Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani verim ti ale to ubehne uvidis 😊 ja pojdem asi az v 8tt takze sa este nacakam
@dracik07 tak ja to len z teploty obcas tazko vyhodnotim a to iste aj ff. On berie teplotu aj hlien.
@katesocka ja som bola na wc teraz a mala som vo vytoku spinenie 😪 sice uplne jemne ...tak neviem ze co, ci neist predsa skor
@updatevani no tak potom pre istotu chod, nech ti aspon krv zoberu a ked tak ti pre istotu daju nieco kvoli spineniu. Ale snad to bolo len chvilkove a uz viac spinit nebudes 🙏❤
@updatevani hlavne ostan v klude a zajtra chod. 😘
@updatevani tak snad to bolo len chvilkove 😘
@katesocka dufam, ja som dost chodila... Dnes...a vcera sme mali tutu mutu opatrne ale mali...
@updatevani ach jo my sme este nemali, za chvilu sa so mnou muz rozvedie 😂
@katesocka uz to asi aj ja zarazim 😂
@updatevani no radsej teda opatrne, ja asi este vyskusam 😊
my sme nemali tutu mutu uz od 24.3. velky strach a respekt z oboch stran... a mne ako je zle, tak ani chut nemam... max sa mi raz snivalo na tu temu :D
@alison11 mne 2 tyzdne po povedal ze som ok zahojena ze uz mozme ale s ochranou...
@updatevani tak chod... budes kludnejsia ;)
@ikonica @updatevani no ja pockam ako bude na tom muz, ale zase jeho vcerajsi komentar, dobre teraz 9 mesiacov bez sexu, ale vsak usta mas v poriadku 😂
@updatevani Nám lekár zakázal s najbližšej ms čiže až po prvej ms.A to sme nemali ten týždeň sex ako som mala hnedý výtok a potom kyret zajtra bude 2týždne od kyretu a stále mám hendý výtok sem-tam aj krv sa objaví a aj maternica ma pobolieva nejakých 5dní :-/.V piatok idem so synom k doktorke kde bude vyše pol dňa mimo domu tak ku gyn. sa nedostanem už len v stredu najskôr budúci štvrtok budem mať najskôr výsledky aj to budem cestovať a mimo pol dňa za výsledky,tak až budúci piatok lekár povie čo sa dozvedel z výsledkov a liečenie až vtedy bude vedieť nastaviť.
@katesocka 😂😂😂😂 ja odpadnem cisty chlap
@alison11 jaaaj ja som krvacala respektive spinila slabulinku 3 dni ...a tak bolo ok uz...ms sa mi dostavila na 5 tyzden..
@updatevani no ten moj veru je 😂 ale tak snad nejaku dobu vydrzi 😂
@updatevani Nuž mne na druhý deň som slabo krvácala ale potom po dni som mala akoby ms bolesti a znovu som začala hoc slabo každý deň musím amť jednu vložku čo mám hnedý výtok akoby z kúskami sliznice občas aj krv sa objaví,ale tie bolesti akoby na ms :-/.
Nic baby ja krvacam....teda mam krv vo vytoku ...ale ked som si ohmatala krcok tak nebola krv tam ja nechapem .... 😥
@updatevani utekaj na pohotovost

@updatevani mam pred tym respekt 🙈 po takmer 2 rokoch snazenia ... myslim, ze lutealku mam okolo 12 dni (je mi tazko urcit presne ovu, toto je asi prvy poctivejsie merany cyklus). Tak este par dni chcem pockat, ci ju nepredlzila nahodou laparka.