icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
10. máj 2018

@katesocka krvacajuce dasna su priznak a mne krvacaju inak uz od ovulky..co mne sa nestava pri umyvani zubov... och neviem ja som bola pred nedavnom na testy na alergologii ale ziadne take alergie na nejake pele travy a nic nemam tak neviem z coho to kycham ...normalne som si musela pospat :D

alison11
10. máj 2018

@updatevani Nemáš zač 🙂 Ja sa držím vďaka liekom,nad vodou .To je fajn že môžeš aj domov vziať prácu len maj nohy čo najčastejšie vyložené.
@katesocka Mňa zuby tiež boleivali na začiatku tehu pri každom.

katesocka
10. máj 2018

@updatevani no aj krvacat mi zacali ale to pripisukem tomu ze som prestala fajcit (ked som prestala dajcit pred viac ako rokom takisto krvacali). No neviem potom z coho he to kychanie 🤔 mna ibak aj taka ta velka unava presla, cely vikend by som spala a od utorka som v pohodke ziadna unava. Ty pekne odpocivaj kolko mozes 😘

katesocka
10. máj 2018

@alison11 ach jo, ja mam stale problemy so zubami a nejako tajne som dufala ze sa tomu vyhnem (kedze ma dlhsie neboleli)

dracik07
10. máj 2018

@martinade
@ikonica dievčatá asi blbá otázka ale v čom je iný ako digitálny?

martinade
10. máj 2018

@dracik07 je citlivejší a má 2 desatinne miesta. Obycajný má len 1 desatinne čislo.

alison11
10. máj 2018

@katesocka Tak skús viac Vápnika prijať alebo calciové tablety sem-tam si dať,niektorým ženám sa zuby kazia počas tehotenstva.

myjusiatko
10. máj 2018

@katesocka odporucam single kefku od curaproxu. Krvacajuce dasna su z lokalneho zapalu. Dobrym cistenim zubov sa to zahoji a nebudu krvacat tolko. 🙂

katesocka
10. máj 2018

@alison11 @myjusiatko dakujem za rady dievcata, ja mam celkovo velke problemy so zubami, aj mi je trochu luto ze som to nedoriesila pred tehotenstvom ale mam paniku zo zubarky takze tak. Ale vyskusam co pisete ❤

updatevani
10. máj 2018

Teraz robeny este neuschnuty a ja zas spinim 😫

myjusiatko
10. máj 2018

@updatevani odpocivaj a daj sa do kludu. Niektore zeny maju normalne menzes a su tehotne. U dr si bola, lieky mas. Viac asi neurobis. Len dufat a cakat. Drzim palce. ❤️

ladylili
10. máj 2018

🙂 zajtra idem k dr 🙂

ikonica
10. máj 2018

@updatevani len sa daj do kludu a uz netestuj...v sobotu spravis mamatest ;) pekne ber dufik a listovku a dohovor babatku nech nerobi sarapatu ;)

ikonica
10. máj 2018

@katesocka och ja mam tiez velky strach zo zubarov...ale minuly rok som sa dala na to konecne a sla si opravit 4 zuby... 2+2.... dalmi taku injekciu co len nejake dva zuby vedla seba umrtvi, nie cele usta a prezila som to.... sice riadny adrenalin sa vyplavil, ale som rada, ze som sa prekonala....

katesocka
10. máj 2018

@updatevani chod si lahnut, vyloz nohy, relaxuj, uvidis vsetko bude v poriadku ❤❤❤

katesocka
10. máj 2018

@ikonica u mna by bolo asi jedinym riesenim vytrhat vsetky zuby a na to sa asi psichicky nepripravim nikdy. Mne sa zuby rozpadavaju, riesili to viaceri zubari no nikto neprisiel na to z coho to je.

updatevani
10. máj 2018

@katesocka
@ikonica
ja od 12tej lezim len co som sa presla pre vodu ...medzi tym som aj spala ...dakujem je to v mensom ako vcera fakt len taky hnedy vytok...

katesocka
10. máj 2018

@updatevani ten nevadi si myslim, kym nekrvacas tak je vsetko ok. Aj testy ti silneju

ikonica
10. máj 2018

@katesocka a mas dost Dcka? a K 2?

updatevani
10. máj 2018

@katesocka mm teraz dosiel a mu vravim a on to nic ved ti vcera vravela lekarka na pohotovosti ze slabe spinenie nevadi... on v pohode je ...

katesocka
10. máj 2018

@ikonica Tak to ti nepoviem, v tej dobe keď mi to začalo (asi 10 rokov dozadu) mi robili všetky možné vyšetrenia, teraz síce chodievam na preventívku k doktorke ale netuším aké mám tieto hodnoty. Mala by som ale zase začať brať Dčko, K2 ani asi nepoznám

katesocka
10. máj 2018

@updatevani Nooo tak nech na teba prenesie pohodu 🙂 Teraz budeš už kludnejšia keď je doma určite 🙂

ikonica
10. máj 2018

@katesocka no dcko je potrbne pre spravne vstrebavanie vapnika a K2 to spravne nasmeruje do kosti a zubov.... treba jest listovu zeleninu a chodit na slnko... alebo si kup nejaku doplnok, malo by to ale byt D3+k2 lebo D2 je nic moc.... teraz citam ze,spargla je pre tehule dobra... ja som myslela, ze pre jej cistiace schopnosti nie je vhodna, ale citam, ze prave naopak... asi si z nej nieco pripravim ked je sezona ;)

ikonica
10. máj 2018

@katesocka myslim ze v takych tehuvitaminoch je vsetkoco potrebujes...ja beriem obden take A-Z mama z dmka

ikonica
10. máj 2018

boze.. mam chut na hranolky... kto mi urobi? :D

updatevani
10. máj 2018

@ikonica ja uvazujem nad pizzou 🙈 ci nepoprosim mm aby sme zasli ale ked ja zacnem jest a nedojdem nechuti mi

ikonica
10. máj 2018

@updatevani to nic ale aspon neco zjes..ja som teraz jedla asi pol hodiny jednu moozzarelu s jednym rozkom a paradajkou....normalne som to nevedela do seba dostat... ale dala som nasilu, lebo potom by mi bolo zle... od hladu :D a teraz som videla chipsy v telke ale take doma nedrzime cize asi len tie hranolky to nahradia....

katesocka
10. máj 2018

@ikonica ja mám doma Prenatal od Jamieson ale všimla som si že je v ňom A vitamín a ten sa v tehotenstve nesmie (ak som to dobre pochopila).

katesocka
10. máj 2018

@ikonica @updatevani Mňam aj ja by som si dala hranolky, ale som lenivá, varím si cestoviny, dám na ne syr tuniaka a možno fazuľu (akoby nestačilo že som mega nafúknutá 😀 )

juch1133
Autor odpoveď zmazal