icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. máj 2018

Ten gynex a vitex ma neco do seba ;)

0507
7. máj 2018

@updatevani krasa 🙂

dracik07
7. máj 2018

Ahojte, dá sa vo ff nastaviť kolko dpo som a odpočítavanie do ms?

dracik07
7. máj 2018

@updatevani krásny testik, gratulujeeeeem a nech pekne ciarocka silnie ✊✊✊🍀

dracik07
7. máj 2018

A u mňa dnes takto

0507
7. máj 2018

Baby, ako beriete vitex?

ikonica
7. máj 2018

@0507 ja aj update sme brali 3x7 kvapiek denne 3 tyzdne... A k tomu ja som brala jeden cyklus mastodynon samostatne bez gynexu a druhy vitazny cyklus som brala gynex + vitex 2x400mg denne... Update brala jeden mesiac agnucaston a dalsi agnucaston a gynex dokopy ;)

0507
7. máj 2018

@ikonica no ja som nasla, ze odporucana davka vitexu je 1 kapsula denne...cize ty si brala 2? A to po cely cyklus?

8mirka8
7. máj 2018

@ikonica Ahoj, prosím ťa, čítam, že GYNEX si brala 3x denne 7 kvapiek....ja som ho začala užívať 1x denne 7 kvapiek spolu s VITEXom 1x500mg + kyselina listová + zinok.....
Tak asi zvýšim dávku toho gynexu, či ? ....asi to bude minimálna dávka 1x denne....

ikonica
7. máj 2018

@0507 ja mam od swansonu a tam je davkovanie 2x1.... Po cely cyklus...

ikonica
7. máj 2018

@8mirka8 ja som dala hned od zaciatku max davku 3xdenne 7 kvapiek + vitex 2x400mg + ine vitaminy ako zinok, pyridoxin, b komplex, femibion, ked mi napadlo, nie kazdy den...

0507
7. máj 2018

@ikonica jasne, ja som objednala od kiwu wuki...tam sa uvadza 1x500mg denne...ok, dik...snad to uz zaberie, beriem aj gynex a listovku

updatevani
7. máj 2018

@domci1203 dakujem 🤗

updatevani
7. máj 2018

@ikonica 😀😀 dakujem za tehu bacilky 😍😘 dobre si pribalila do balicka

updatevani
7. máj 2018

@0507 ja som ho brala kazdy den ..teda ja agnucaston 1 tabletku denne

updatevani
7. máj 2018

@ikonica no ved ak to bude ok mam na predaj gynex a cele balenie agnucastonu...ozaj brat este agnucaston zo stareho balenia mam 3 tabletky tak dobrat?

katesocka
7. máj 2018

@updatevani gratulujem ❤ krasny graf a este krajsi test, nech ciarky silneju a dufam ze sa bidime v januarovkach 😊

updatevani
7. máj 2018

@katesocka dakujem snad bude vsetko ok trosku maam sa bojim 🤨

ikonica
7. máj 2018

@updatevani neni za co ;)

ikonica
7. máj 2018

@updatevani tak si vyhladni snazilku a posli bacily dalej :D asi uz neber agn.... Neviem... Vsak vies ze ja som brala nejaky cas aj po duchovi... Ale rozhodnut sa musis sama....

katesocka
7. máj 2018

@updatevani musis verit ze bude vsetko ok, aj ked chapem ze sa trochu bojis. Ja sa bojim takisto. Ale jednoducho bude vsetko v poriadku a hotovo 😊

updatevani
7. máj 2018

@ikonica musim musim pohladat nejaku a poslat jej tehu balicek s tehu bacilmi :D ... asi ho nebudem brat uz viac 🙂 ...

updatevani
7. máj 2018

@katesocka dakujem za podporu 🙂 som zvedava ako bude silniet test 🙂

katesocka
7. máj 2018

@updatevani kedy robis dalsi?

8mirka8
7. máj 2018

@ikonica oky 🙂 ďakujem, tak vyskúšam aj ja 3x denne 7 kvapiek + spolu s ostatnými doplnkami

updatevani
7. máj 2018

@katesocka no to je otazka :D neviem naradsej by som sla pre overenie testnut teraz znovu :D ...ale tak stredu urcite to bude den ms a potom v sobotu 🙂...mimochodom :D teraz som si na cele leto naobjednavala oblecenie od januara som caka ze nic nekupujem co ked sa podari..a pred tyzdnom som sa uz vykaslala na cakanie a objednala si

ikonica
7. máj 2018

@8mirka8 skus... Ja som akurat v ten mesiac sla na prvu konzultaciu do centra a mala som na jednom vajecniku 16 a 14 mm foliky a na druhom 16 mm... Tak celkom pekna uroda :D

alison11
7. máj 2018

@updatevani Gratulujem a nech čiarka silnie 🙂

updatevani
7. máj 2018

@alison11 dakujem velmi pekne ❤

katesocka
7. máj 2018

@updatevani a vsak v stredu uz bude pekne vidiet 😊 ja testujem uz len zajtra a potom v sobotu. Inak s tym oblecenim som rovnako, minuly tyzden som si po 100 rokoch kupila 2 saty a suknu co ja si take ani nekupujem 😊 ale nevadi, to sa nepokazi a radsej odlozime to oblecenie na dalsi rok, nie? 😎