icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
9. máj 2018

Sak tam nic nebude vidiet este budu hucat ze slm robila test skor ako som mala ...

ikonica
9. máj 2018

@updatevani moze to byt len ranka na krcu z tutu mutu alebo praskla cievka pri uhniezdovani... cokolvek....

ikonica
9. máj 2018

@updatevani ako myslis ale kazdopadne zajtra nabehni k dr...

updatevani
9. máj 2018

@ikonica naozaj neviem co robit...co ked len testy duchovali?...neviem co robit...

katesocka
9. máj 2018

@updatevani podla mna chod, nemozu ti tam zobrat krv alebo nieco?

ikonica
9. máj 2018

@updatevani to neboli falosni duchovia ved ti je aj zle..... ak nechces ist dnes, tak zajtra urcite skoc za svojim.... radsej sa strapnit, ae si prisla skoro, ako neurobit nic....

updatevani
9. máj 2018

@ikonica ideme mm zavelil ze ideme...zrevana som 😪

updatevani
9. máj 2018

@ikonica
@katesocka idem idem...este aj sami zda ze dnes bol test silnejsi....ked som porovnala..

ikonica
9. máj 2018

@updatevani drzim palce... potom daj vediet co to

katesocka
9. máj 2018

@updatevani aj ja drzim palce, potom sa ozvi. Vsetko bude v poriadku

alison11
9. máj 2018

@updatevani Juj,nuž
@ikonica V 4tt na pohotovosti ešte nič enspravia kým nemám lekárom potvrdené tehotenstvo,nuž u nás na juhu nič nespravia,neviem ako u vás.

updatevani
9. máj 2018

Som tu, sliznicu nan vysoko...zdalo sa jej ze vidi aj zlte teliesko ale prilis male bolo....robila mi aj vystrenie tak vravela ze krvacanie to nie je skor spinenie.. cakam za vvysledkami z hcg...

ikonica
9. máj 2018

@alison11 nespravia ale mozu dat duphaston napr,. alebo pozriet odkial vlastne ta krv ide... ci je to ranka na krcku alebo sonom ci nie je v maternici tekutina ci cysta a pod....

ikonica
9. máj 2018

@updatevani och drzim palce

updatevani
9. máj 2018

@ikonica dakujem este cakam stale na krv...mm povedal svokre ze kam ideme teraz mi to oznamil tak mam 220 v sebe ...

ikonica
9. máj 2018

@updatevani uffffff

updatevani
9. máj 2018

Hcg163,7...zajtra sa mam dostavit u svojho gyn..

katesocka
9. máj 2018

@updatevani to hcg je dobré? Ešte špiníš?

monika20111990
9. máj 2018

Ahojte chcem sa spýtať keď si budem znacit do ff grafu teploty a kedy sme mali s manželom sex myslite ze mi graf vyhodi kedy bola ovulka aj ked si nebudem robiť ovu testy? Vďaka moc

katesocka
9. máj 2018

@monika20111990 Áno vyznačí ale len prerušovanou čiarou, ak doplníš hlien, tak bude plná čiara.

ikonica
9. máj 2018

@updatevani hcg super 🙂 drzim palce nech sa pekne zvysuje.. mozno to fakt bolo len z tutu mutu alebo este pozostatok z uhniezdovacieho spinenia kto vie... zajtra ti doķi povie viac, mozno da dufik....

ikonica
9. máj 2018

@updatevani a nedala ti nic na to?

monika20111990
9. máj 2018

@katesocka len keď ja neviem nejako odlisit hlien kedy je aky ale ďakujem krásne

katesocka
9. máj 2018

@monika20111990 keď ho nezapíšeš nevadí 🙂

updatevani
9. máj 2018

@ikonica nie len tu injekciu...a povedala ze ani z tutu mutu lebo ze to keby bolo vyssie stadium tak vtedy je moznost..no teraz nic.. a vravela ze to je tmave spineniee tak to je stara krv horsie ze by bolo keby bola svetla ze ta je cerstva...

updatevani
9. máj 2018

@katesocka uz asi nie nesla som uz na wc pred chvilkou sme dosli...povedala ze hcg v poriadku o 2 dni treba kontrolovat...zas krv mi budu brat 😫

ikonica
9. máj 2018

@updatevani tak to je asi pozostatok z uhniezdovania 🙂

updatevani
9. máj 2018

@ikonica no z toho celeho som unavena...a ozaj v priebehu 10 min mi vyskocil tlak zo 100/60na 128/80 pre mna uz extremne vysoky tlak moj najidealnejsi je 90/60...zajtra asi testnem rano znovu

ikonica
9. máj 2018

@updatevani tak uz sa len daj do klidku a ver ze bude dobre ;)

katesocka
9. máj 2018

@updatevani Radšej nech ti berú krv aj častejšie, budeš vedieť na čom si. Veru testni ráno pre svoj vlastní kľud 🙂