icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
4. máj 2018

@chmurkaxy nooo vyzera to dobre, kedy (ne)mas mat ms?

ceklis
4. máj 2018

@111michaela111 po pregnyle by mala nastať ovu po 36hodinaxh. Kedy si si to presne pichla? Možno až zajtra bude nárast teploty a dnes je ovu, meraj ďalej a dnes určite dajte tutu mutu

katesocka
4. máj 2018

@0507 jej ty si zlata, nech mame na supu poriesene naraz 2 😊

111michaela111
4. máj 2018

@ceklis pichal mi to doktor cca o 13:30...mala som dva foliky...jeden 24mm a druhý 21mm...a take bolesti, že som si myslela, že už praskli...tak dúfam, že zajtra ta teplota stupne teda...lebo bolesť už prešla len občas take mravcanie cítim ako keby

0507
4. máj 2018

@katesocka ved prave...odbijes si to naraz 🙂

katesocka
4. máj 2018

@0507 inak tomu by som sa nebranila, aj ked 1 na zaciazok staci 😎😁

0507
4. máj 2018

@katesocka tomu ver, hlavne keby si mala doma takeho nezmara ako mam ja 🙂

katesocka
4. máj 2018

@0507 ja verim za bude po nas, my sme boli obidvaja taky kludny. Ale zase, zakkon schvalnosti a bude opak 😊 ale mne nevadi, hlavne ze bude 😊

lusyc
4. máj 2018

Ahojte baby. Sledujem vás, uz ste v grafoch profíčky. Prosím vás, co si myslíte o tomto grafe. Zacala som merat po odstavení, lebo prve sa nam tri roky nedarilo pri PCO a anovulacnych cykloch. Nakoniec sa samo podarilo. Uz by som si priala súrodenca pre moju malu raketku. Nedokazem rano merat v ten isty cas, meriam, ked sa dieťa zobudí. Ďakujem.

tuqanqa
4. máj 2018

@katesocka tichucko gratulujem

katesocka
4. máj 2018

@tuqanqa dakujem 😊

fany051081
4. máj 2018

@katesocka myslíš, že ešte môže stúpnuť? robila som si nakoniec test no je negatívny ...

katesocka
4. máj 2018

@fany051081 teoreticky moze, nemas ju este pod ciarou 😊

myjusiatko
4. máj 2018

@lusyc kedze nemozes merat kazdy den v rovnaky cas, nevadi, len zapisuj dobre casy a urcite v tomto pripade sleduj hlien. Odporucam taktiez investiciu do bazalneho teplomera. Ovu bola 27.4. Podla teplot. Mozno 26.4. Podla hlienu.

fany051081
4. máj 2018

@katesocka ďakujem nádej zomiera posledná ako sa hovorí 🙂

katesocka
4. máj 2018

@fany051081 presne tak 😊

lusyc
4. máj 2018

@myjusiatko ďakujem

lusyc
4. máj 2018

@myjusiatko poobzeram sa po teplomere a hlien si tiez skusim poctivejsie značiť.

alison11
4. máj 2018

@martinade Ja sa v hcg z krvi nevyznám mne ho nebrávali na začiatku vôbec až okolo 8-9tt pri synoch a teraz mi nestihli vôbec krv vziať na hcg.
@katesocka Vôbec nie si otravná 🙂 Plne ťa chápem,my ženy sme také musíme sa ubezpečiť či silnejú // 🙂

katesocka
4. máj 2018

@alison11 no uz sa vidim ako budem odteraz testovat kazdy den 😁 aj ked naj je kazde 2 dni

alison11
4. máj 2018

@fany051081 Ahoj tak ako dnes? Držím palce.

alison11
4. máj 2018

@katesocka Poznám to držím palčeky aby silnela druhá čiarka hoc na tom čo si dnes dala zretelne pekne vidieť 🙂

katesocka
4. máj 2018

@alison11 dakujem velmi pekne 😊

fany051081
4. máj 2018

@alison11 teplota klesla dala som aj graf a test negatívny...

alison11
4. máj 2018

@fany051081je mi to ľúto,držím palce do ďalšieho cyklu.Neboj raz sa vám podarí,keď tu bude jeho čas.
@katesocka Nuž podľa testov zo dňa na deň zretelne silnejú // u teba min. 2 tam iste budú 🙂

alison11
4. máj 2018

@fany051081 Tak to mi je ľúto,držím palce do ďalšieho kola.

katesocka
4. máj 2018

@alison11 akurat vcera som si o tomto hladala info, zevraj sa neda urcit na zaklade inzezity ciarok ani na zaklade toho ako rychlo tmavnu ci caka zena viac babatiek. Prekvapivo ani ked je zobrana krva hcg je vysoke neznamena automaticky ze zena caka viac babatiek. To ja len pre zaujimavost lebo tiez som si myslela ze to mozno urcit podla toho

alison11
4. máj 2018

@katesocka Vau no to som nevedela,mne pomaly stúpalo pri všetkých...

katesocka
4. máj 2018

@alison11 no vela kociek v tej teme pisalo ze mali napr. hacg uplne vysoke skoro a aj tak cakali jedno. Jediny sposob urcenia poctu je ultrazvuk 😊 inak dobre sa mi pise ked som si o tom nieco nasla co? 😂 ale tak clovek sa kazdu chvilu nieco uci 😊 a u mna este ber ze vcera som robila iny test, zajtra budem mat ciarku mozno rovnaku ako dnes 😊

alison11
4. máj 2018

@katesocka Tak hej záleží aj od značky testou jasné. Nuž človek sa celý život učí.