icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
10. máj 2018

@katesocka vsak to ze som tiez leniva... Ale asi sa prekonam... Dnes dom celkom pekne jedla, nebolo mi zle, tak to musim vyuzit pre pripad ze sa to zajtra vrati :D

katesocka
10. máj 2018

@ikonica Tak to je super, mohlo by to takto byť už stále, že? Len nebudú hranolky ťažké? Či to len mne je z nich stále zle? 😀

alison11
10. máj 2018

@katesocka A Elmex je super balzam na potieranie ďasien oranžovo biele to je.Mama to zvykla používať na krvácajúce ďasná.
@updatevani Len odychuj a veľa magnézka si dávaj aby si nemala kŕče. a podlož nohy vankúšom 🙂.

katesocka
10. máj 2018

@alison11 ďakujem, ja používam pastu Lacalut Activ, tá je na krvácajúce ďasná 🙂

ruzicccka
10. máj 2018

Baby .. chcela by som si zacat merat bazalnu teplotu

A mam jednu otazocku ak trebars sa zobudim o 9
Ale bazalku si zmeriam az o pol 10 bez toho aby som
Z postele vstala ... ?
To sa smie alebo nie ?

ikonica
10. máj 2018

@katesocka uy su vo mne... sice len z 3 zemiakov ale dobre padli... este to zalejem birelom pomelo grep a nech sa deje co sa deje :D bud mi to zaludok prijme a necha si to alebo.....

katesocka
10. máj 2018

@ikonica jaaaaj tak ja lenivec si robievam hranolky také mrazené, ja ich originál zo zemiakov neľúbim 🙂 taaak snáď ti bude dobre 🙂 Ja som sa nenormálne prežrala z cestovín a muž ešte doniesol cesnakovú polievku od svokry, len na ňu nemám miesto v bruchu 😀

alison11
10. máj 2018

@katesocka Tak snáď aj tá by Ti mala zabrať.
@ruzicccka Merať sa má vždy pred vstaním z postele po zobudení,odrátava sa žienky to tu lepšie vedia ak chceš mať presne vedený graf.

katesocka
10. máj 2018

@ruzicccka Však ale ak sa zobudíš o 9, tak odmeraj hneď o 9. Ale nezabudni že ostatné dni máš merať takisto v rovnakom čase.

updatevani
10. máj 2018

@alison11 dakujem, este mam obcas pocit ako keby mala dojst ms ...take bolesti mam podobne ms..no viac na lavej strane bodavejsia bolest....neviem to opisat...len sa vobec necitim ako tehu...az na ten poobedny spanok...prsia nejako vobec nic...

ozaj duphastonu nahodou nebudem mas silnejsie tehu testy ako keby som ho nebrala? ...pytam sa len preto ci budu mat tie testy nejaku vypovednu hodnotu...

ikonica
10. máj 2018

@katesocka tak ja praveze mrazene ani nekupujem... ked tak vzdy take cerstve... ale malokedy ich robim.... nemala som doma chipsy tak som si vymyslela nahradu :D ani chipsy moc nejem ale telo si porucilo....

ikonica
10. máj 2018

@updatevani duphaston nema vplyv na hcg

updatevani
10. máj 2018

@ikonica dakujem 😉

ruzicccka
10. máj 2018

@katesocka No prave ze v rovnakom case je premna trosku problem ..
Jedine ze by bol rozdiel v merani cca 15-30 minut co asi vadi ...ze?

alison11
10. máj 2018

@updatevani Duphaston nemá vplyv na hcg a testy ja som ho brala aj pri prvom synovi a až na 10deň emsškania som mala pozitívne testy čiže u mňa isto nevplývalo.Jedine mi bývalo hrozne zle poldňa som ležala lebo som vracala od 6tt do 17tt a to som sa endávno dozvedela,že aj duphaston ktomu pridáva.

ikonica
10. máj 2018

@alison11 v prvom tehu som ho brala od prveho ducha.... az do kym mi nepovedali zlu spravu... a zle mi vobec nebolo.... teraz som zacala brat od 6tt a zle mi zacalo byt este predtym... takze u mna dufik nemal vplyv na nevolnosti... ale zasa kazda ho zvlada inac....

