Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani Nemáš zač 🙂 Ja sa držím vďaka liekom,nad vodou .To je fajn že môžeš aj domov vziať prácu len maj nohy čo najčastejšie vyložené.
@katesocka Mňa zuby tiež boleivali na začiatku tehu pri každom.
@updatevani no aj krvacat mi zacali ale to pripisukem tomu ze som prestala fajcit (ked som prestala dajcit pred viac ako rokom takisto krvacali). No neviem potom z coho he to kychanie 🤔 mna ibak aj taka ta velka unava presla, cely vikend by som spala a od utorka som v pohodke ziadna unava. Ty pekne odpocivaj kolko mozes 😘
@katesocka odporucam single kefku od curaproxu. Krvacajuce dasna su z lokalneho zapalu. Dobrym cistenim zubov sa to zahoji a nebudu krvacat tolko. 🙂
@alison11 @myjusiatko dakujem za rady dievcata, ja mam celkovo velke problemy so zubami, aj mi je trochu luto ze som to nedoriesila pred tehotenstvom ale mam paniku zo zubarky takze tak. Ale vyskusam co pisete ❤
@updatevani odpocivaj a daj sa do kludu. Niektore zeny maju normalne menzes a su tehotne. U dr si bola, lieky mas. Viac asi neurobis. Len dufat a cakat. Drzim palce. ❤️
@updatevani len sa daj do kludu a uz netestuj...v sobotu spravis mamatest ;) pekne ber dufik a listovku a dohovor babatku nech nerobi sarapatu ;)
@katesocka och ja mam tiez velky strach zo zubarov...ale minuly rok som sa dala na to konecne a sla si opravit 4 zuby... 2+2.... dalmi taku injekciu co len nejake dva zuby vedla seba umrtvi, nie cele usta a prezila som to.... sice riadny adrenalin sa vyplavil, ale som rada, ze som sa prekonala....
@updatevani chod si lahnut, vyloz nohy, relaxuj, uvidis vsetko bude v poriadku ❤❤❤
@updatevani ten nevadi si myslim, kym nekrvacas tak je vsetko ok. Aj testy ti silneju
@katesocka mm teraz dosiel a mu vravim a on to nic ved ti vcera vravela lekarka na pohotovosti ze slabe spinenie nevadi... on v pohode je ...
@updatevani Nooo tak nech na teba prenesie pohodu 🙂 Teraz budeš už kludnejšia keď je doma určite 🙂
@katesocka no dcko je potrbne pre spravne vstrebavanie vapnika a K2 to spravne nasmeruje do kosti a zubov.... treba jest listovu zeleninu a chodit na slnko... alebo si kup nejaku doplnok, malo by to ale byt D3+k2 lebo D2 je nic moc.... teraz citam ze,spargla je pre tehule dobra... ja som myslela, ze pre jej cistiace schopnosti nie je vhodna, ale citam, ze prave naopak... asi si z nej nieco pripravim ked je sezona ;)
boze.. mam chut na hranolky... kto mi urobi? :D
@ikonica ja uvazujem nad pizzou 🙈 ci nepoprosim mm aby sme zasli ale ked ja zacnem jest a nedojdem nechuti mi
@updatevani to nic ale aspon neco zjes..ja som teraz jedla asi pol hodiny jednu moozzarelu s jednym rozkom a paradajkou....normalne som to nevedela do seba dostat... ale dala som nasilu, lebo potom by mi bolo zle... od hladu :D a teraz som videla chipsy v telke ale take doma nedrzime cize asi len tie hranolky to nahradia....
@ikonica @updatevani Mňam aj ja by som si dala hranolky, ale som lenivá, varím si cestoviny, dám na ne syr tuniaka a možno fazuľu (akoby nestačilo že som mega nafúknutá 😀 )

@katesocka krvacajuce dasna su priznak a mne krvacaju inak uz od ovulky..co mne sa nestava pri umyvani zubov... och neviem ja som bola pred nedavnom na testy na alergologii ale ziadne take alergie na nejake pele travy a nic nemam tak neviem z coho to kycham ...normalne som si musela pospat :D