icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
2. máj 2018

@dadus_ka tak v tom som tiez novacik tazko sa mi tiez rozoznava. A polha krcku sa pocas dna meni. Kuk na stranku

https://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdrav...

katesocka
2. máj 2018

@martinade Ja som mužovi ani radšej nepovedala, že testujem, ten by pozeral na ten test a hneď povedal že tam nič nie je. Ja chápem prečo testuješ, to aj ja by som testovala. Som zvedavá, čo zajtra ukáže krv.

martinade
2. máj 2018

@katesocka chlapi sú slepí 😁
Inak aj ja som zvedava ci budem mat zvysenu hcg alebo nie. Sice dnes som čítala ze z krvy az 2-3 dni po uhniezdení vidno zvýšenu hladinu hcg. Takze asi kludne môže byt ze nic neuvidia :(.

katesocka
2. máj 2018

Baby, trochu na odľahčenie, napadlo mi, že vám tu napíšem aké klebety sa o mne a mužovi šíria. Keď som to dopísala všimla som si že to je mega dlhé, tak sa na mňa nehnevajte 😀
Muž robí vo vedľajšej dedine na družstve, dedina menšia ako naša, každý každého pozná. Minulý rok v septembri sme boli na dovolenke, potom bol muž na operácii a potom na PN. Keď prišiel po dvoch alebo troch mesiacoch do roboty, tak sa ho pýtali, či sa nám narodil chlapček alebo dievčatko. Muž nechápal že o čom hovoria. Tak teda podľa nich sme boli na dovolenke aby sme to stihli ešte kým som tehotná a potom bol na PN preto lebo som porodila 😀

A druhá klebietka. Asi pred týždňom mi svokra hovorí, Katka, normálne sa na teba hnevám a som urazená. Vedela som, že si robí srandu, tak sa jej teda pýtam, čo som teda vyviedla. A reku že polka dediny kde bývam hovorí, že v septembri alebo v októbri budeme mať dieťa. Hovorím čožeee? Vysvitlo z toho (ona to už samozrejme vedela) že niekto niekomu povedal, že Gabi bude mať dieťa. Lenže to celé poplietli, lebo tým mysleli ženu, Gabiku (zhodou okolností manželovu rodinu) a nie Gabiho ako Gabriela, môjho muža 😀

Tak aby ste vedeli, pre mňa je september alebo október asi nejaký osudový, aj keď dúfam, že nebudem musieť čakať až do toho budúcoročného a zadarí sa nám aj skôr (vôbec mi nevadí rodiť napr. v januári 😀)

katesocka
2. máj 2018

@martinade Inak ja odjakživa tvrdím, že by som mala byť chlap, slepá som väčšinou aj ja 😀

martinade
2. máj 2018

@katesocka ludia sa nudia 😂 treba ich zavaliť prácou

katesocka
2. máj 2018

@martinade Však toto, to aj ja hovorím, len u nás v dedine sú to väčšinou už také babky, tak tie veľmi prácou už asi zaťažovať nebudeme 😀

tajkazanova
2. máj 2018

https://www.pilulka.sk/test-plodn-lady-tester-s...

Baby skúšali ste ževraj vám to presne ukáže kedy sa treba snažiť

katesocka
2. máj 2018

@tajkazanova Ja som to neskúšala, ale ako pozerám, nie je to moc drahé a je to na viac použití, to aj keby náhodou nebolo presné by mi asi nebolo ľúto dať za to peniaze na vyskúšanie.

tajkazanova
2. máj 2018

@katesocka ja už som objednala vyzeráte lepšie ako testy mne neustále ukazovali jednu čiarku a nemala som stále možnosť namáčať do cik cik testik a toto je aj na sliny a opakovane už som to objednala za 11.5aj s poštou pecička

katesocka
2. máj 2018

@tajkazanova Ja si ovu testy nerobím lebo som lenivá 😀 Tak ak nám to tento cyklus nevyšlo, možno na ten ďalší objednám aj ja. Ďakujem za tip 🙂

martinade
2. máj 2018

@tajkazanova teraz som čítala recenzie. Nemusí to byt zle. Stačí sa naucit čítat zo slín.

8mirka8
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
3. máj 2018

Dnes pokles, reálne ak sa pozriem na situáciu je len min. šanca že zajtra pôjdem s teplotou hore.Test biely, tak asi z toho fakt nič nebude.

updatevani
3. máj 2018

Tak zatial len klesam 🤨

ikonica
3. máj 2018

@updatevani mozno IP 🙂))

0507
3. máj 2018

Ja dnes cakam ms

updatevani
3. máj 2018

@ikonica nebolo by skoro?

ikonica
3. máj 2018

@updatevani 7dpo je v pohode.....

katesocka
3. máj 2018

Ach jo ja som dnes nestihala do roboty lebo som hladala duchov 😂 teplota stale hore, 14dpo som nad 37 mala len raz ked som zacinala byt chora. Na teste vidim ducha volnym okom narozdiel od testu z pred 2 dni, ale nemala by byt ciarka na 14dpo viditelnejsia? Ak teda nejaku vidite 😂 na porovnanie test na lavo z dnes, na pravo z 12dpo.

katesocka
3. máj 2018

Ako pozeram tu na tych fotkach nevidim nic 🤔 nestihala som fotit pri dennom svetle.

updatevani
3. máj 2018

@katesocka ja vidim ja viiiiidim na tej foto kde je len jeden test

dadulik6
3. máj 2018

@katesocka ja tam slabu ciarku vidiiim drzim palce nech silnie 🙂

updatevani
3. máj 2018

@ikonica no uvidime neskor 🙂 skusim 10dpo testnut?

fany051081
3. máj 2018

@katesocka aj ja vidím, aj na jednej aj na druhej foto, držím palce 😉

myjusiatko
3. máj 2018

@katesocka vyzera, ze je to tam. 🙂 drzim palce

katesocka
3. máj 2018

@updatevani @dadulik6 @fany051081 dakujem vam velmi pekne 😊 moj fakt prvy viditelny duch 😎 len sa mi zda slaby na 14dpo 🤔

katesocka
3. máj 2018

@myjusiatko dakujem velmi pekne 😊