alison11
10. máj 2018

@ikonica Tak mne len pri tých nebývalo zle ktoré mi odišli ☹ pri oboch synoch som vracala. A len nedávno som niekde čítala že Duphaston spôsobuje tiež v tehu silnejšie nevolnosti,tak neviem.Ani to či je dobré ho brať keď mi dve odišli aj sním pri treťom a tomto som nič nebrala a tiež dodišli zo 6tich tehtoenstiev mám 2synov 🙂.Som hrozne rada že ich vôbec mám.

katesocka
10. máj 2018

@ruzicccka to by nemal byť problém. Ale ja som merala stále rovnako o 6:00 ráno, cez víkend budík, odmerala, zapísala a spala ďalej.

katesocka
10. máj 2018

@ikonica Ach jo, na čípsoch si pravidelne zlomím plombu/zub, tak ich veľmi nejem :( Ale tak vieš, keď si telo/bábätko zapraje, tak vtedy si treba dať (ako u teba, ak nie sú čipsy, aj hranolky sú dobré 😀 )

ruzicccka
10. máj 2018

@katesocka tak teda budem sa snazit ale ked hovoris ze 15 minutovy rozdiel moc nevadi ....
Ma to cenu si zacat merat bazalku od zajtra ? Dnes som 21DC
A zrejme par dni po ovu

katesocka
10. máj 2018

@ruzicccka Nemyslím si, podľa mňa začni až od nového cyklu. Ale zase, môžeš začať zajtra a budeš aspoň približne vedieť, aké asi máš poovulačné teploty 🙂

ruzicccka
10. máj 2018

@katesocka tak zacnem zajtra 🙂
Nevies mi poradit nejaku apku kde by som si vsetko znacila ?

katesocka
10. máj 2018

@ruzicccka Za mňa jednoznačne Fertility Friend 🙂

ruzicccka
10. máj 2018

@katesocka dakujem 🙂

katesocka
10. máj 2018

@ruzicccka -nie je začo 🙂

myjusiatko
10. máj 2018

@ruzicccka nevadi, ze merias v ine casy. Len si ten cas poriadne zapisuj.

ruzicccka
10. máj 2018

@myjusiatko tak teda vadi alebo nie ?? 🙄😁😁😁

Stiahla som si apku fertility friend
Tam sa da zapisat aj cas
Tak pokusim sa mat maximalny casovy rozdiel
15min
Nikdy nevstavam ten isty cas a robi mi to aj problem si nastavit budik
A potom aj zaspat zase 😁
Okrem toho pracujem a ak som po
Nocnej si neviem predstavit si budik nastavit na 9:00 a potom zase zaspat ..

myjusiatko
10. máj 2018

@ruzicccka ja som merala ako kojacia a rozhodne som nemienila budit seba a dieta budikom. Merala som vzdy okamzite po prebudeni a zapisovala si casy. Graf siel pekne vyhodnotit. Treba vyskusat. A este poznamka. Je to SYMTOtermalna metoda. Treba sledovat a zapisovat aj hlien, aby to malo nejaku vypovednu hodnotu.

ruzicccka
10. máj 2018

@myjusiatko

Vies co ?
Posledne mesiace som u seba vobec nezaznamenala plodny hlien...napriek tomu ze som ovulku mala potvrdenu lekarom a nasledne s krvi
Tento mesiac zase ziaden hlien mozno jeden den v uplnom malom
Mnozste ale ovu test nebol pozitivny ...teda do dnes pozitivny Nieje ...
Pozri moj posledny...najsilnejsi test vyzeral takto na zivo bol o trosku .. tmavsi nez na fotke ale stale mu trosku chybalo ... ale kedze beriem clomid na podporu ovulky si myslim ze nejde o anovulacny cyklus .... prave preto som sa odhodlala na to merianie

ruzicccka
10. máj 2018

@myjusiatko sorry preklep nemyslim si ze ide o anovulacny cyklus kedze beriem tie tabletky na ovulku