icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

topasitta
9. máj 2018

@updatevani mam pred tym respekt 🙈 po takmer 2 rokoch snazenia ... myslim, ze lutealku mam okolo 12 dni (je mi tazko urcit presne ovu, toto je asi prvy poctivejsie merany cyklus). Tak este par dni chcem pockat, ci ju nepredlzila nahodou laparka.

katesocka
9. máj 2018

@updatevani verim ti ale to ubehne uvidis 😊 ja pojdem asi az v 8tt takze sa este nacakam

myjusiatko
9. máj 2018

@dracik07 tak ja to len z teploty obcas tazko vyhodnotim a to iste aj ff. On berie teplotu aj hlien.

updatevani
9. máj 2018

@katesocka ja som bola na wc teraz a mala som vo vytoku spinenie 😪 sice uplne jemne ...tak neviem ze co, ci neist predsa skor

katesocka
9. máj 2018

@updatevani no tak potom pre istotu chod, nech ti aspon krv zoberu a ked tak ti pre istotu daju nieco kvoli spineniu. Ale snad to bolo len chvilkove a uz viac spinit nebudes 🙏❤

topasitta
9. máj 2018

@updatevani hlavne ostan v klude a zajtra chod. 😘

updatevani
9. máj 2018

@katesocka
@topasitta dakujem baby 😘 zatial to nepokracuje tak uvidim ako bude zajtra a ked tak pojdem v piatok ☺️

katesocka
9. máj 2018

@updatevani tak snad to bolo len chvilkove 😘

updatevani
9. máj 2018

@katesocka dufam, ja som dost chodila... Dnes...a vcera sme mali tutu mutu opatrne ale mali...

katesocka
9. máj 2018

@updatevani ach jo my sme este nemali, za chvilu sa so mnou muz rozvedie 😂

updatevani
9. máj 2018

@katesocka uz to asi aj ja zarazim 😂

katesocka
9. máj 2018

@updatevani no radsej teda opatrne, ja asi este vyskusam 😊

alison11
9. máj 2018

@katesocka Radšej si dať pozor ako potom niečo pokaziť,ja som pri synoch mávala dosť silné orgazmy až som mala akoby kŕče v maternici ale aj to len na boku sme mohli mať ináč mato bolelo,a teraz nemôžeme mať nič pokiaľ nepríde ms a neodznie po kyrete už máme 3týždne celibát :-/

ikonica
9. máj 2018

my sme nemali tutu mutu uz od 24.3. velky strach a respekt z oboch stran... a mne ako je zle, tak ani chut nemam... max sa mi raz snivalo na tu temu :D

@katesocka
@updatevani

katesocka
9. máj 2018

@alison11 @ikonica no ja vseobecne nie som velmi ako by som to napisala, sexualny nadsenec??? Moj muz by mohol denne 3 krat, ale je pravda ze v posledne dni sex spomenul ale nejako extra neriesil ze nic nebolo. Ja som trochu z toho nervozna, ale zase nemozeme byt uplne bez sexu 🤔

ikonica
9. máj 2018

@katesocka ja pockam aspon do 12tt a potom mozno skusime.. aj ked mm sa asi boji viac nez ja 🙂 ja tiez nie som nejaka akcna,.. ale ani mm tak sme v klidku zatial :D

updatevani
9. máj 2018

@alison11 mne 2 tyzdne po povedal ze som ok zahojena ze uz mozme ale s ochranou...

updatevani
9. máj 2018

@ikonica
@katesocka moj je taky normal aj raz za cas sa stane ze dlho nic s tak v kuse 😂...mna mm posiela uz k lekarovi...

ikonica
9. máj 2018

@updatevani tak chod... budes kludnejsia ;)

katesocka
9. máj 2018

@ikonica @updatevani no ja pockam ako bude na tom muz, ale zase jeho vcerajsi komentar, dobre teraz 9 mesiacov bez sexu, ale vsak usta mas v poriadku 😂

ikonica
9. máj 2018

@katesocka no akoze usta mam ale tak ja mam problem vobec nieco zjest co ma v kuse natahuje a nie este nejake hratky.....:////

ikonica
9. máj 2018

@katesocka povedz mu ze ma zdrave ruky tak nech chvilu trenuje autoerotiku :D

katesocka
9. máj 2018

@ikonica ale myslim ze v pohodke, robil si len srandu 😊 mne nastastie este nie je zle, klop klop, ale zase ani on nemusi mat vsetko 😂

alison11
9. máj 2018

@updatevani Nám lekár zakázal s najbližšej ms čiže až po prvej ms.A to sme nemali ten týždeň sex ako som mala hnedý výtok a potom kyret zajtra bude 2týždne od kyretu a stále mám hendý výtok sem-tam aj krv sa objaví a aj maternica ma pobolieva nejakých 5dní :-/.V piatok idem so synom k doktorke kde bude vyše pol dňa mimo domu tak ku gyn. sa nedostanem už len v stredu najskôr budúci štvrtok budem mať najskôr výsledky aj to budem cestovať a mimo pol dňa za výsledky,tak až budúci piatok lekár povie čo sa dozvedel z výsledkov a liečenie až vtedy bude vedieť nastaviť.

updatevani
9. máj 2018

@katesocka 😂😂😂😂 ja odpadnem cisty chlap

updatevani
9. máj 2018

@alison11 jaaaj ja som krvacala respektive spinila slabulinku 3 dni ...a tak bolo ok uz...ms sa mi dostavila na 5 tyzden..

katesocka
9. máj 2018

@updatevani no ten moj veru je 😂 ale tak snad nejaku dobu vydrzi 😂

alison11
9. máj 2018

@updatevani Nuž mne na druhý deň som slabo krvácala ale potom po dni som mala akoby ms bolesti a znovu som začala hoc slabo každý deň musím amť jednu vložku čo mám hnedý výtok akoby z kúskami sliznice občas aj krv sa objaví,ale tie bolesti akoby na ms :-/.

updatevani
9. máj 2018

Nic baby ja krvacam....teda mam krv vo vytoku ...ale ked som si ohmatala krcok tak nebola krv tam ja nechapem .... 😥

ikonica
9. máj 2018

@updatevani utekaj na pohotovost