icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rula
6. máj 2018

@ceklis pfuuu... no, verila som, ze si v tom...ach...my mame dnes 1
vyrocie , tiez sa zazrak nekona a 9 ,DPO test biely. nevadi, stretneme sa vo FC.

chmurkaxy
6. máj 2018

@katesocka wow! perfektne stmavla! moc moc drzim paste!

rula
6. máj 2018

@chmurkaxy oooo toto opovaz zajtra pokazit 😂🙏

rula
6. máj 2018

@katesocka drz sa, setri sa, velka gratulacia.

ceklis
6. máj 2018

@rula nooo 🤷🏼‍♀️ Asi by to bolo moc jednoduche aby to takto “z rýchlika” vyšlo hneď na prvý krát. 😔 nevadí, asi na chvíľku odložím aj teplomer aj testy a vypnem. Mooooc držím palce nech to vyjde a nájdeš si čoskoro // ✊🏻✊🏻✊🏻❤️

rula
6. máj 2018

@ceklis no.... ja som verila, ze to das aj z rychlika, tak som sa tesila s Tebou... aj ja musim mat vsetko ,,vydrete,, vzdy dostanem, co chcem, ale velmi, velmi si to musim odobetovat, castokrat sa sebazapriet. V maji bude co sa snazime 3 roky. Kazdy mesiac sklamanie a tento cyklus...dnes 88 DC... mavala som 26

chmurkaxy
6. máj 2018

@rula strašne ti držím päste! my máme maleho tak,že to bol cyklus 3 roky a 3 mesiace,odkedy sme sa začali snažiť. už to je bliiiiizko. Po ňom sa snažíme už 5 rokov :(

rula
6. máj 2018

@ceklis no... nic... urobim bryndzovu pomazanku, peciem krkovicku s knedlou akapustou, poriadne sa napraskame, muz ma vyhliadnute take dovezene auto, na behanie po meste, tak pojdeme na vylet a mozno ho kupime.

rula
6. máj 2018

@chmurkaxy ano, blizko, ja verim, ze pod stromcekom bude tehu knizka.

katesocka
6. máj 2018

@ceklis ďakujem a zároveň mi je ľúto, ale ešte si pod čiaru neklesla, uvidím čo ti povedia zajtra na krvi. Daj potom vedieť keď ti to nevadí 🙂

katesocka
6. máj 2018

@chmurkaxy @rula ďakujem veľmi pekne 🙂

domci1203
6. máj 2018

@katesocka jeeeej gratulujem 🤗😘❤️nech čiarka silnie aj ďalej a všetko je v poriadku 🙂 držím palce aj naďalej 🙂

katesocka
6. máj 2018

@domci1203 ďakujem veľmi pekne, dúfam veru, že všetko bude v poriadku 🙂

lily183
6. máj 2018

@rula Ahooj, citam, ze mate 1.vyrocie dnes, aj my maame s muzom, ma to normalne potesilo, tiez som dufala, ze testik bude darcek, no zrejme sa mi posunula ovulacia, tak som ani nerobila :(

lily183
6. máj 2018

@katesocka veeelmi gratulujem, setri sa, oddychni si a uzivaj si 😊

katesocka
6. máj 2018

@lily183 ďakujem veľmi pekne 🙂

hope40
6. máj 2018

@rula my mame 27.maja 1vyrocie a vcera bola ovulka tak do vtedy by som chcela najst 2/ ako darcek ale boooze ktovie 😐

rula
6. máj 2018

@lily183 jeeej tak to je super, my nakoniec nikam nejdeme, lebo pridu nase krstne deti , juuuj, tesim sa, byvaju na Orave, sme si vzacni.

rula
6. máj 2018

@hope40 velmi Ti zelam, aby si mu mohla dat pozitivny digi... to bude najkrajsi darcek

alison11
6. máj 2018

@hope40 Veľmi Vám držím palčeky aby sa podaril darček a všetko bolo ok tento krát 🙂.

updatevani
6. máj 2018

@hope40 my 28.5 druhe 😊

updatevani
6. máj 2018

Chcem sa vas spytat tych co pouzivaju dlhsie ff.. preratava aj vam ms ?...lebo podla cyklu by som ju mala dostat v stredu a podla ff az v sobotu po vyznaceni ovu posunulo mi aj ms v appke...je aj v tomto +- presna appka?....lebo mozno by som utorok podla toho aka bude teplota testla...ak nie pockam do piatku 😂 ...aj ked na ziadne tehu sa necitim..

dracik07
6. máj 2018

Ahojte, bola už ovu a ak áno kedy. Som z toho jeleň

ikonica
6. máj 2018

@updatevani mozno ti dalo podla lf z min cyklu

updatevani
6. máj 2018

@ikonica hmm mozno uvidime teda v stredu a potom v sobotu🤔

ikonica
6. máj 2018

@updatevani drzim palce 🙂

updatevani
6. máj 2018

@ikonica dakujem 🤗

myjusiatko
6. máj 2018

@updatevani ms ti dava podla lf. Takze ked bola ovu neskor, bude logicky aj ms.

hope40
6. máj 2018

@updatevani ano preratava podla vyznacenej ovulacii 😊

hope40
6. máj 2018

@alison11 dakujem ti moc ❤ aj tebe mooooc prajem vsetko dobre😍