Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani moze to byt len ranka na krcu z tutu mutu alebo praskla cievka pri uhniezdovani... cokolvek....
@updatevani ako myslis ale kazdopadne zajtra nabehni k dr...
@ikonica naozaj neviem co robit...co ked len testy duchovali?...neviem co robit...
@updatevani podla mna chod, nemozu ti tam zobrat krv alebo nieco?
@updatevani to neboli falosni duchovia ved ti je aj zle..... ak nechces ist dnes, tak zajtra urcite skoc za svojim.... radsej sa strapnit, ae si prisla skoro, ako neurobit nic....
@ikonica ideme mm zavelil ze ideme...zrevana som 😪
@updatevani drzim palce... potom daj vediet co to
@updatevani aj ja drzim palce, potom sa ozvi. Vsetko bude v poriadku
@updatevani Juj,nuž
@ikonica V 4tt na pohotovosti ešte nič enspravia kým nemám lekárom potvrdené tehotenstvo,nuž u nás na juhu nič nespravia,neviem ako u vás.
Som tu, sliznicu nan vysoko...zdalo sa jej ze vidi aj zlte teliesko ale prilis male bolo....robila mi aj vystrenie tak vravela ze krvacanie to nie je skor spinenie.. cakam za vvysledkami z hcg...
@updatevani och drzim palce
@ikonica dakujem este cakam stale na krv...mm povedal svokre ze kam ideme teraz mi to oznamil tak mam 220 v sebe ...
@updatevani uffffff
Hcg163,7...zajtra sa mam dostavit u svojho gyn..
@updatevani to hcg je dobré? Ešte špiníš?
Ahojte chcem sa spýtať keď si budem znacit do ff grafu teploty a kedy sme mali s manželom sex myslite ze mi graf vyhodi kedy bola ovulka aj ked si nebudem robiť ovu testy? Vďaka moc
@monika20111990 Áno vyznačí ale len prerušovanou čiarou, ak doplníš hlien, tak bude plná čiara.
@updatevani hcg super 🙂 drzim palce nech sa pekne zvysuje.. mozno to fakt bolo len z tutu mutu alebo este pozostatok z uhniezdovacieho spinenia kto vie... zajtra ti doķi povie viac, mozno da dufik....
@updatevani a nedala ti nic na to?
@katesocka len keď ja neviem nejako odlisit hlien kedy je aky ale ďakujem krásne
@monika20111990 keď ho nezapíšeš nevadí 🙂
@ikonica nie len tu injekciu...a povedala ze ani z tutu mutu lebo ze to keby bolo vyssie stadium tak vtedy je moznost..no teraz nic.. a vravela ze to je tmave spineniee tak to je stara krv horsie ze by bolo keby bola svetla ze ta je cerstva...
@katesocka uz asi nie nesla som uz na wc pred chvilkou sme dosli...povedala ze hcg v poriadku o 2 dni treba kontrolovat...zas krv mi budu brat 😫
@updatevani tak to je asi pozostatok z uhniezdovania 🙂
@ikonica no z toho celeho som unavena...a ozaj v priebehu 10 min mi vyskocil tlak zo 100/60na 128/80 pre mna uz extremne vysoky tlak moj najidealnejsi je 90/60...zajtra asi testnem rano znovu
@updatevani tak uz sa len daj do klidku a ver ze bude dobre ;)
@updatevani Radšej nech ti berú krv aj častejšie, budeš vedieť na čom si. Veru testni ráno pre svoj vlastní kľud 🙂

Sak tam nic nebude vidiet este budu hucat ze slm robila test skor ako som mala ...