Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani no... len bud kludna a ver sebe i babu....
@zuji opk +
@updatevani no je tam ciarka ale ja neviem ako to vyzera v reale.. no ja by som tiez povedala ze je to duch... len neviem co je to tam take zlte..nepila si nejake b vitaminy? @lily183
@updatevani som si to zabudla zvacsit... ale je to celkom pekna ciarka duchovska 🙂
@ikonica ahaaa fakt je tam zltee... asi som naslepla ...🙂 ..vitamin b zafarbuje do zlta?
@myjusiatko vdaka myslela som si 🙂)
@updatevani moze.. mne to robilo ked som si vecer dala b komplex forte a rano som ocurala test a bol zlty... bcka zafarbuju moc do zlta...
@myjusiatko dakujem za odpoved, mavam kratsie cykly, tak typujem skor ten 11DC.
@snehulienka82 uz si testovala ? Aj ja som 9 DPO 🙂)
@updatevani Ja som síce testovala s Mamatestom ale akonáhle som robila testy každý deň, tiež sa mi zdalo raz, že čiarka je slabšia ako deň predtým. Preto sa majú robiť testy každý druhý deň nie? Uvidíš onedlho budeš mať krásne koľajnice 🙂
@katesocka vcera som uz mala krasne...a dnes take nic moc ...ale tak bude to aj tym one step... no ako ti je ? ... ja podstivo kycham mam upchaty nos a zadychavam sa z toho strasne...rozmyslam co idem robit lebo mm ma vyhnal zo stavby bola som pri nich pozriet ...
@updatevani Mne je tak netehotne. Vôbedc nič nie je inak, ešte aj brucho ma prestalo bolieť. Snažím sa nebyť z toho nervózna. Ale zase, možno o nejakú dobu mi bude v kuse zle a budem len spomínať na toto obdobie 😀 No neviem aké máte počasie, ale naj je sadnúť si von na dvor/balkón s dobrou knihou a relaxovať?
@updatevani, @ikonica jeej baby dakujem kraasne, za nazor a debatu okolo toho, takto nejako vyzera test teraz 🙂
@katesocka akoze netehotne sa citim aj ja, prsia absolutne ani naznak... bolesti v podbrusku ostavaju tak kto ho vie co to bude....oo ano pojdem trosku von 🙂 tu krasne je teplo u vas ako?
@lily183 teraz nech krasne silneje 🙂 👏
@updatevani dakujem velmi pekne, dufam, ze nerobia mamatesty falosne dusiky 🙂.. aj tebe prajem len pozitivne spravy 🙂 v stredu tusim ides ku gyn. 🙂
@lily183 dakujem ...ano v stredu do vtedy osediviem aj ked sa snazim byt v kludne 🙂...este to tak pomaly sa vlecie...
@updatevani Máme tiež pekne, len ja som lenivá vyliezť z domu na dvor 😀 Ani nemám teraz nijakú dobrú knihu. Asi by som mala upratať (keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce 😀 )
@katesocka ja som vcera upratala oprala ozehlila :D a dnes nic ...a neviem co so sebou :D uz ked nic ine idem dodrziavat pitny rezim lebo pijem vseobcne malo vody a teraz by bolo vhodne aspon toto dodrziavat 🙂
@updatevani No veru pitný režim treba dodržiavať stále. Ja mám nízky tlak čiže u mňa je bežné že vypijem 2-3 litre vody, v lete aj viac 🙂
@updatevani že sa bavíme o pitnom režime. Ja som nemala kávu 😵 čistá tragédia, idem si ju rýchlo spraviť 😀

Dievčata; prosim vas ako sa zaznačuje pozitivny OVU test do appky ff. dakujem