale zakazdym mam inu teplotu. Minuly mesiac som iba den mala 36,9, inak som bola stale pod tou hodnotou. Malo kedy dosiahnem 37 a ak tak iba na deň-dva. Zbieraj dalej data, po par mesiacoch budes vedieť vyhodnotit svoje grafy.

updatevani
2. máj 2018

@martinade ja este len druhy cize vobec neviem 🙂 .... no ved uvidime :... tebe dufam ze teplota znova vystreli hore 🙂

ikonica
2. máj 2018

@martinade no mozno z uhniezdovania? 🙂

engbeng
2. máj 2018

@updatevani tie teploty mas uplne ok. Ja some take mala a mala som +++ na konci mesiaca

myjusiatko
2. máj 2018

@updatevani nemas. Ta cervena ciara je moc vysoko zakreslena, ma byt na 36,6.

martinade
2. máj 2018

@updatevani ďakujem to by som bola rada ak by to slo prirodzenou cestou, hoc cas tlací tiež...

katusikkk
2. máj 2018

@domci1203
Kolko dnove cykly mavas?Podla mna mas uplne zle vyznacenu ovu.
@updatevani
Ja tak treti den po ovu mavam teploty az do konca medzi 37,3 a 37,4 a tento mesiac od 36,9 do 37.
Pri takych teplotach som len ovulku mala.Ale telo nie je stroj .🙂

martinade
2. máj 2018

@ikonica to by bolo super, a ak by sa to udrzalo tak este lepsie 🙂 a bez operacie

domci1203
2. máj 2018

@katusikkk ovu je vyznačena dobre lebo som bola na folikulometrii 20dc a tam už bolo dávno po ovulácii. Žlté teliesko bolo vytvorené a sliznica mala výšku na uhniezdenie. A najdlhšie cykli mam 32dc.

domci1203
2. máj 2018

@katusikkk a tak isto ovulácia sedí aj podľa testov aj ovulacneho hlienu. Čiže teploty skôr zavádzajú u mňa

katesocka
2. máj 2018

@ruzovykvietok nooo len nazivo nie je vidno nic 🤔 teda vecer pred spanim sa mi tam cosi zazdalo, ale neviem no...

katesocka
2. máj 2018

Takze dnes teplota stale rovnako, test som nerobila lebo by som nestihala hladat spravne svetlo a duchov 😁 ak bude teplota zajtra aspon tak ako dnes, tak test spravim.

0507
2. máj 2018

@katesocka krasny graf 🙂

rula
2. máj 2018

@katesocka pfuuu neda sa mi nereagovat, vydrz hore a dufam, ze zajtra bude regulerna viditelna druha ciarka 🙏

katesocka
2. máj 2018

@0507 dakujem, u mna taky klasicky takmer kazdomesacny, zajtrajsia teplota ma zaujima, kedze 14 dpo mi uz vzdy klesne.

rula
2. máj 2018

@katesocka neboj sa neklesne, mas krasne goralky, z toho bude Natalka

0507
2. máj 2018

@katesocka drziiim palce 🙂

katesocka
2. máj 2018

@rula no ako pis vyssie, pre mna to je taky pomerne bezny graf, aj ked ako pozeram spatne tak nezvynem mat teploty tak rovnomerne. Dufam veru zr zajtra ostane teplota hore a test bude viditelnejsie pozitivny 😊

katesocka
2. máj 2018

@rula svagrina by sa potesila, ona sa vola Natalia (aj ked jej sa to meno nepaci podla mna je krasne) 😊 a verim ze ked tak, tal bude Gabriel (alebo mozno Katarina aj ked s tym menom nie som stotoznena 😁)

rula
2. máj 2018

@katesocka mysli si, ze si v tom a hotovo. nastav sa pozitivne, ziadne obavy. Inak aj ja to tak mam, vzdy to capne az v den ms. do posledku neviem co bude.

katesocka
2. máj 2018

@0507 dakujem 😊

rula
2. máj 2018

@katesocka no haluz toho Gabriela chcem aj ja, ale muz ma negativne asociacie😂

katesocka
2. máj 2018

@rula ved toto ako obcas sa stane ze mi teplota postupne klesa ale vacsinou je hore a bum ms. No nic, verim pozitivne, zajtra pridam test s 2 ciarkami 😎

rula
2. máj 2018

@katesocka a dnes netestuj, pockaj na rannu goralku, dobre?!

katesocka
2. máj 2018

@rula moj muz je Gabriel cize ine meno ani neberie v uvahu 😂

katesocka
2. máj 2018

@rula urcite pockam do rana, aj tak vecer pridem neskoro domov

rula
2. máj 2018

@katesocka prajem Ti pokojny den😘

katesocka
2. máj 2018

@rula dakujem velmi pekne, aj ty maj krasny den 😘

updatevani
2. máj 2018

@myjusiatko
@engbeng ....ja len kvoli tomu ze minuly cyklus som mala 37 a viac...no ale meriam este len druhy cyklus ....takze neviem zhodontit teploty 😊...

hope40
2. máj 2018

@katesocka drzim ti silno palceky na zajtrajsi ranny test 😉 koly tebe tu uz budem cumet 😊❤