icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
8. máj 2018

@katesocka to praveze neviem :D prelustrujem googl ...

katesocka
8. máj 2018

@updatevani no mne sa zdá že som niečo také kdesi počula/čítala. Googluj googluj, ja to robievam tiež 😀

ikonica
8. máj 2018

@updatevani no.. iunita poklesla tak sa kadeco nalepi...ja uz som presla nadchu ci co to bolo, doteraz mam z toho hlieny, ktore nie a nie odist.... tak len pekne pod perinku, caj a nejake vitaminy.....

updatevani
8. máj 2018

@ikonica hej ved lezim este k tomu vsetkemu mi je neskutocna zima...inak beries dalej vitaminy magnezium, zinok, b,d,c,e? ci toto si uz vysadila?

ikonica
8. máj 2018

@updatevani beriem uz len kys. listovu a sporadicky zinok, cecko a take tie mama vitaminy z dm...

ikonica
8. máj 2018

@updatevani listovku mam active folic od generiky.. mala by byt nejako lepsie vstrebatelna, snazim sa 2xdenne alebo dam jednu tuto a k tomu ten mamavitamin.... nie naraz, ale pocas dna si to rozdelim..

ikonica
8. máj 2018

@updatevani zacinam aj ja hrdlo citit.. asi ten vcerajsi nanuk :( ale do bude z tych hlienov po nadche... neskutocne ako sa ich neda zbavit, stale tam su a tuhe jak lepidlo.. pardon za podrobnosti....

alison11
8. máj 2018

@ikonica mne na to zvyklo zabrať Sinupret tabletky sú aj kvapky skús sa spítať čo by si mohla počas tehtoenstva brať nato v lekárni Ti poradia.

updatevani
8. máj 2018

@ikonica v pohode ja som tiez zahlienena citim...a ja mam este od prveho tehu ladeevita co mi dal gyn nedobrate a su v zaruke este tak teoreticky by som mohla brat tie...

alison11
8. máj 2018

@updatevani Tak máš potom angínu daj si pozor na horúčky veľa tekutín pi,ja som mávala angíny tiež v lete z peľov odkedy sa dávam očkovať proti chrípke nemávam vôbec angíny.Počas tehtoenstva sa nesmie očkovať ani proti chrípke ja som mala druhé tehtoenstvo tak :-/ že ma nemohli očkovať v 4 mesiaci a tak ma angína chytila v zime :-/.

ikonica
8. máj 2018

no asi to budem musiet riesit lebo kaslem jak stary hrnkec, asi mi tie hlieny zisli na priedusky :( ach joooooo toto nepotrebujem teraz..... a v noci sa zas slepak ozyval :(

updatevani
8. máj 2018

@alison11 no dobre super,...ale paralen si asi budem musiet dat lebo strasne zima mi je a lica rozpalene mam, horucku som si merala a zatial ju nemam ....a caje bylinkove v tehu sa nesmu pit tiez co?
@ikonica no vyborne ty len dnes lez nic nerob ...

alison11
8. máj 2018

@updatevani Veru na bylinkovým čajom sa radšej vyhýbaj,skôr si daj ovocný z citrónovou šťavou,prípadne bazový si sprav teraz kvitne ten by nemal škodiť,taký čaj aj deťom dávajú pri boľavom hrdle a kašli.A med môžeš tiež.

updatevani
8. máj 2018

@alison11 dala som cierny s citronom a polku paralenu, budem musiet zajst k rodicom v okoli maju tak si nazberam ...ale dnes mozem akurat lezat...

ikonica
8. máj 2018

@updatevani no... ved ani vencit som nesla.. isiel mm... dnes musim nejake papiere porobit ale to az poobede..... inac dnes zatial mozem jest.. som zvedava do kedy... asi skocime do pohotovost. lekarne pre nieco na to hrdlo a kasel.... asi stopkasel je aj pre tehule...

katesocka
8. máj 2018

@updatevani @ikonica Prajem čo najrýchlejšie uzdravenie.

alison11
8. máj 2018

@updatevani odychuj a skoré uzdravenie prajem nejaké pastilky nemáš doma na hrdlo?

updatevani
8. máj 2018

@katesocka dakujem 🙂

updatevani
8. máj 2018

@ikonica oo super ze je ti este stale dobre, len jedz kym sa daaa 🙂

updatevani
8. máj 2018

@alison11 dakujem, a nie nic nemam ja som stale brala teathree olej to mi hned zabralo, ale kedze to je na baze bylin tak toto radsej neberiem ....

ikonica
8. máj 2018

@katesocka dakujem

ikonica
8. máj 2018

@updatevani a a!o si to brala? normalne si nakvapkala a vypila ci nejake tobolky? kebyze niesom tehu, supnem si kolostrum... ale citam, ze v tehu by sa nemalo....

ikonica
8. máj 2018

kdesi som citala ze septilen sa moze v tehu, tak asi toto sikupim...

alison11
8. máj 2018

@updatevani Rozumiem a C vitamín? Ja beriem Hlivu ustricovú tá je aj na liečenie ľahších zápalov super ja ju mám z probiotikami kvôli tráveniu si dávam.Ale ináč mi je fajn aj na akné,či ženské zápaly tieto ťažkosti mám len keď ho enberiem a je od terezia vhodné aj pre tehulky.

updatevani
8. máj 2018

@ikonica vies co na lyzicku som dala trosku cukru a nan nakvapkala olej zapila som vodou, trikrat do dna som to brala, ale vies co mam tymianovy krem tak asi aspon hrdlo nim potriem...

updatevani
8. máj 2018

@alison11 vitamin C mam uz som ho brala 🙂, jedine ze si ju kupim tiez ...dakujem... a rozmyslam co este mozem ale tak do lekarne sa dostanem aj tak najskor zajtra...

alison11
8. máj 2018

@updatevani v lekárni Ti iste poradia,odychuj a veľa pi,aby si nemala horúčky,horúčky sú v tehotenstve nebezpečné.

updatevani
8. máj 2018

@alison11 dakujem za rady 🙂 isto doplnam tekutiny...vies co ze mne ani jest z toho hrdla nechuti ...ale asi nieco by som mala...

alison11
8. máj 2018

@updatevani Viem že je to takto ťažké hltať,a džúsi? aj vtých je nejaká energia prípadne ovocie jedz aspoň niečo čo ľahko ide dolu.

updatevani
8. máj 2018

@alison11 akoze vobec nemam chut na jedlo ale uvazujem ze si dam zemiakovu kasu 😊...mam aj krce v podbrusku ako pri ms 🤨...