Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 mne zas bolo pri prvom zle a neuspesne...toto zatial neviem urcit.. pri prvom to zacalo presne 5tt... ale dnes mi konecne testy zosilneli 🙂))) uz su normalne ciarky
1DC.
@topasitta to ma mrzi :(.... verim ze tento cyklus sa uz pridas k nam ❤
Ahojte dievčatá. Mam otázku .. ak si meriam teplotu 6:40.. a dnes som sa zobudila 5:40 a namerala som 36:36.. potom som zaspala a zobudila som sa 6:40 na budík a mala som 36:63.. akú teplotu si mam zaznačiť?
Pridavam skúsenosť s bazalnym teplomerom, nameral o 0,19° viac ako obyčajný digital.
@sonka_miro myslim, ze ovu bola, ale podla mna o den neskor 🙂...kazdopadne drzim palce, aby sa zadarilo 🙂
@updatevani verim, ze raz urcite 😊
caute, co si myslite o mojom grafe? bola ovu, ak ano, kedy? http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...
@snehulienka82 ahoj, podla mna 11 DC mohla byt, ak sa bude teplota drzat, tak super. Kolko dnovy zvyknes mat cyklus? drzim palce 😉
@lussinkaaa ahoj, dakujem, no uvidime, lebo uz som zo svojho cyklu mimo. asi od septembra sa mi nejak skratil, a ovu byvala okolo 11-12 DC. potom sa brala gynex a min.cyklus som mala presne ovu na 14 DC. tak som myslela, ze tak to bude aj nadalej, no, zase nas ovu "prekvapila", ze bola tak skoro... snazili sme sa 8DC a 12DC, tak neviem, ci to bude stacit...skor nie... minule sme sa presne trafili, aj tak nic. tak neviem... no nechame sa prekvapit...
@katka1304 to co si namerala 6,40, kedy meriavas bezne
@updatevani jej super tešíms a stebou a enboj ten hnedý výtok prejde,ja som pri prvom mala a pár dní a potom nič.
@alison11 dakujem 🙂 som zvedava teda na stredajsiu kontrolu 🙂
@lusyc kazdy teplomer moze merat inak. Dolezita je krivka, nie teplota. Preto je dobre novym teplomerom merat az od zaciatku dalsieho cyklu.
@snehulienka82 mohla byt az 18dc. Chyba zapis hlienu.
@dadus_ka 33dc. Pomohol by zapis hlienu.
@katka1304 vzala by som tu 5:40 a zapisala cas.
@myjusiatko ďakujem, dnes som zas hore od 5:40 ( nechápem prečo tak skoro vstávam) a zapísala som aj včera aj dnes tu z 5:40 s poznámkou, pretože ta hodina navyše je len prehadzovanie sa, otáčanie a myslím, ze BT sa mi tým rapídne zvysuje.
@myjusiatko dakujem 🙂 nakoniec bola 31dc lebo dnes 10dpo prvý asi pozitivny test
@dadus_ka super, gratulujem. 🙂
@myjusiatko ďakujem 🙂
Hmmm ja nemam den kludny dnes mam pre zmenu slabsiu druhu testovaciu ciarku ako bola vceraaa z ranneho 🤔😏 uz nech je cim skor streda a viem verdikt...
@updatevani no az mi je blbo ze som ti tie one step poslala... hovorim, ze sa nejako zhorsili v poslednom case... neriad sa nimi... aj mne sa urobi krasna ciarka hned po namoceni, ale jak to uschne, tak je testovacia slaba, ale to neznamena, ze nieco nie je v poriadku.... radsej si kup dr max alebo dalsie mamatesty... s touto varkou one stepov to nema vyznam... len zbytocny stres si vytvaras...
@ikonica vcera som robila sucasne dr. maxa a one step a boli na oboch rovnako silne aj ked one step to trvalo dlhsie ... no snazim sa ho brat s rezervou...a nic si z toho nerob moja chyba nemam testovat kazdy den staci kazdy druhy :D...dalsi uz pouzijem maxa alebo mama...nedelu a utorok ...streda uz bude kontrola 🙂

@ruzicccka a hlien sledujes len na papieri/nohavickach? Alebo si ho stahujes z cipku?