icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
9. máj 2018

@ikonica
@katesocka dakujem zienky ❤.. uz sa ukludnujem pomaly 🙂 ...len teraz musim si vymysliet preco nedojdem zajtra do prace a su rozplanovane veci 🙄

katesocka
9. máj 2018

@updatevani No jednoducho ti nie je dobre a hotovo, v robote to budú musieť akceptovať, žiadne stresy ❤

updatevani
9. máj 2018

@katesocka no jedine tak 🙂 som zvedava co moj gyn mi zajtra oznami na neho som najviac zvedava...

katesocka
9. máj 2018

@updatevani Potom daj vedieť ale verím že to budú len a len dobré správy 🙂

updatevani
10. máj 2018

Tak vas tu komandujem testami ale moj dnesny one step test pre pokoj duse som testovala

dadulik6
10. máj 2018

Babyy drzte palce nech len stuupam 🙂

dadulik6
10. máj 2018

@updatevani krasny testik drzim palce nech je vsetko v poriadku 🙏

alison11
10. máj 2018

@ikonica Minulú stredu som bola u gyn. a vravela,že je všetko pekne čisté.A dnes už som čistá nemám výtok ani nič od večera aj sme mali sexík 🙂 pravda z kondómom,a aj bolesti prešli tak už len vyčkať na výsledky a lieky na zrážanlivosť a anémiu.

alison11
10. máj 2018

@updatevani Moc držím palčeky aby u teba bolo všetko ok možno Ti dajú Duphaston alebo niečo iné aby si nešpinila.Daj potom vedieť ako si dopadla a testík pekný len nak silnie čiarka.

updatevani
10. máj 2018

@dadulik6 budem silno drzat prsty nech mas aj ty svoje // 😍

updatevani
10. máj 2018

@alison11 dakujem pomaly sa chystam k dr dam vediet hned...uvidime co povie no dufam, ne budeme mat napad s rizikovym ... Lebo pri prvom mi bolo extremne zle a povedal ze jed to tak pojde dalej dava ma na rizkove a po kyrete mi vravel ze ak budem znovu tehu tak s najvacsou pravdepodobnostou ma hned da...

dadulik6
10. máj 2018

@updatevani dakujeeem tato jar je nejaka plodna tolko tehuliek tu uz je dufam ze sa coskoro pridam

myjusiatko
10. máj 2018

@dadulik6 drzim, ale ovu vidim az 18dc.

dadulik6
10. máj 2018

@myjusiatko 16dc som mala aj silne pichanie v podbrusku tak uvidime no mozno mi ju ff este posunie

lily183
10. máj 2018

Moze sa mi na tych testoch marit nieco kazdy mesiac? :D... vidite baby aj vy, alebo mi uz sibe?? 😪

katesocka
10. máj 2018

@updatevani vidiiis super 😊 napis potom co bolo u lekara

katesocka
10. máj 2018

@lily183 mne sa tam aj nieco mari, ale este nie je uplne suchy, ze?

eliska1986
10. máj 2018

@lily183 vidis spravne🙂

lily183
Autor odpoveď zmazal
lily183
Autor odpoveď zmazal
lily183
10. máj 2018

@katesocka anoo, teraz to vyzera takto nejako 🙂

lily183
10. máj 2018

@eliska1986 dakujem krasne, bodaj by to naozaj vysloo 🙂

updatevani
10. máj 2018

@katesocka jasne..sedim tu a cakam same tehule s bruskami tu sedia 😊

katesocka
10. máj 2018

@lily183 nieco tam vidom, skus o 2 dni zase 😊 inak kolko dpo si?

katesocka
10. máj 2018

@updatevani joooj onedlho aj ty budes s bruskom, teraz si tehulka bez bruska 😊

lily183
10. máj 2018

@katesocka dakujeeem, ano ano skusim 🙂 11 dpo, myslis, ze ak by bolo ma byt tmavsi? :/

katesocka
10. máj 2018

@lily183 ja som 12 dpo na teste nic nevidela, len na fotke, 14 dpo som tusim este ducha lovila 😂 vrchny 12dpo spodny 14dpo

lily183
10. máj 2018

@katesocka tak asi je to rozne 🙂... ale krasne testiky oba, hlavne, ze tie 2// ukazali a mozes sa tesit k doktorovi na potvrdenie ☺️... my sa snazime uz rok a ani raz nam nevyslo a tento mesiac som dokonca mala volat gyn. ked dostanem ms, bodaj by som mu volala, ze sa chcem objednat na kontrolu 🙂

katesocka
10. máj 2018

@lily183 no my takmer 2 roky snazenia, veru uz by som rada isla k doktorovi 😊 nooo a teda drzim palce nech aj ty volas doktorovi kvoli potvrdeniu tehu 😊

lusyc
10. máj 2018

Ahojte. Baby, prosím vás, čo si myslíte? Mám ešte dúfať? A mám ešte testovať?