icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

fany051081
3. máj 2018

@katesocka no teda tu ho vidno viac 😍 ale aj ráno som videla

ceklis
3. máj 2018

@katesocka ✊🏻✊🏻✊🏻

katesocka
3. máj 2018

@fany051081 no asi preto lebo je uschnutý úplne ale zároveň aj po limite 🙂

updatevani
3. máj 2018

@katesocka ja by som zo uz nazvala slaba ciarka 🙂..gratulka tesim sa ze to vyslo! 🙂

katesocka
3. máj 2018

@updatevani Ale je to po limite, ranný test fotený večer, tak uvidíme aký bude test ráno 🙂

katesocka
3. máj 2018

@updatevani a samozrejme ďakujem, ja sa radšej ešte neteším 😀

fany051081
4. máj 2018

@katesocka @alison11 u mňa je už test zbytočný :/ teplota klesla čiže očakávam menzes

katesocka
4. máj 2018

@fany051081 juuuj ale vsak mozno este zajtra stupne 😊

katesocka
4. máj 2018

Dievcata, zeby vazne? 😍

updatevani
4. máj 2018

Tento cyklus sa asi k 37 nedostanem 😁

111michaela111
4. máj 2018

Ahojte 🙂 viete mi poradiť? Je ešte šanca na ovu aj keď pregnyl mi bol pichnutý na 13 DC? Bolesti som mala najväčšie na 13 a 14 DC večer vždy

ikonica
4. máj 2018

@updatevani ale aj tak grafik vyzera dobre ;)

ikonica
4. máj 2018

@katesocka yes yes yeeees

updatevani
4. máj 2018

@ikonica dakujem no uvidime o 4-5 dniiii ci ms dorazi alebo nie 😉

ikonica
4. máj 2018

@katesocka nechce mi tu pridat toho oslavujuceho smajla tak si domysli konfety atd :D teraz uz len cakat kolko ich je :D

ikonica
4. máj 2018

@updatevani nastav sa tak ze nedojde :D

0507
4. máj 2018

@ikonica
@katesocka haha...zeby sme zahajili tipovacku na pocet? 😃

updatevani
4. máj 2018

@ikonica 😀 ale FF mi predhodilo ms az na 31dc nechapem preco :D

updatevani
4. máj 2018

@katesocka gratulka 🙂 ....a ja som zvedava kolko pocetny babyboom nam tu odstartujes 🙂👏

ikonica
4. máj 2018

@0507 ja myslim, ze bude jedno 🙂

0507
4. máj 2018

@ikonica preco tak myslis?

fany051081
4. máj 2018

@katesocka blahoželám 😍😍😍

janedoe
4. máj 2018

@katesocka vyzer to, ze vazne 😊 gratulujem a nech sa bubak/ci drzia ako kliest 😊

katesocka
4. máj 2018

@ikonica @0507 @updatevani @fany051081 @janedoe dakujem vam kocky velmi pekne 😍 stale si to neuvefomujem, dufam ze budu silniet. A jeziiiis baby nestraste, uplne nam postaci 1 babatko, no mozno este 2, pevne verim, ze ich nebude viac (nie v zlom, len by to bolo fakt nebezpecne pre mna aj pre babatka)

ikonica
4. máj 2018

@0507 staci ne? :D na zaciatok... Nechcem ju znicit :D akoze ja jej doprajem aj 5 ale myslim ze jedno bude akurat :D ty kolko tipujes?

katesocka
4. máj 2018

@ikonica boze nieeee muz uz 2 tyzdne hovori o tom ze cakame 5. Aj dnes rano, prvy krat som mu ukazala test a on ze on nevie co to znamena. Hovorim ze no vyzera to tak ze som tehotna. A jemu zasvietili oci a hned ze patorcata 😍😁

updatevani
4. máj 2018

@katesocka kedy sa chystas potom ku gyn ? 🙂 oficialne uz si v meskani ci este nie?

katesocka
4. máj 2018

@updatevani az v meskani. Gynekolog mi od zaciatku ako vedel ze sa snazime hovoril ze pockat tyzden na meskanie, potom spravit test, potom volat. A daju termin na cca 8. tyzden od poslednwj menstruacie. Takze mam este cas 😊

chmurkaxy
4. máj 2018

caute baby ,ja dnes takto. Ale sme na výlete a veľa turistikujeme a včera som 5,5 hodky letela,takže totálne netuším,ako to čo ovplyvnilo.

0507
4. máj 2018

@ikonica ja by som jej 2 dopriala 🙂