Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka Ja mám bratranca aj švagra Gabriela 🙂
U nás v rodine mám zvyk aby každý mal iné meno,preto meno ktoré už je nedávame aby sme vedeli o kom je reč keď sa rozprávame 🙂 U nás môj biologický otec je Jozef,môj muž je Jozef aj svokro je Jozef,preto po nich som nedávala zato Samko je vymodlený od Pany Márie a keďže nie je dievča tak dostal meno Jozef ako druhé po Samkovi 😀.Emanuel bolo moje obľúbené od 17tich preto prvý syn má to meno a vymodlený bol od Júdu tadeáša preto má druhé meno po Tadeášovi.Teraz sme chceli mať Magdalénu,ale keďže umrela,tak už Magdaléna by ďaleiš nebolo ale Veronika ak by bol chlapec tak Rafael Ján,Ján po mojom nebohom dobrom starkom ktorý ma vychoval po rozvode rodičov mi bol otcom aj bratovi a aj môj muž mal starého otca Jána tiež ho mal veľmi rád.A Rafael sa mi páči preto,že má význam liečiteľa a je aj archaniel.Keďže toho Gabriela už máme v rodine 🙂 A Michaelov máme 2ch na ulici a dvoch v rodine a Uriel sa mi nepáči.
@fany051081 test si neskusala? Graf vyzera velmi dobre 😊
@katesocka skúšala som test asi pred hodinkou, no je negatívny
ahojte baby, prosím Vás kedy má stúpnuť teplota ak prišlo k oplodneniu? mám pravidelný cyklus 28-29 dní. Moja priemerná teplota je 36,5 -36,6 v čase ovulácie 36,2- 36,3 takže presne viem kedy ju mám...no nikdy mi nestúpla na viac ako 36,6 jedine keď som bola chorá....aj to som sa 37 nedopracovala.....takže už meriam len tak ráno keď vstávam a stíham...
@fany051081 skus este zajtra alebo v piatok rano. Aku dlhu mavas lutealnu fazu? Zvyknes mat poovulacne teploty taketo vysoke?
@katesocka toto je moje úplne prvé meranie, čiže nemám to s čím porovnať :/
@fany051081 jaaaj no to tazko ale nevadi, urcite skus test zajtra alebo v piatok rano 😊
@katesocka robila som si test v piatok 27.04. s citlivosťou 25 miu a vyšla mi aj druhá čiarka jemnučká (prikladám foto), no opakované testy s citlivosťou 10 miu sú negatívne, tak neviem
@katesocka To Ti rozumiem,mne sa moje meno zas preto nepáči že má maďarrské meno Hajnalka a niektorí ani vysloviť ho nevedia ale najviac mi vadí to že mi ho vybral otec ktorí sa na mňa a brata vykašľal po rozvode,takže ani preto nie mne sa viac Slovenské tradičné mená a biblické páčia najviac 🙂.
@fany051081 no to je krasne vidiet na to ze to je 25 test ale to si bola len 7dpo to je skoro. Skus sem pridat dnesny test mozno tam nieco uvidime 😊
Ahojte baby prosim poviete mi co je vlastne toto? Podla mna to ma nieke "rozhadzane" ale niekto jej povedal ze podla BT ma nabeh na tehu:D (toto je kamaratkin graf len neni na MK tak to sem davam ja ) prosim neukrizujte ma tu
@karinka2512 neide mi pridat fotka :(
@katesocka U nás aj Teodorov aj Vanesiek je dosť mne sa tiež páčili tieto mená zo seriálu show Billa Cosbyho 🙂. A Eduard nožnicový chlapec lenže mojej sestre sa Eduard páči z Twiling sagy 😀 takže mne ostali mená nkončiace na el vraj sú anjelské a zas sa mi hrozne páči aj Ellie 🙂 len asi v našich kalendároch nieto.Len Ela a to sa mi nepáči.
@karinka2512 Škoda,že sa Ti nedá pridať ak by si stiahla fotku do počítača potom nájdeš medzi stiahnutými a tak by si vedela pridať
@alison11 u nas v rodine sa tusim nejako vela deti nerodi, a vacsina z nich ma madarske mena (som z juhu). Mne sa pre chlapca este paci Alex, ale sestra ma Alexandru ktoru obcas volam tak, cize to by uz asi byt nemohlo 😊 no ono ja budem rada ak sa,nam podari aspon 1 babatko takze nemusim zatial vymyslat viac mien 😊
@katesocka Jasné chápem ja som z okresu Vk čiže tiež od juhu 😀.U nás máme chalanov momentálne všade aj švagriná v pondelok druhého rodila Mátyás sa im volá muža má z maďarska a o 2 roky keď jej syn Csaba vychodí strednú pojdú do maďarska bývať k svokre.Sesternica má Benjamína druhá Michaela,brat Viktora,a dievčatá najmladšie majú 17rokov Jennyfer,Dominika,Annamária ona je moja sestra(polovičná keďže máme nevlastného otca ja z bratom).Aj Katarínu mám sesternicu,Moniku,Janku,Marcelu atď. proste rôzne aj Angeliku to meno sa mi v detstve veľmi páčilo keďže aj v Kelly family bolo moja obľúbená skupina tam bol chlapec Angelo 🙂.V preklade Anjelský.Mám rada všetko čo je anjelské.Ja budem rada ak sa nám podarí v zdraví vynosiť ďalšie bábo dokonca a najviac keď bdue zdravé aj mi je jedno či chlapec alebo dievča.proste teraz po tom kyrete mi to celé chýba ekď si predstavím,že v juni som už mohla cítiť prvé pohyby ☹.
Co je toto za graf? Je mozne ze ak by nebola ovulka vystúpi mi tak vysoko teplota? Myslela som ze keď je anovulacny cyklus tak vobec nestupne teplota a drzi sa cely cas nizko. Ma niekto skusenosti? Ja teraz neviem ci bola ovu alebo nebola dnes som merala o hodinu a pol skorej nez zvyknem tak bola nizka ako som zaznacila ale este som hned na hodinu a pol zaspala a potom bola zas 36,9. Tak ja neviem. Mal niekto taky graf? Este dodam ze priznaky ovu som mala ale i ak som bohužiaľ neoverila. Len graf.
@vera39 Držím palce. 🙂
@katesocka Ďakujem tak u nás najskôr cez letné rpázdniny,dnes som bola u gyn. ešte krvácam a vyšetril ma i tak a povedal že do ms vôbec sex,až po ms ktorá môže prísť o 5 -6 týždňov až čo je dosť ďaleko + ms nejaký týždeň čiže takmer o 2mesiace ak budeme môcť mať sex je dosť dlhá doba ☹...ale čo už možno práve tým 1 sa podarí hneď 😀.

@hope40 jeeej ty si zlata, dakujem velmi pekne, dufam veru ze bude pozitivny 😊