Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani No jednoducho ti nie je dobre a hotovo, v robote to budú musieť akceptovať, žiadne stresy ❤
@katesocka no jedine tak 🙂 som zvedava co moj gyn mi zajtra oznami na neho som najviac zvedava...
@updatevani Potom daj vedieť ale verím že to budú len a len dobré správy 🙂
@updatevani krasny testik drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙏
@updatevani Moc držím palčeky aby u teba bolo všetko ok možno Ti dajú Duphaston alebo niečo iné aby si nešpinila.Daj potom vedieť ako si dopadla a testík pekný len nak silnie čiarka.
@dadulik6 budem silno drzat prsty nech mas aj ty svoje // 😍
@alison11 dakujem pomaly sa chystam k dr dam vediet hned...uvidime co povie no dufam, ne budeme mat napad s rizikovym ... Lebo pri prvom mi bolo extremne zle a povedal ze jed to tak pojde dalej dava ma na rizkove a po kyrete mi vravel ze ak budem znovu tehu tak s najvacsou pravdepodobnostou ma hned da...
@updatevani dakujeeem tato jar je nejaka plodna tolko tehuliek tu uz je dufam ze sa coskoro pridam
@dadulik6 drzim, ale ovu vidim az 18dc.
@myjusiatko 16dc som mala aj silne pichanie v podbrusku tak uvidime no mozno mi ju ff este posunie
@updatevani vidiiis super 😊 napis potom co bolo u lekara
@lily183 vidis spravne🙂
@eliska1986 dakujem krasne, bodaj by to naozaj vysloo 🙂
@katesocka jasne..sedim tu a cakam same tehule s bruskami tu sedia 😊
@updatevani joooj onedlho aj ty budes s bruskom, teraz si tehulka bez bruska 😊
@katesocka tak asi je to rozne 🙂... ale krasne testiky oba, hlavne, ze tie 2// ukazali a mozes sa tesit k doktorovi na potvrdenie ☺️... my sa snazime uz rok a ani raz nam nevyslo a tento mesiac som dokonca mala volat gyn. ked dostanem ms, bodaj by som mu volala, ze sa chcem objednat na kontrolu 🙂

@ikonica
@katesocka dakujem zienky ❤.. uz sa ukludnujem pomaly 🙂 ...len teraz musim si vymysliet preco nedojdem zajtra do prace a su rozplanovane veci 🙄