icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
2. máj 2018

@katesocka Tak to dúfam,lebo asi budeme po sebe za taký dlhý čas vračať :-/.

fany051081
2. máj 2018

@katesocka naozaj tam nie je ani náznak druhej čiarky, takže uvidím ráno aká bude teplota

martinade
2. máj 2018

@alison11 k menu ellie, myslím ze sa dá pridať meno do kalendára
Raz davno som o tom čítala ale ci je to pravda, tak neviem

martinade
2. máj 2018

@dadus_ka zatiaľ pravidlo 3/6 nesedí. Robíš si ovu testy?

katesocka
2. máj 2018

@alison11 držím palce už teraz 🙂

alison11
2. máj 2018

@martinade Ďakujem zatiaľ 🙂 Pozriem sa na najmama.sk býva význam mien a meniny.
@katesocka Si zlatá ďakujem,moc dúfam,že to bdue čoskoro aby sa naplnila naša náruč po stratenom dieťatku.

dadus_ka
2. máj 2018

@martinade co znamena 3/6? Robila eom minuly mesiac ovu mi ukazalo aj na testoch aj na teplote. Teraz som testy nerobila a teplota je takato divna :/

martinade
2. máj 2018

@dadus_ka
Ovulácia, teda uvoľneniu vajíčka z obalu, prebieha v čase nízkych teplôt cca 1-2 dni pred zvýšením teploty o minimálne 0,2 st Celzia. Platí pravidlo, tzv.pravidlo 3 po 6, že ovulácia prebehla: bazálna teplota v 3 po sebe idúcich dňoch je stabilne vyššia ako v 6 predchádzajúcich dňoch.

https://www.nutriklub.sk/clanok/bazalna-teplota

dracik07
2. máj 2018

Ahojte, podľa vás je to pozitívny ovu test

martinade
2. máj 2018

@alison11 @katesocka inak mne sa páči Florentinka alebo Šarlotka. Chlap mi zahlasil, ze pokial to bude chlapček tak jemu sa páči Gabriel

alison11
2. máj 2018

@dracik07 Áno krásne pozitívny 🙂 držím palce posnažte sa dnes max. zajtra,keďže ovu testy ukazujú dopred 24-48hod.

alison11
2. máj 2018

@martinade Pekné nezvyčajné mená,môj muž je názoru zas že ja mám zvoliť mená keďže deti najviac ja oslovujem a starám sa o ne najviac,tak aby sa mne páčili 🙂

katesocka
2. máj 2018

@martinade Šarlotka je krásne meno 🙂 Samozrejme aj Gabriel 😀 Môj muž je taký "tradičný" alebo ako ho nazvať. On je za také klasické typické slovenské mená, takže je s ním ťažké dohadovanie 😀

dadus_ka
2. máj 2018

@martinade dakujem za vysvetlenia no nechapem ze somm mala tolko ovu priznakov ale ta teplota tako.toto je moj minuly cyklus.. Myslela som ze ked nieje ovu tak je teplota stále nizka a nie ze sa zvysi na 36,9.. Tu mi pred ovu nikdy nevyskocila na 36,9 az po ovu

martinade
2. máj 2018

@dadus_ka minule som citala na mk ze cca raz do roka ma zena anovulacny cykus. Ale neviem ci je to pravda. Každopadne meraj dalej bo vidim, ze tvoje tepoloty sa minuly mesiac vysplhali na 37,3-37,4. Možnože o par dni dojde ovu.

martinade
2. máj 2018

@alison11 super rozdelenie hihih inak aj ellie znie velmi pekne.

martinade
2. máj 2018

@katesocka Šarlotka nie je typicke slovenske meno? Ves sa začína na š a nie ch hahaha vtip

alison11
2. máj 2018

@martinade Ďakujem nuž teraz čítam Letný dom a tam som to meno objavila 😀.

katesocka
2. máj 2018

@martinade No je, len jemu to nevysvetlím a nenechá sa presvedčiť 😀

martinade
2. máj 2018

@katesocka inak sesternica čo ma okolo 50r. Sa vola šarlotka - lotka, takze pre mňa to nie je nezvyčajné meno.

dadus_ka
2. máj 2018

@martinade zeby az takto neskoro? No uvidime tiez som zvedava co to bude. Diky 😊

martinade
2. máj 2018

@dadus_ka ja mam napr. Ovu v rozmedzi 3 dni, ale mam kratšie fazy. Meraj ďalej 🙂

martinade
2. máj 2018

Baby vidite tiež niečo, nejakého pidi ducha či to len ja chcem vidieť 😂 test spraveny teraz večer

katesocka
2. máj 2018

@martinade Nooo mne sa tam niečo marí. Je možné že si to už písala, ja si nepamätám, koľko dpo si?

martinade
2. máj 2018

@katesocka to je moj prvy zverejneny test. Doteraz som nič nedavala. Som 10dpo/22dc. Zajtra idem na krv kedze som dnes mala špinenie pri teplote skoro 37 a v piatok operacia.

katesocka
2. máj 2018

@martinade Potom určite daj vedieť čo sa dozvieš z krvi, som zvedavá, lebo ja tam niečo vidím. Ale ja som lovkyňa duchov v poslednej dobe 😀

martinade
2. máj 2018

@katesocka A to som 50 fotiek spravila a iba na dvoch som videla/chcela vidieť toho pidi ducha. Inak test biely len z 1 uhla sa mi zdalo ze tam niečo vidím

katesocka
2. máj 2018

@martinade To je v pohode, na tých mojich čo som včera sem dávala naživo vidím ducha až keď sa na ne pozerám aspoň 3 minúty, aj to sa mi zrejme len krížia oči 😀 Duchov som videla iba na odfotenom teste. Takže zajtra som zvedavá, či niečo budem mať viditeľnejšie.

martinade
2. máj 2018

@katesocka to iste mam aj ja... Inak chlap nič nevidí 😀 zajtra ráno znovu testujem. Ak by som nemala tu OP, tak testujem až niekedy v 13-14dpo alebo až pri meškaní.

dadus_ka
2. máj 2018

@martinade este mam otazku, nahodou nevies ako sa chova krcok pocas anovulacneho cyklus? Lebo ja som ho mala vysoko a makky.