icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

hope40
3. máj 2018

@katesocka ja vidim😍 niekde som sa docitala ze ak graf neukaze ip a teplota stale hore tak zvicajne testik ukaze as p.o. tych 14dpo ale je to tam tesim sa s tebou 😘 vedela som to 😘

katesocka
3. máj 2018

@hope40 to vazne? No to by bolo super keby to bolo tak. Dakujem velmi pekne 😘

alison11
3. máj 2018

@katesocka Super tie klebety 😀 o mne a mužovi počas dvorenia každý rok klebetili že čakáme dieťa :-/ a to som ešte na strednú chodila a v čase keď mi prepážku nosa operovali si vymysleli že som si dala vziať ☹ proste kelbety vedia byť žiaľ aj kruté :-/.A pritom sa nám nedarilo vyše 3 rokov otehtoenieť vôbec kým sa prvý podaril.Nuž ale už to mám za sebou a ty neboj za pár dní budeš mať // a aj z hcg v krvi pozitívne výsledky 🙂

katesocka
3. máj 2018

@alison11 o nas kratko po svadbe hovorili ze sme sa uz aj rozviedli lebo ma nevideli vonku v dedine 😂

kufea
3. máj 2018

@katesocka prvykrat tiež niečo vidím ;)

0507
3. máj 2018

@katesocka parada 🙂

ikonica
3. máj 2018

@katesocka jupiiii tesim sa s tebou 🙂)))

ikonica
3. máj 2018

@alilka babula ako ste na tom?

katesocka
3. máj 2018

@kufea @0507 @ikonica este stale tomu neverim 😊 zajtra skusim mamatest a podla toho rozhodnem, ake testy kupit na vikend. Co odporucate?

ikonica
3. máj 2018

@katesocka tak ja som za mamatest ;)

katesocka
3. máj 2018

@ikonica super nasla som v Bratislave jednu lekaren kde ho maju priamo na predajni tak rano tam zbehnem. Dakujem 😊

alison11
3. máj 2018

@katesocka Ja kupujem testy aj ovulačné a aj hcg u laurtitkatesty má super cenu a mne zatiaľ vždy presne ukázali ani raz neklamali.A sú fakt v dobrej kvalite one step

alison11
3. máj 2018

@katesocka Vau vidím aj ja čiaročku držím palce tak nech silnie 🙂

katesocka
3. máj 2018

@alison11 aj ja som uz od nej mala testy no ja teraz chcem uz teraz na vikend a to by mi asi nedosli. A dakujem dufam veru ze bude silniet 😊

alison11
3. máj 2018

@katesocka Mne zvyka po platbe hneď vten deň 1tr poslať tak mávam na druhý deň väčšinou doma už. Ale jasné v lekárni máš hneď 🙂

katesocka
3. máj 2018

@alison11 a navyse co citam tak kocky su z mamatestom spokojne tak kupim ten 😊

katesocka
3. máj 2018

@martinade a ides dnes aj na krv pre istotu?

fany051081
3. máj 2018

@katesocka každá žena to má inak, hcg ti môže pomaličky stúpať, ja v prvom tehotenstve som po týždňovom meškaní menštruácie mala slabučku čiarku, čiže ozaj je to individuálne, no verím, že ti to bude každým dňom silnieť 🙂

katesocka
3. máj 2018

@fany051081 bodaj by si mala pravdu, nechce sa mi tomu vobec zatial verit 😊

martinade
3. máj 2018

@katesocka vidím aj ja🙂 gratulujem nech teplota neklesa a testik silnie

katesocka
3. máj 2018

@martinade dakujem 😊 ides dnes ba tu krv pre istotu?

martinade
3. máj 2018

@katesocka áno, prave som sa vratila z odberu. Poobede / ku večeru mam volať pre vysledky. Ale dnes mi spadla teplota, tak to nevidím nijak pozitívne - iba ak z ázrakom 😁

ladylili
3. máj 2018

6dpo a spinenie 🙂 nechcem si nahovarat ale mala som rovnako pri mqlom🙂

katesocka
3. máj 2018

@martinade potom aj tak daj vediet, som zvedava 😊

alilka
3. máj 2018

@ikonica ahoj..nijako dokopy..nezačala som stimulovať..nastúpila som.z PN do práce a vôbec sa mi do toho nechce ísť.. predstaviť si ten stres a to psychické vypätie opäť..nieeee...🤔🤔 A ty ako?

rula
3. máj 2018

@katesocka juujuuj tesim sa na dalsie testy, blahozelam a setri sa, nech sa babo udrzi, si tehu, tak na to pamataj.

katesocka
3. máj 2018

@rula dakujem velmi pekne, ja sa stale trochu obavam, ci to nie je len duch co zevraj robi tento test

ikonica
3. máj 2018

@alilka tak si daj chvilku pauzu ked to tak citis ;) ja v podstate cakam v napati na kontrolu 17.5.... Nic nove nemam... Rano ma statocne nadrapuje, som unavena...

alilka
3. máj 2018

@ikonica veď som si aj dala..ale tak musím u azit ako to urobiť aby som to stihla do toho polroka. Nijako raz mi to nevychádza 🤔 držím prsty nech je všetko Okey 😁

majuskabobi
3. máj 2018

Uz bola ovulka? Testy boli najtmavsie 14dc, ale nie tak ako by mali byt