icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuji
12. máj 2018

Dievčata; prosim vas ako sa zaznačuje pozitivny OVU test do appky ff. dakujem

ikonica
12. máj 2018

@updatevani no... len bud kludna a ver sebe i babu....

lily183
12. máj 2018

co je toto?... dva dni dozadu sa na woman secret nieco crtalo, vcera mamatest nic a dnesny mamatest takto... ciarka, kanal? 🙄

ikonica
12. máj 2018

@lily183 tazko povedat...ciarka tam je... mozno skus lepsie odfotit, je na tom nejaky tien a je to nejake zlte...

myjusiatko
12. máj 2018

@zuji opk +

updatevani
12. máj 2018

@ikonica myslis? mne sa test @lily183 zda ok...a ze je tam skor duch ....sice ja stale neviem co je kanal a co duch ...ale ja by som to nazvala duchom ... alebo som uz zmagorena mojimi testami 🙄

ikonica
12. máj 2018

@updatevani no je tam ciarka ale ja neviem ako to vyzera v reale.. no ja by som tiez povedala ze je to duch... len neviem co je to tam take zlte..nepila si nejake b vitaminy? @lily183

ikonica
12. máj 2018

@updatevani som si to zabudla zvacsit... ale je to celkom pekna ciarka duchovska 🙂

updatevani
12. máj 2018

@ikonica ahaaa fakt je tam zltee... asi som naslepla ...🙂 ..vitamin b zafarbuje do zlta?

zuji
12. máj 2018

@myjusiatko vdaka myslela som si 🙂)

ikonica
12. máj 2018

@updatevani moze.. mne to robilo ked som si vecer dala b komplex forte a rano som ocurala test a bol zlty... bcka zafarbuju moc do zlta...

snehulienka82
12. máj 2018

@myjusiatko dakujem za odpoved, mavam kratsie cykly, tak typujem skor ten 11DC.

zuji
12. máj 2018

@snehulienka82 uz si testovala ? Aj ja som 9 DPO 🙂)

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Ja som síce testovala s Mamatestom ale akonáhle som robila testy každý deň, tiež sa mi zdalo raz, že čiarka je slabšia ako deň predtým. Preto sa majú robiť testy každý druhý deň nie? Uvidíš onedlho budeš mať krásne koľajnice 🙂

katesocka
12. máj 2018

@dadus_ka gratulujem 🙂

dadus_ka
12. máj 2018

@katesocka dakujem😊

updatevani
12. máj 2018

@katesocka vcera som uz mala krasne...a dnes take nic moc ...ale tak bude to aj tym one step... no ako ti je ? ... ja podstivo kycham mam upchaty nos a zadychavam sa z toho strasne...rozmyslam co idem robit lebo mm ma vyhnal zo stavby bola som pri nich pozriet ...

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Mne je tak netehotne. Vôbedc nič nie je inak, ešte aj brucho ma prestalo bolieť. Snažím sa nebyť z toho nervózna. Ale zase, možno o nejakú dobu mi bude v kuse zle a budem len spomínať na toto obdobie 😀 No neviem aké máte počasie, ale naj je sadnúť si von na dvor/balkón s dobrou knihou a relaxovať?

lily183
12. máj 2018

@updatevani, @ikonica jeej baby dakujem kraasne, za nazor a debatu okolo toho, takto nejako vyzera test teraz 🙂

updatevani
12. máj 2018

@katesocka akoze netehotne sa citim aj ja, prsia absolutne ani naznak... bolesti v podbrusku ostavaju tak kto ho vie co to bude....oo ano pojdem trosku von 🙂 tu krasne je teplo u vas ako?

updatevani
12. máj 2018

@lily183 teraz nech krasne silneje 🙂 👏

lily183
12. máj 2018

@updatevani dakujem velmi pekne, dufam, ze nerobia mamatesty falosne dusiky 🙂.. aj tebe prajem len pozitivne spravy 🙂 v stredu tusim ides ku gyn. 🙂

updatevani
12. máj 2018

@lily183 dakujem ...ano v stredu do vtedy osediviem aj ked sa snazim byt v kludne 🙂...este to tak pomaly sa vlecie...

ikonica
12. máj 2018

@lily183 no je to pekne vidiet... drzim palce nech silnie ;)

katesocka
12. máj 2018

@updatevani Máme tiež pekne, len ja som lenivá vyliezť z domu na dvor 😀 Ani nemám teraz nijakú dobrú knihu. Asi by som mala upratať (keby sa mi chcelo tak ako sa mi nechce 😀 )

updatevani
12. máj 2018

@katesocka ja som vcera upratala oprala ozehlila :D a dnes nic ...a neviem co so sebou :D uz ked nic ine idem dodrziavat pitny rezim lebo pijem vseobcne malo vody a teraz by bolo vhodne aspon toto dodrziavat 🙂

katesocka
12. máj 2018

@updatevani No veru pitný režim treba dodržiavať stále. Ja mám nízky tlak čiže u mňa je bežné že vypijem 2-3 litre vody, v lete aj viac 🙂

katesocka
12. máj 2018

@updatevani že sa bavíme o pitnom režime. Ja som nemala kávu 😵 čistá tragédia, idem si ju rýchlo spraviť 😀

lily183
12. máj 2018

@ikonica dakujem krasne 😍

katesocka
12. máj 2018

@lily183 gratulujem 🙂