icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
4. máj 2018

Ahojte, ja som už z toho somár. Môže byť pozitívny ovu test 3 dní za sebou pozitívny? Je to rovnaká značka.
Teplota je dnes tiež rovnaká. Nie je to nejaká somarina?

alison11
4. máj 2018

@dracik07 Možné je že máš anovulačný cyklus a máš z folíkov cystičky ktoré nechcú prasknúť a preto lh testy zachytávajú lh hormón ktorý zodpovedá za zrenie folíkov,len proste sa tie vajíčka ešte neuvolnili.

tajkazanova
4. máj 2018

Už ho mám večer skúsim testnut a zaznamovat si to

fany051081
4. máj 2018

@alison11 ďakujem 😊

katusikkk
4. máj 2018

@dracik07
Vcera a pred vcerom neboli testy pozitivne.
Kontrolna ciarka bola slabsia.Pozit.vyzera az dnes.Skus testnut este vecer.

sevcikovaanna
4. máj 2018

Baby teplota je stale 2dni rovnaka 36,5 ...spinila som pred 3 dnami a dnes som si zo srandy urobila test a je tam duch ...ms by mala prist 14.5 a beriem duphaston...
Je to normalne?

katusikkk
4. máj 2018

@sevcikovaanna
Spinenie bola ovulka,kedze do ms mas este 10 dni.Presne to vychadza.
Neviem ci duphasol,ale niektore lieky ukazuju duhu ciarku.Mne pri progesterone tiez ukazalo dusika.
Inak mna by nenapadlo hned po ovu testovat 😀
Nemas take tie Anglicke ci ake testy?Ten aj moj priatel ked ocikal,tak mal ducha 😕

8mirka8
4. máj 2018

@katesocka moc moc gratulujem 😍😊😊😊 nech ti všetko dopadne len najlepšie 🤗

katesocka
4. máj 2018

@8mirka8 ďakujem veľmi pekne 🙂

tajkazanova
4. máj 2018

Baby je to pecka fest rozdielne výsledky pri slinách a pri vnútornom hliene ale rovnako negatívne už sa teším keď budú pozitívne

chmurkaxy
5. máj 2018

Baby, to čo? akože, odturistikovala som si nohy a mali sme ešte aj večer tututu, ale až tak ?

chmurkaxy
5. máj 2018

aha,a ešte info,mávam 32-33 dňové cykly, ovu mávam takto neskoro. Čiže v pondelok utorok asi. Mám problém so štítnou a častými biochem tehu a teraz sme na Islande, čiže aj veľa chodím,aj inak spim (aj 2 hodinový posun tu je).

updatevani
5. máj 2018

Nerozumiem teplotam 🤷ale myslim ze ani tento cyklus //nebudu...

rula
5. máj 2018

@chmurkaxy a ja som neni na Islande a tiez mi teplota spadla 😂😂😂😂 a tiez mam euthyrox 50 . tak sme v tom spolu. nezufaj, dobre bude. pekne si to tam uzi a nemeraj, vypni. 😘

izy1661
5. máj 2018

@katesocka moja ja ti zo srdiečka strašne moc moc gratulujem <3 Nech // silnejú a máš max 2 ako si prajes 🙂

katesocka
5. máj 2018

@izy1661 jeeej ďakujem veľmi pekne 🙂 tebe začal nový cyklus?

izy1661
5. máj 2018

@katesocka ja ani neviem popravde. Ms som mala jednodňovú, a lf som mala kratšiu než mávam, takže celé divne. Ale asi nový cyklus, pravda 🙂

katesocka
5. máj 2018

@izy1661 A bola to určite ms keď bola iba jeden deň? Meriaš si už zase teplotu?

izy1661
5. máj 2018

@katesocka nie nemeriam , ms síce trvala len 1 deň, ale spinenie som mala 2 dni pred aj po :/

katesocka
5. máj 2018

@izy1661 Mohla si pre istotu vyskúšať test. To špinenie by nevadilo. Čo ty vieš, keď nemávaš bežne ms 1 deň, no ja by som už skúsila test na tvojom mieste 🙂

dadus_ka
5. máj 2018

Co myslite bola ovulka? :/

dorotajedna
5. máj 2018

@tajkazanova co to je prosim ta?

archanjel008
5. máj 2018

co poviete kedy bola ovulacia

hope40
5. máj 2018

@archanjel008 dost tazko sa mi cita tvoj graf vela prazdnych kruzkov a malo info. Ten zoskok a vyskok na 14dc vyzera na ovulku ale nie su tam zaznamy 😊

archanjel008
5. máj 2018

@hope 40 dakujrm 🙂

katesocka
6. máj 2018

Dnes 30dc, 17dpo a oficialne 1. den meskania menstruacie. Teplota hore stale a myslim ze test je tmavsi ako pred 2 dnami, aj ked som uz cakala silnejsiu ciarku 😊

ceklis
6. máj 2018

@katesocka krásna je aj keď si čakala tmavšiu ❤️👍🏻 Hlavne že je tmavšia. Mooooc držím palce nech je všetko v najlepšom poriadku. Ja už nádej neočakávam tento mesiac 😔

tajkazanova
6. máj 2018

@dorotajedna taký mikroskop na zistenie ovu zo slín alebo vytoku

updatevani
6. máj 2018

Dnes 🙂

chmurkaxy
6. máj 2018

ahojte,dnes takto. podľa ff je termín ms zajtra.