icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
10. máj 2018

@lusyc ukaz dnesny test 😊

katesocka
10. máj 2018

@lusyc alebo teda vcerajsi

alison11
10. máj 2018

@updatevani Mala by si viac kľudu a to prospeje aj bábätku aj tebe ja som pri oboch bola doma na rizikovom hoc druhého keď som čakala som bola na rodičáku z prvým mal len 2roky keď som otehotnela z druhým.

martinade
10. máj 2018

@lusyc zaleži aku mas dlhú LF. Ale vyzerá to nadejne. Si pekne hore s grafom. Ake dlhe cykly zvykneš mať?

dracik07
10. máj 2018

😢

martinade
10. máj 2018

@dracik07 skus zbehnút za lekárom... Inak doporučujem kupu teplomeru pre meranie bazalky.

lusyc
10. máj 2018

@katesocka vybrala som z koša. Je biely ako sneh, hoci je len obyčajný ebayovsky.

dracik07
10. máj 2018

@martinade kde dostanem kúpiť taký teplomer a čo tak cca. stojí? Myslela som že obyčajný digitálny staci

ikonica
10. máj 2018

@dracik07 v dm za 7eur

lusyc
10. máj 2018

@martinade to vôbec netuším, akú mam LF. Každý cyklus mam iný, uz roky, aj 2-3 mesiace nič, aj dlhšie. Az po laktácii som si teraz začala merať obyčajným teplomerom, aby som zistila na com som. Ale spinim uz 7. deň a teraz ma aj podbrusko začalo bolieť, akoby MS, ktorú som predpokladala teraz 12.5., kedysi davno za mladi som mala cykly 35 dnove. Minuly mesiac som mala tyzden spinenie a potom na 35. deň vzápätí došla " normalna" MS. Roky som brala kadejake hormony na úpravu, ale bolo to len horšie, casto a vela som len tak spinila a bez vlozky ani na krok. Doktor vobec nechapal ako som mohla otehu 1x. Sam povedal, ze je to zázrak. Tak teraz budem čakať na další.
Ďakujem za podporu.

lusyc
10. máj 2018

@ikonica to so aj ja pojdem kúpiť. V lekarnach nemaju. Vdaka za tip.

katesocka
10. máj 2018

@lusyc pre mna nie moc dobra foto. Ak si testovala vcera, tak skus aj zajtra ak dovtedy nepride ms

lusyc
10. máj 2018

@katesocka ďakujem.

updatevani
10. máj 2018

No tak plod jasne ze nevidiet prilis skoro...ale inak vsetko ok dal mi dupik a kyselinu listovu a do konca tydna urcite ostat v klude doma...on by sice najradsej bol aby som ostala do kontroly...cize do stredy ale ze podla toho ako sa budem citit a dalej sa uvidi ...samozrejme zdoraznil ze on to vidi tak ze ma vypise ...

katesocka
10. máj 2018

@updatevani radsej odpocivat doma, ziadna robota nestoji za to aby sa nieco stalo. Som rada ze je vsetko ok 😊 ides este na kontrolu krvi a hcg?

updatevani
10. máj 2018

@katesocka nie vravel ze mam dojst az v stredu, ze staci lebo ak bude rast ako ma hcg v stredu bude nad 1000...a malo by byt vidno plod 🙂

martinade
10. máj 2018

@dracik07 asi v kazdej lekarni. Ja som kupovala cez internet.

lucia37
10. máj 2018

Baby myslite, ze dnes by to šlo?

katesocka
10. máj 2018

@updatevani tak pekne odpocivaj, obcas nam napis ako ti je a v stredu uz uvidis babatkooo 😍😍😍

updatevani
10. máj 2018

@katesocka dufam sa bojim :( ze sa bude opakovat prve tehu...ale dakujem 😘

katesocka
10. máj 2018

@updatevani nie nie nie. Mozno to je blbost, ale jednoducho musis pozitivne mysliet, nestresovat sa, uvidis vsetko bude v poriadku ❤

updatevani
10. máj 2018

@katesocka dakujem 😘 ozaj ty citis prsia? Ja dnes nic🙄

myjusiatko
10. máj 2018

@martinade a co by lekar urobil? Proste ovulacia neprebehla z nejakeho dovodu este. Nic divne. 🙂
@dracik07 ten bazalny teplomer odporucam. Stoji par eur.

katesocka
10. máj 2018

@updatevani ja som citila bradavky hned po ovulacii na dotyk. Potom to preslo a tera obcas zacitim, ale len na dotyk a hlavne vecer. Ale zato obzeram si ich v jednom kuse 😂 totizto ja vlastne nemam takmer ziadne, uplne nulky a teraz mam pocit ze mi narastli asi o pol centimetra 😂😂😂 ale vlastne ziadne priznaky nemam, aj pidbrusko prestalo boliet, tak neviem. Ty nieco pocitujes?

lusyc
10. máj 2018

Tak nič. Madam dorazila. Ale čo tie teploty?

myjusiatko
10. máj 2018

@lusyc niekomu klesnu az neskor. :/

updatevani
10. máj 2018

@katesocka nic praveze...v nedelu co mi zle bolo...a prsia vcera som este citila napatie a dnes nic ja mam teda tiez nema skoro ziadne prsia 😀...uvazujem este ci nemohla tu bolest stiahnut vcerajsia injekcia...ozaj ale kycham jak somar 3 den v kuse najmenej 3x po sebe 😂...

alison11
10. máj 2018

@updatevani Radšej buď na pn-ke aby bábo bolo ok a aj ty 🙂

updatevani
10. máj 2018

@alison11 uvidim utorok budem musiet ist isto do prace...a potom asi budem sa snazit byt co najviac doma...ja to mam tak ze mozem byt doma...vezmem si domov pracu... a dakujem ti za podporu hlavne preto ake mas prave obdobie 🙂

katesocka
10. máj 2018

@updatevani no moze byt s tou injekciou. Inak aj ja viac kycham 😂 ale ci to nie je nejaka alergia netusim. A zacali ma boliet zuby, to dufam ale nebude priznak a ze to rychlo prejde 😫